یادمه سال 81 چندباری رفتم اون کافی نت:sq_13:نقل قول:
Printable View
یادمه سال 81 چندباری رفتم اون کافی نت:sq_13:نقل قول:
به سختی پیج دارم مننقل قول:
قیمت هر یک گیگ حجم حسابگر 3500هست و برای 20گیگ 40تومن که میشه هرگیگ 2تومن.نقل قول:
حسابگر سرویس 128با3گیگ حجم و اشتراک 1به4 12تومن هست که از 2تا8صبح رایگان هست و با سرعت 1مگ بسته شده و توی روز و شب برای من سرعت دانلود 110داشت...... نوین نت سرویس 128با10گیگ حجم 18تومن هست و از6تا11صبح رایگان با اشتراک 1به10.
حسابگر سرویس 512با2گیگ حجم با همون شرایط سرویس قبلی 14تومن هست که با سرعت2مگ بسته شده و برای من توی روز دانلود 250داشت و توی شب 110........نوین نت سرویس 512با10گیگ حجم 21تومن هست و از 6تا11صبح رایگان با اشتراک 1به10.
حالا شما حجم هارو اگه در نظر بگیرد، ساعت رایگان رو در نظر بگیرید و ضریب اشتراک رو و با هم مقایسه کنید میبینید که واقعا از لحاظ قیمت زیاد تفاوتی ندارن باهم........و واقعا من خیلی از شرکتهارو باهم مقایسه کردم و وقتی شرایط رو مقایسه میکنی میبینی قیمتهاشون هیچ تفاوتی باهم نداره و من به این رسیدم که قیمت گذاری تمام شرکتها طبق یک قانون خاص هست و فقط تحت شرایط متفاوت قیمتهاشون تفاوت میکنه......هر کسی میخواد تا باهم مقایسه کنیم قیمت شرکتهای مختلف رو تا ببینید تفاوتی نمیکن با هم.
البته اینم بگم نگید قیمتهام اشتباه هست به قیمت هردوشرکت مالیات و ابونمان رو باید اضافه کنید این قیمت توی سایتشون هست.......مثلا قیمت تمام شده واخر 128حسابگر 14تومن میشه نه 16800.........رفتن توی سایت شرکتها زیاد سختر از این نبود بشینین جمعو منها کنین و چیز غلط رو بگید.
درمورد حجم دانلود و سرعت باید شرایط مصرف کننده رو در نظر گرفت که چی احتیاج داره .....مثلا خوده شما حجم زیاد احتیاج داری رفتی و سرویس باحجم زیاد گرفتی یا دوست دیگمون کیفیت و سرعت خوب احتیاج داشته دنبال سرویسی هست که بتونه روزی چندساعت با کیفیت و اعصاب خوب چیزی که لازم داره بهش برسه و خوده من مثلا حالا فقط دانلود احتیاج دارم و رفتم سرویس ویژه نامحدود با پینگ افتضاح و تایم اوت زیاد ولی دانلود خوب و ثابت گرفتم.پس نگید که هر سرویسی حجم زیادتر داشت حتما برای همه بهتره.........مثلا خوده من زمانی که روزی چندساعت فقط وبگردی یا تماس گرفتن با نت کارم بود همون 512با2گیگ حجم داشتم و 2گیگ کم نیومد برام و از کیفیت وسرعت خط واقعا راضی بودم و کارم توی اون ساعتها بدون مشکل و بالذت راه میفتاد.
درمورد اینکه کدوم شرکت مثلا قبلا فقط کارت میفروخته یا فقط یه کافینت بوده و حالا تبدیل به یه شرکت بزرگ شده واین این پیش دیگران یه ضعف حساب میشه واقعا برای من قابل درک نیست.
در این موردم کسی گفته بود چون حسابگر پورت خالی داره پس خوب نیست این استدلال هم واقعا برای من یه کم عجیبه چون باید دید که اون شرکتی که پورتش پرشده چقدر چورت داره و که پرشده واین شرکت که خالی داره چندتا پورت پر داره چندتا خالی.
درمورد برخورد کارکنان حسابگرم من بگم از 10باری که تماس گرفتم 8بارش رو جواب منو دادن و کاری که داشتم برام انجام دادم درحالی که من حتی یک بارم تاحالا دفترشون نرفتم و فقط تماس گرفتم ولی خب چندبارم شده درست جواب ندادن ولی واقعا نسبت به همه جاهای دیگه این شهر چه دولتی و چه خصوصی زیاد بدتر نبوده برخوردشون بامن.
درمورد این نوع سرویس که گفتن بعضی شرکتهای اپدیت نوع سرویس های خاصی دارن که باکیفیت بالا میدن و خوبه باید بگم حسابگر هم همچین نوع سرویس های داره حالا دیگه دقیقا باچه شرایطی نمیدونم ولی مثلا 256ویژه 17تومن هست ولی یه 256دیگه داره که 39تومن هست.
ولی در کل نظر من اینه که توی ایران بین شرکتهای مختلف مسابقه برای بهتر کردن کیفیت و خدمات نیست که مشتری بیشتری جذب کنن و از شرکتهای رقیب بالاتر و مقبولتر باشن......توی ممکلت ما فقط مسابقه برای بیشتر چاپیدن و پرکردن جیب هست فقط و فقط. و تمام شرکتها فقط نگاه میکنن ببینن شرکتهای رقیب چه راهی برای چاپیدن مشتریها کشف کردن و اونام سریع اونو انجام میدن ولی بهترکردن و بالا بردن کیفیت اصلا اهمیتی نداره.
این رو برای شرکت پارس گفتم نه حسابگر یه بار دیگه متن رو بخونید لطفاً (شرکت پارس باید 5 درصد و آبونمان رو جدا اضافه کرد)نقل قول:
قیمت تمام شده واخر 128حسابگر 14تومن میشه نه 16800.........رفتن توی سایت شرکتها زیاد سختر از این نبود بشینین جمعو منها کنین و چیز غلط رو بگید.
بعد با ادبیات نا مناسب فروم رو متشنج بفرمایید
سرویس 128 محدود حسابگر سرعت صبح و شب روی 110 ؟؟ (قضاوت با کسایی که مثل خودم از این سرویس داشتن یه موقعی) اون موقع که ما داشتیم از 50 بالاتر نمیرفت شبا ! حالا انشاء الله که الان همین طور سرعت زیاد شده ...نقل قول:
حسابگر سرویس 128با3گیگ حجم و اشتراک 1به4 12تومن هست که از 2تا8صبح رایگان هست و با سرعت 1مگ بسته شده و توی روز و شب برای من سرعت دانلود 110داشت......
در مورد نوین نت هم که همه شما قفل کردید رو ی این شرکت برای 512 سرعت رایگان : 180 تا 230 هست
حالا این 1 به 10 هست؟؟؟ وقتی منصافانه قضاوت نکنیم خواننده برداشت بد میکنه
حجم اولیه به طور کلی یه فاکتور اساسیه ... حالا شما مغلطه کننقل قول:
درمورد حجم دانلود و سرعت باید شرایط مصرف کننده رو در نظر گرفت که چی احتیاج داره .....مثلا خوده شما حجم زیاد احتیاج داری رفتی و سرویس باحجم زیاد گرفتی یا دوست دیگمون کیفیت و سرعت خوب احتیاج داشته دنبال سرویسی هست که بتونه روزی چندساعت با کیفیت و اعصاب خوب چیزی که لازم داره بهش برسه و خوده من مثلا حالا فقط دانلود احتیاج دارم و رفتم سرویس ویژه نامحدود با پینگ افتضاح و تایم اوت زیاد ولی دانلود خوب و ثابت گرفتم.پس نگید که هر سرویسی حجم زیادتر داشت حتما برای همه بهتره.........مثلا خوده من زمانی که روزی چندساعت فقط وبگردی یا تماس گرفتن با نت کارم بود همون 512با2گیگ حجم داشتم و 2گیگ کم نیومد برام و از کیفیت وسرعت خط واقعا راضی بودم و کارم توی اون ساعتها بدون مشکل و بالذت راه میفتاد.
باشه کسی فقط کیفیت میخواد میتونه سرعت بالا و تضمین شده با حجم کم بگیره ولی موضوع اینه که این جور سرویسی فقط تو حسابگر هست یا شرکتهای دیگه هم پلن با کیفیت ولی با حجم کم دارن؟؟.
در این مورد هم کافیه تاپیک قدیمی کرمانشاه تو فروم رو مطالعه بفرمایید.... دیگه از بی ادبی های حسابگر گفتن ایقدر زیاد شده گفتن من تکراری خواهد بود ....نقل قول:
درمورد برخورد کارکنان حسابگرم من بگم از 10باری که تماس گرفتم 8بارش رو جواب منو دادن و کاری که داشتم برام انجام دادم درحالی که من حتی یک بارم تاحالا دفترشون نرفتم و فقط تماس گرفتم ولی خب چندبارم شده درست جواب ندادن ولی واقعا نسبت به همه جاهای دیگه این شهر چه دولتی و چه خصوصی زیاد بدتر نبوده برخوردشون بامن.
این موردیه که باید طرف سرش به سنگ بخوره تا خوب بفهمه منظورم از برخورد نامناسب چیه!
مخاطب شما نبودی.... یه خاطره کلی بود از روند پیشرفت اینترنت در شهرموننقل قول:
درمورد اینکه کدوم شرکت مثلا قبلا فقط کارت میفروخته یا فقط یه کافینت بوده و حالا تبدیل به یه شرکت بزرگ شده واین این پیش دیگران یه ضعف حساب میشه واقعا برای من قابل درک نیست.
ما که برای کوبیدن حسابگر اینجا نیستیم.... واقعیات رو میگیم
پس با استدلالتون به این نتیجه رسیدید که پورتای حسابگر از مجموع همه شرکتا + مخابرات در کرمانشاه بیشتره چون اونا همه پر شدن و حسابگر هنوز خالیه!!!نقل قول:
در این موردم کسی گفته بود چون حسابگر پورت خالی داره پس خوب نیست این استدلال هم واقعا برای من یه کم عجیبه چون باید دید که اون شرکتی که پورتش پرشده چقدر چورت داره و که پرشده واین شرکت که خالی داره چندتا پورت پر داره چندتا خالی.
نقل قول:
درمورد این نوع سرویس که گفتن بعضی شرکتهای اپدیت نوع سرویس های خاصی دارن که باکیفیت بالا میدن و خوبه باید بگم حسابگر هم همچین نوع سرویس های داره حالا دیگه دقیقا باچه شرایطی نمیدونم ولی مثلا 256ویژه 17تومن هست ولی یه 256دیگه داره که 39تومن هست.
نداره عزیزم ... اونی که شما میگید 256 واقعی هست که سرعت ثابت 32 میده!!
اون 256 که طرح های جدید شاتل و پارس هست حداقل سرعت 150 هست...
کمی بیشتر مطالعه کنید صفخات تاپیکهای دیگر شرکت ها رو متوجه میشید
نقل قول:
این رو برای شرکت پارس گفتم نه حسابگر یه بار دیگه متن رو بخونید لطفاً (شرکت پارس باید 5 درصد و آبونمان رو جدا اضافه کرد)
نقل قول:
4- قیمت اولیه سرویس حسابگر 15 تمام شدست
نوین 15 تومن +1000 آبونمان و 5 درصد مالیات = 16800
ماه اردیبهشت من 128حجمی داشتم و کیفیت همون نوع بود که توضیح دادم و بله دانلود چه روز چه شب 100تا110 بود.خرداد 512حجمی داشتم و بازم نوعی بود که قبلا گفتم.تیر هم بازم 512حجمی داشتم که اگر برید توی پستهای گذشته من گفتم که وضعیتش چطوری شد و وضعیتش بخصوص دانلود شبانه که حتی سرعت صفر میشد.نقل قول:
سرویس 128 محدود حسابگر سرعت صبح و شب روی 110 ؟؟ (قضاوت با کسایی که مثل خودم از این سرویس داشتن یه موقعی) اون موقع که ما داشتیم از 50 بالاتر نمیرفت شبا ! حالا انشاء الله که الان همین طور سرعت زیاد شده ...
در مورد نوین نت هم که همه شما قفل کردید رو ی این شرکت برای 512 سرعت رایگان : 180 تا 230 هست
حالا این 1 به 10 هست؟؟؟ وقتی منصافانه قضاوت نکنیم خواننده برداشت بد میکنه
کسی که حجم فاکتور اساسی و اصلی هست براش میره و سرویس نامحدود میگیره.کسی سرویس حجمی میگیره که مقدار استفاده از حجم براش مشخص و تعیین شده هست.نقل قول:
حجم اولیه به طور کلی یه فاکتور اساسیه ... حالا شما مغلطه کن
باشه کسی فقط کیفیت میخواد میتونه سرعت بالا و تضمین شده با حجم کم بگیره ولی موضوع اینه که این جور سرویسی فقط تو حسابگر هست یا شرکتهای دیگه هم پلن با کیفیت ولی با حجم کم دارن؟؟.
مغلطه شما میکنی دوست عزیز که انگار تمام شرکتها و ادارات و افراد جامعه ما همه در صحت و سلامت رفتاری به سرمیبرن و همه کار ادم رو سریع و بدون مشکل راه میندازن فقط یه شرکت مشکل داره....برای شما بازم میگم من گفتم از 10بار 8بار جواب دادن وگرنه بازم شمارو ارجاع میدم به پستهای قبلی خودم همینجا که نگید شرکت حسابگر مال بابای من هست دارم طرفداری میکنم ازشون حتی یکبار جوری شد من خواستم کلا خطمو جمع کنم و دیگه با دعوا و دادوبیدار مشکل منو حل کردن وگرنه من نگفتم همه گل بلبل بوده و هست..................شما بهتر هم هست چند صفحه از همینجا رو هم بخونید و ببینید چقدر بد گفته میشه از جواب مخابرات به مشتریها و چه وضعیتی داره.نقل قول:
در این مورد هم کافیه تاپیک قدیمی کرمانشاه تو فروم رو مطالعه بفرمایید.... دیگه از بی ادبی های حسابگر گفتن ایقدر زیاد شده گفتن من تکراری خواهد بود ....
این موردیه که باید طرف سرش به سنگ بخوره تا خوب بفهمه منظورم از برخورد نامناسب چیه!
بنده هم مخاطبم شخص شما نبود که ایرادی و مشکلی از حرف شما گرفته باشم......فقط گفتم کسانی رو که اینطور نگاه و دیدی دارن رو درک نمیکنم.نقل قول:
مخاطب شما نبودی.... یه خاطره کلی بود از روند پیشرفت اینترنت در شهرمون
ما که برای کوبیدن حسابگر اینجا نیستیم.... واقعیات رو میگیم
نقل قول:
پس با استدلالتون به این نتیجه رسیدید که پورتای حسابگر از مجموع همه شرکتا + مخابرات در کرمانشاه بیشتره چون اونا همه پر شدن و حسابگر هنوز خالیه!!!
یکبار دیگه حرف منو بخونید لطفا و بعد قضاوت کنید....من نگفتم کی پورتش بیشتره کی کمتر.من گفتم باید دید،یعنی باید اطلاعات درست و کامل داشت و همچین نظری داد نه اینکه فقط از روی یک مطلب نظر و رای داد و قضاوت کرد.در حالی که همین مثلا موضوع پربدون یا خالی بدون پورت هر کدوم میتونه در جای خودش یا حسن باشه یا اشکال با در نظر گرفتن دیگر شرایط.نقل قول:
منظور شمارو واقعا از ادبیات نامناسب نفهمیدم کجای نوع ادبیات من نامناسب و باعث تشنج بوده......اگر نوع غیر کتابی و دوستانه وعامیانه بوده که شاید شما مطلبی رو درجریانش هستید و بنده نمیدونم که ممنون که تذکر دادید.نقل قول:
بعد با ادبیات نا مناسب فروم رو متشنج بفرمایید
ولی فکر میکنم که کلا توی جامعه ما وفرهنگ ما بحث کردن و تبادل نظر اشتباه باشه چون نوع بحث جوری هست که انگار مثلا شرکت حسابگر مال پدرمن هست و نوین نت مال شخص شما و میخوایم جیزی عاید ما بشه.
وگرنه دوست عزیز من 2ماه پیش که نوین نت پا گرفت خواستم برم با نوین نت ولی همینجا دوستانی که از اون شرکت سرویس گرفتن و نالیدن از کیفیتش پشیون شدم....مخابرات هم خواستم برم این سرویس های ویژه حسابگر رو امتحان کردم دیدم تفاوتی بینشون با سرویس مخابرات نیست و حوصله امد ورفت دنبال خط عوض کردن رو نداشتم همین حسابگر موندم......پس شما پیش خودتون فکر نکنید یکی مثل من چیزی از حسابگر میگیرم که حرفی دربارش میزنم......دلیل همینجا رو مطالعه کردن برای من همین هست که اگر جایی دیگه سرویس بهتر و باکیفیتری میده مریض نیستم که هم پولم هم وقتم وهم اعصابم رو صرف چیزی کنم که ارزش نداره، حالا دلیل بودن شمارو اینجا نمیدونم.
مخابرات باز شروع کرده به ریدن واقعا باید خجالت بکشن این چه وزشه
15 تومن برای حسابگر گفته شده (استناد به صحبتهای دوستمون که خط 128 محدود حسابگر داره کاربر hmنقل قول:
4- قیمت اولیه سرویس حسابگر 15 تمام شدست
نوین 15 تومن +1000 آبونمان و 5 درصد مالیات = 16800
و همونطور که گفته شده نوین 15 تومن + مالیات و آبونمان میشه 16800 (این برای نوین نته سرویس 128 ده گیگ)
نا محدود برای وقتی که پر مصرف باشی نه اینکه به فاکتور حجم اهمیت بدی... چرا فکر میکنی کسی که میخواد محدود بگیره دیگه هیچ حجمی نیاز نداره؟نقل قول:
کسی که حجم فاکتور اساسی و اصلی هست براش میره و سرویس نامحدود میگیره.کسی سرویس حجمی میگیره که مقدار استفاده از حجم براش مشخص و تعیین شده هست.
حجم کمتر ولی باکیفیت تر میخواد ... به جای ماهی 30-40 گیگ دانلود با 5 گیگ کارش را میفته! ولی همون 5 گیگ با کیفیت میخواد!
اولاً پستای این تاپیک رو از روزی که بهنام با خبر اومدن مخابرات ایجادش کرد تا حالا پست به پست دنبال کرده و میکنم ... و همینطور تاپیک قبلی کرمانشاه که قفل شد!نقل قول:
مغلطه شما میکنی دوست عزیز که انگار تمام شرکتها و ادارات و افراد جامعه ما همه در صحت و سلامت رفتاری به سرمیبرن و همه کار ادم رو سریع و بدون مشکل راه میندازن فقط یه شرکت مشکل داره....برای شما بازم میگم من گفتم از 10بار 8بار جواب دادن وگرنه بازم شمارو ارجاع میدم به پستهای قبلی خودم همینجا که نگید شرکت حسابگر مال بابای من هست دارم طرفداری میکنم ازشون حتی یکبار جوری شد من خواستم کلا خطمو جمع کنم و دیگه با دعوا و دادوبیدار مشکل منو حل کردن وگرنه من نگفتم همه گل بلبل بوده و هست..................شما بهتر هم هست چند صفحه از همینجا رو هم بخونید و ببینید چقدر بد گفته میشه از جواب مخابرات به مشتریها و چه وضعیتی داره.
ثانیاً مخابرات رو خودم مشترکش بودم لازم نیست با گفته کسی مقایسه کنم !! پشتیبانی ضعیف داره ولی بی ادب نیست.... شما هم باشی بی ادبی یه بچه 15 -16 ساله رو که نصفتون سن داره رو تحمل نمیکنید.... وقتی حرفای بی ربطش با حمایت بی ربط تر بقیه کارمندای اونجا مواجه میشه.... (خوب بلد نیستی چرا نشستی پشت میز پشتیبانی؟؟!)
البته آقای کرانی رییس شرکت رو مستثنی میدونم از بحث بی ادبی چون تجربه زیادی در یکه به دو کردن با ایشان دارم هرچند روی اینکه حسابگر بهترینه پافشاری میکنه ولی هرگز نا محترم نبوده براش یه مشتری ساده خط 128 همونقدر با ارزشه که کافی نتهایی که 2 مگ ازش دارن بارزشه (از این اخلاقش خوشم میاد...)
در این مورد هم گفتم باید خود مشترکا بهش برسن... ممکنه یکی تا آخر عمر راهش نیفته شرکت حسابگر...
اینکه در مورد ادبیات تذکر میدم برای اینه که چند پست اخیر شما ذهنیت بدی رو ایجاد کرده در موردتون (با کاربرای مختلف ادبیات نامناسب داشتید .... توی پست من هم در مورد حساب قیمتا کمی تند رفتید البته نمیگم بی ادب بودید ...واژه ها نا مناسب بود).نقل قول:
منظور شمارو واقعا از ادبیات نامناسب نفهمیدم کجای نوع ادبیات من نامناسب و باعث تشنج بوده......اگر نوع غیر کتابی و دوستانه وعامیانه بوده که شاید شما مطلبی رو درجریانش هستید و بنده نمیدونم که ممنون که تذکر دادید.
ولی فکر میکنم که کلا توی جامعه ما وفرهنگ ما بحث کردن و تبادل نظر اشتباه باشه چون نوع بحث جوری هست که انگار مثلا شرکت حسابگر مال پدرمن هست و نوین نت مال شخص شما و میخوایم جیزی عاید ما بشه.
وگرنه دوست عزیز من 2ماه پیش که نوین نت پا گرفت خواستم برم با نوین نت ولی همینجا دوستانی که از اون شرکت سرویس گرفتن و نالیدن از کیفیتش پشیون شدم....مخابرات هم خواستم برم این سرویس های ویژه حسابگر رو امتحان کردم دیدم تفاوتی بینشون با سرویس مخابرات نیست و حوصله امد ورفت دنبال خط عوض کردن رو نداشتم همین حسابگر موندم......پس شما پیش خودتون فکر نکنید یکی مثل من چیزی از حسابگر میگیرم که حرفی دربارش میزنم......دلیل همینجا رو مطالعه کردن برای من همین هست که اگر جایی دیگه سرویس بهتر و باکیفیتری میده مریض نیستم که هم پولم هم وقتم وهم اعصابم رو صرف چیزی کنم که ارزش نداره، حالا دلیل بودن شمارو اینجا نمیدونم.
حالا میخواید ادامه بدید این مسیر رو من نهایتاً سکوت میکنم ولی توصیم برادرانست ... ما همه دوست هستیم وباید این رابطه دوستی باقی بمونه...
اون پستی رو هم که قرمز دادم باید بسیار روش فکر کرد چون آخرین خطی که داشتم از حسابگر 512 ویژه بود (برای یک ماه و دیگه نه اونو تمدید کردم نه اشتراکم با حسابگر رو ... )کسی که تو صف 512 مخابراته چرا نمیره 512 ویژه حسابگر بگیره؟؟ از اینترنت بی اطلاعه؟ دوستان بی اطلاع داره؟
الانم بارها تو این فروم گفتم بازم میگم هر کدوم از شرکتای زیر پورتش خالی شه با توجه با قیمت و خدماتش سرویس مناسب رو از اون میگیرم
من بین 24 تا 30 تومن برای خطم کنار گذاشتم :
1- مخابرات 512 (قیمت عادلانه در سرویس واقعی تر و ثابت)
2- پارس 128(سرویسهای استفاده عادلانه)
3-شاتل 128(سرویس استفاده عادلانه)
الان از نوین دارم که محدوده تمرکزش بیشتر 512 با حجم 10 گیگ ماهی 23 تومن ...
متوجه منظور شما هستم ....نقل قول:
یکبار دیگه حرف منو بخونید لطفا و بعد قضاوت کنید....من نگفتم کی پورتش بیشتره کی کمتر.من گفتم باید دید،یعنی باید اطلاعات درست و کامل داشت و همچین نظری داد نه اینکه فقط از روی یک مطلب نظر و رای داد و قضاوت کرد.در حالی که همین مثلا موضوع پربدون یا خالی بدون پورت هر کدوم میتونه در جای خودش یا حسن باشه یا اشکال با در نظر گرفتن دیگر شرایط.
این نکته مهمی رو میرسونه ... شما اگه جنسی رو با کیفیت و قیمت و زیاد داشته باشد مشتری ازت میخره و سراغ دیگران نمیره .... اینقدر میخره تازمانی که شما دیگه برای فروش نداشته باشی اونوقت سراغ بقیه میره....
همه دنبال کیفیت خوب و قیمت بهترن ....
البته سلیقه ها و کاربردها فرق میکنه ! این درست و جای خودش قابل بحثه!
اما مجموع پورتهای شرکتهای پارس و شاتل اینقدر که فکر میکنی کم نیست تو کرمانشاه.... پارس هم سابقه زیاد داره هم مشترکای زیاد ... حالا صبا ... اسیا تک .. نوین نت هم اضافه شدن...
چرا حسابگر نتونست مشتری این شرکتا رو جذب کنه ؟
دقیقاً بحث من و اون دوستمون هم همین سوال بود که شرکتای جدید هم میتونن در صورت ارائه پلن های متنوع تر با قیمت یا کیفیت بهتر مشترکای حسابگر رو به خودشون جذب کنن....
و اینی که پورتهای حسابگر پر نشده و مخابرات و بقیه شرکتا پر شدن یعنی این فرایند اتفاق افتاده ....
دیگه کل پورتای استان همش 40 هزارتاست.... نگید حسابگر بی نهایت پورت داره ... که از این 40 هزار تا فک کنم بیست هزارتاش برای مخابراته (اینو باید کمی سرچ کنم دوباره الان زیاد مطمئن نیستم)
خوب این خیلی معنا داره....
بی خیال بابا سر چند تا آی اس پی دزد اعصابتون رو خورد نکنید
شک نکنید هیچ آی اس پی به فکر من و شما نیست
فقط به فکر پول گرفتنن
یه سری معضلات سراسریه یه سریش هم از نادانی کارکنان
یه بعد از ظهری من نبودم ببین عجب بساطی شده :sq_2:
موضوع رو عوض کنیم بریم سر افت سرعت غیر عادی بعضی از دوستان که گفتند به خاطر نویزه
همون طور که می دونید یک هادی حامل جریان الکتریکی میدان مغناطیسی در اطراف خودش ایجاد می کنه که این میدان مغناطیسی میتونه روی دیگر سیم ها تاثیر نامطلوب داشته باشه ...این میتونه یکی از دلایل افت سرعت و قطعی های abnormal به اصطلاح باشه
یک مسئله دیگه ای که باز میتونه در این زمینه تاثیر داشته باشه استهلاک سیم تلفن و افزایش مقاومت اهمی اونه که به راحتی میتونید با یک اهم متر تست کنید ...این برای خود من پیش اومد .... در واقع نقطه ی اتصال دو سیم تلفن اکسیده شده بود و یک نقطه مقاومتی بوجود اومده بود که باعث افت سرعت و قطعی های مداوم می شد
حالا اگر از سالم بودن سیم تلفن و صحت اتصالات در همه نقاط من جمله پریز ها مطمین هستید نویز احتمالا در اثر قضیه ی اول رخ داده که اگر خواستید توضیح بیشتری بدم خدمتتون
من احساس می کنم میزان برق تو سیم غیر عادیهنقل قول:
یعنی تا دست به سیم ورودی دم در میزنم برق رو احساس می کنم
یه ذره به نظرم بیشتر از حده