احتمال زیاد باید بشه.نقل قول:
ساپورت گوشی های سایر شرکت ها متاسفانه در اغلب برندها ضعیفه.
Printable View
احتمال زیاد باید بشه.نقل قول:
ساپورت گوشی های سایر شرکت ها متاسفانه در اغلب برندها ضعیفه.
مدت ضمانت گلدیران روی تلویزیون هاش چند ماه است؟گارانتی مادیران ارزش هزینه بیشتر را داره؟
سلام 18 ماههنقل قول:
الان چون یه سینما خانوادگی حدود 500 تومن می دهند به صرفه نیست از بانه بگیرید
نه دوست عزیز اینها هیچ چیزی را رایگان به مردم نمیدن . 47LA62100 را برای خرید انتخاب کردم سایت های چاره و زنبیل تا 10 روز پیش 3.120 قیمت زده بودند الان به همراه سینمای خانگی هدیه !! زدن 3.719نقل قول:
قیمت در بانه هم حدود 3.000.000 تومن است . تا سینمای خانگی نمیدادند به صرفه بود که بخاطر 120.000 تومن گارانتی دار را بگیری ولی الان دیگه گارانتی دار به صرفه نیست
سلام خسته نباشید.ما تلویزیون la66100 الجی داریم.بزرگترین مشکلش اینه که تنظیمات کانال هاش هر چند وقت به چند وقت نغییر میکنه.مثلا کانال 2 که باید شبکه 2 نشون بده جاش با کانال نمایش عوض میشه. و همین طور بقیه.من دستی درست میکنم اما بعد از چند وقت دوباره بهم میریزه همه شبکه ها.ممنون میشم راهنمایی کنین:n03::n03:
من هم یک x.vision داشتم دقیقا همین مشکل را داشت . به نمایندگی مراجعه کردم و با آپدیت نرم افزار مشکل حل شدنقل قول:
دوست عزیز گوشی من هم نوت 2 هست البته 66000 دارم. Screen Mirror به راحتی کار میکنه ولی تاخیر داره. البته اینم بگم تو سامسونگ اگه گوشیت روت باشه این قابلیت از کار میافته وپیغام میده و وصل نمیشه. اندروید من کیت کت هست ولی تو 4.3 هم این قابلیت بود.نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
با تشکرنقل قول:
چیزی که من متوجه شدم اینه که screen miroor رو سری تلویزیون های 2012 الجی نداره :n03:جاش widi داره که اونم با گوشی کار نمیکنه و با لپتاپ هایی که ساپورت میکنن کار میکنه . الجی نامرد screen miror رو تو سری های 2013 وارد کرد و تلویزیون شما 2013 هستش واسه همون این قابلیت رو داره .
مدل LA86000 سایز 47 خریدم . فریمورش از کجا میتونم دانلود آپدیت کنم ؟ تو سایت ال جی چیزی ندیدم ؟
تو سایت ال جی هم مدل 8600 هستش ؟ چرا 86000 نیست ؟ آیا یکی هستن ؟ یا فرق داره ؟ چرا یه صفر کمتر داره ؟:n13:
لطفا یکی کمک کنه آپدیتشو از کجا دانلود کنیم ؟