با اين وجود بازم به صرف كه بخرم؟نقل قول:
Printable View
با اين وجود بازم به صرف كه بخرم؟نقل قول:
نقل قول:
ببینید، این دستگاه الان با گارانتی رسمیش ۲۶۲۰۰۰۰ تومان هستش، خوب شما میخوای در مجموع با کرایه حدودا ۲۰۴۰۰۰۰ تومان پول بدی بنظر من میرزه تازه شما در نظر بگیر اون جنسا که از بانه میاد مالزی و اینا که تو ایران با گارانتی رسمی بازرگانی ایران فروخته میشه مونتاژ ایران
من که خریدم خدا رو شکر راضی ام امیدوارم برای شما هم خیر باشه
سلام بچه ها
میخوام ببینم کسی از سایت بانه خریدb a n e h k h a r i d.ir، خرید کرده؟
من زنگ زدم گفت 300 هزینه ارسال تلویزیون 60 اینچ به همدانه
گارانتیشم میکنم 18 ماه. به نظرتون 300 ارزش کرایه رو داره؟ آخه همدان نزدیکه به بانه. بعدشم میشه بهشون اعتماد کرد؟ آخه گفت اول 300 رو بریز حساب تا کالا رو واست ارسال کنیم. بقیش درب منزل. بعدش آیا گارانتیشون ارزش داره یا فقط در حد حرفه؟
فکر کنم کرایه اش همین حدود باشه ولی گارانتی کلا کشکه الکی پول بابتش نده، درسته بانه نزدیک همدان هستش ولی اگه خودت بری بانه جطوری میخوای ۶۰ اینچ تی وی رو حمل کنی؟ البته اینو رو هم بگم که معمولا این تی وی رو از تو کارتن در میارن میزارن تو ماشین روی صندلی عقب بعد جلو در مشتری دوباره میزارنش تو کارتننقل قول:
من از این سایت خریدی نداشتم
با درود
نام مدلهای خارجی این دو مدل ایرانی چیست؟
ln57000
ln57200
ممنون از شما
ایران به اخر همه مدل های الجی یه صفر اضافه میکنه. 5700 و5720.نقل قول:
با درود و سپاس به شما
مدل f6350 سامسونگ 3d دارد ولی اسمارت نیست . میخواستم ببینم ال جی هم همچین مدلی دارد در سایز 42 و 47 اینچ.
سه بعدی باشد اسمارت نباشد.
ممنون از پاسختان
بابا چه خبره آخه 300 کرایه؟ خب اگه قرار باشه با ماشین بیارن منم با ماشین میارمش. بعدشم اگه از کارتن درش بیارن که پدرش در میاد!نقل قول:
ممنون از پاسخت
سلام
اگه امکانش هست منو تو خرید راهنمایی کنید
چه برندی بگیرم و چه معیارهایی رو تو انتخاب لحاظ کنم؟
فعلا بحث قیمت نمیخوام بکنم و فقط توی معیارها ازتون کمک میخوام
با سپاس فراوان
اگه اشتباه نکم مدل lm58000 سه بعدی هست ولی اسمارت نیست و مدل 2012 هم هستش. مدل های الجی که سه بعدی باشن و اسمارت نباشن رو بهتون توصیه نمی کنم چون الجی در مدل های بالاش مثل 7400 و 8600 خیلی خوب نیستن چه برسه به مدل های پایین.سامسونگ هم از 6400 یا همون 6450 پایین تر نگیر. دیگه خود دانی مگه اینکه بری سراغ شارب مثل 8300 که مدل خوبی هست.نقل قول: