ببخشید منظورم این نیست که سرعتشون کمه منظورماینه دوستان در این انجمن دارن با ۵۱۲ ،پنج کیلو بایت دانلود میکنند.نقل قول:
Printable View
ببخشید منظورم این نیست که سرعتشون کمه منظورماینه دوستان در این انجمن دارن با ۵۱۲ ،پنج کیلو بایت دانلود میکنند.نقل قول:
داتک خوبیش اینه که رو نصف میبنده ولی باز ثایته و پینگش بدک نیست
این مخابرات که کچل کرده ما رو مثلا 512 گرفتیم یه دقیقه 128 هست یه دقیقه 256 یه دقیقه دایال آپ!×!
اون طور که من از صحبت های مسئول اون سایت برداشت کردم و تجربه خودم ، برای کاربر رایگان حداکثر 100 کیلو بایت سرعت داره و سرعت هر کانکشن هم 10 کیلو بایت هستنقل قول:
با اینترنت 256 باید حداقل 4 کانکشن از این سایت بگیرید تا از حد اکثر سرعت استفاده بشه و با 4 تا برای من مشکلی نداره
بچه ها من 5 روزه سرعتم نابوده.هی قطع و وصل میشه سرعت بالا پایین میشه.برای شما تو این 5 روز اوضاع بدتر شده یا مثل سابق بد هست:24:
من 512 گرفتم تا دیروز داشتم با 60 دانلود میکردم ولی امروز سرعت دانم اومد رو 30 تا حالا بره کسی همچین اتفاقی افتاده ؟
لینک دانلودم هم مستقیمه
سلام برا من که همون 50-60 هست
راستی قیمت 512 مخابرات ماهی 20400 تومان هست دیگه؟ آخه برا من یه قبض تلفن جدید اومده، با اینکه 5 روز بیشتر از وصل شدن اینترنتم نمیگذره هزینه adsl رو نوشته 4700 تومن! اینطوری بخواد حساب کنه ماهی 30 تومن میشه تقریبا !
سلامنقل قول:
از روزی که درخواست می دید براتون حساب می کنن ، نه روزی که وصل می کنن.
ببخشید دوستان من سرعتم پایین بود ولی بعد از کلی کلنجار رفتن فهمیدم lan مادربرد مشکل داشته.سرعتم الان مثل روزهای دیگه هست.
یعنی مخابرات بره بمیره بهتره لاقل 256 ببندن .خاک بر سر مخابرات که از سرعت آپلود هم می دزده.نقل قول:
استانداردش حداقل نصف سرعت دانلود هست .
منم از وقتی مودم رو عوض کردم سرعت و کیفیت دانلود، پینگ و سرعت بارگزاری صفحات خیلی بهتر شده.