با سلام . من امروز خواستم ریکاوری برای لپ تاپ که CW1LFX/B هست ریکاوری درست کنم . که متاسفانه در مرحله رایت DVD یک دفعه از 64% در دیسک اول تا 100% قرمز شد و EROR داد و گفت با یک دیسک دیگه امتحان کن. من هم انجام دادم اما مجدد ارور داد تکلیف چیه؟!
Printable View
با سلام . من امروز خواستم ریکاوری برای لپ تاپ که CW1LFX/B هست ریکاوری درست کنم . که متاسفانه در مرحله رایت DVD یک دفعه از 64% در دیسک اول تا 100% قرمز شد و EROR داد و گفت با یک دیسک دیگه امتحان کن. من هم انجام دادم اما مجدد ارور داد تکلیف چیه؟!
با یه دی وی دی مرغوب تر چک کن
1. دوستان آیا با ریختن ویندوز 7 های غیر اصلی که توی بازار هستن روی لپ تاپ ، لپ تاپ به مشکل بر میخورد یا هیچ گونه مشکلی بوجود نمی آید؟ (لپ تاپ جدید است و چون زبان ویندوز 7 آن آلمانیست مجبور به تعویض آن هستم.)
2. قیمت ویندوز 7 اصل 64 بیتی الان توی بازار چقدر است؟
من توصیه می کنم شما ورژن OEM بریزی
Buzzنقل قول:
لطفا اگه امکانش هست به درخواست من هم رسیدگی کنید . شدید احتیاج دارم .
موفق و پیروز باشید
سلام
یکی از دوستان یه لپتاپ از فرانسه آورده که ویندوزش فرانسویه
چون ممکنه درایوراش گیر نیاد (Seven) نمیخوام ویندوزشو عوض کنم.
چطوری میشه زبان انگلیسی روش نصب کرد؟
ممنون
من یه dell studio 1557 گرفتم که ویندوز 7 روش داشت(home pre,64 bit)
بعد از مدتی خواستم روش xp هم بریزم ولی وقتی به نمایندگی زیگورات زنگ زدم گفت اصلا روی این مدل xp نصب نمیشه.
سلام دوستان چطور میشه موس روی لپ تاپ رو به صورت موقت غیر فعال کرد؟
نقل قول:
بستگی داره از چه برندی استفاده کنید اما از task بار روی آیکونی که مربوط به touch pad رو پیدا کنید راست کلیک و diasbale رو انتخا کنید یا اگر از ویندوز 7 یا وستا استفاده می کنید به Windows mobility center برید و تاچ پد رو غیر فعال کنید
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
نقل قول:
چرت گفته میشه اما کمی سخت تر از بقیه هستش اونم به خاظر اینکه ICH درایورش کمی سخت گیر میاد
سلام دوست عزیز!نقل قول:
یعنی من با ریختن این ویندوز بر روی لپ تاپ تفاوت خاصی رو با ویندوز اصلیش حس نمیکنم؟