این دوستمون راست میگه من کتاب کلاس مهندس مهربان رو دارم فوق العادس(ازانتشارات رمزینه)اگه خوب بخونی خیلی خوب یاد میگیری:11::11::11:نقل قول:
Printable View
این دوستمون راست میگه من کتاب کلاس مهندس مهربان رو دارم فوق العادس(ازانتشارات رمزینه)اگه خوب بخونی خیلی خوب یاد میگیری:11::11::11:نقل قول:
وقتی که همه امید ها تبدیل به ناامیدی میشه.... یا باید سطح توقعاتم رو بیارم پایین یا تلاشم رو بیشتر کنم.... من راه دوم رو انتخاب کردم و روزی 3 ساعت به مطالعم اضافه کردم.... امیدوارم کافی باشه...نقل قول:
بهرحال تو 4 سالی که خیلی از شماها درس میخوندید و معدل بالای 17 میاوردید من و امثال من توی پاساژ دور میزدیم....
بایدیه فرقی هم داشته باشیم..... :19:
خیلی خوبه واقعانقل قول:
امروز چیزی تو خیابون دیدم که میخوام شماها هم بدونین
رفته بودم قلم چی تو راه برگشت به خونه تو خیابون پسر جوون دستفروشی رو دیدم.فکر کنم بادوم میفروخت.از دور دیدم کاغذ و مداد دستشه اول فکر کردم داره حساب کتاب میکنه ولی وقتی نزدیک شدم دیدم کتاب درسی زیر دستشه ولی نفهمیدم رشتش چیه.خیلی از خودم بدم اومد.واسش آرزوی موفقیت میکنم
امیدوارم این موضوع حداقل رو خود من تاثیر بذاره :20:
بچه ها آزمون گزینه دو چطور بود؟
من که یکم از خودم نامید شدم،شایدم چون عجله کردم یکم گند زدم:11::11::11:نقل قول:
سلام .
از دوستان کسی کارت اعتباری کنکور 90 رو برای فروش نداره ؟
یکی از دوستام میخواد ثبت نام کنه اما سنجش میگه فقط اونایی که قبلا کارت اعتباری خریدن و استفاده نکردن .
راهی هست که بشه کارت اعتباری معتبر تهیه کرد ؟
اصلا نگران نباش. من هرکی رو که این آزمونو داده بود دیدم ، گند زده بود. این آزمون فکر کنم سخت ترین آزمون گزینه 2 بود. البته علایم غیر استاندارد بودن توش به چشم میخوره. (مثلا هندسه پایش آسون بود و فشار سخت. درست برعکس کنکور!)نقل قول:
این موضوع به هیچ وجه دلیلی بر غیر استاندارد بودن آزمون نیست!نقل قول:
کل آزمون با توجه به تمام فاکتورها ( تعداد سوالات آسون ، متوسط و سخت چینش سوالات و...) باید استاندارد باشه
تازه استاندارد ما سوالات کنکوره پس بهتره بگیم تمام سوالات باید مشابه کنکور باشه
از کجا معلوم امسال هندسه پایه آسون نباشه و فشار سخت؟
ضمنا به نظر من سوالات فشار 89 ریاضی خیلی هم سخت بود:31:
بنظرم خوب بود...سوالات در حد متوسط بود، بعضیا سخت و بعضیاش آسون، مثلا سوالی که از مثلثات داده بود خیلی سخت بود، واقعا حل کردنش کار هرکسی نبود !نقل قول:
بچه ها آزمون گزینه دو چطور بود؟
یاد بعضی از سخنان قصار دبیرام میفتم الان.. اولای سال، تابستون، چندتا از بچه ها پارسال اومده بودن سر کلاس شیمی.. یکیشون 100 و خورده ای، یکی 500 و یکی 5 هزار. دبیرمون گل از گلش شکفت وقتی دیدشون ( و ما کف کردیم.. آخه اون موقع ها خیلی خشن بود. فک نمیکردیم از دیدن دانش آموزی که زیر 10 نشده خوشحال بشه!) و رتبه هاشونو برای ما گفت.. گفت "این یکی یه ذره خراب کرده، 5 هزار.." ما کمو بیش پوزخند زدیم. گفت "الان میگم 5 هزار اخ و پیف میکنین، بزارین بعد اولین سنجش جامع که سه رقم سه رقم شماره های رتبه ـتون رو جدا کردین بهتون میگم 5هزار یعنی چی!!"
همون دبیر میگفت "کنکور فقط خرخونی میخواد. استعداد و اینا که میگن چرنده. استعداد در این حد کفاف میده که زبونتون از دهنتون بیرون نمونده باشه!"
انگیزه میده این جمله به آدم :دی
معلم دیفمون میگفت "من برای رتبه های برتر واقعا خیلی بیشتر از کسی که شده 4 رقمی احترام قائلم. نه چون دیفرانسیل ـش رو بالاتر زده، چون یه تصمیمی گرفته، یه هدف انتحاب کرده و بهش رسیده!"
بهترین جمله ای که امسال از مشاورمون شنیدم "فک کن شب کنکوره و هیچی هیچی بلد نیستی. خدا خدا میکردی 24 ساعت بیشتر وقت داشتی.. بعد یهو زمان 2 ماه برمیگرده عقب! نمیشینی غر بزنی که چرا 6 ماه برنگشت عقب. همین رو غنیمت میدونی!"
حالا ازینا گذشته :دی 3 تا سنجش آخر (2 تا شدن البته الان!) به نظرتون بهتره یا 3 تا جامع های قلم چی؟؟