-
سلام. بچه ها داخل يكي از مرحله ها كه داره با خواهر و مادرش بيرون شهر ميرن كه يه نفر با چنتا سرباز جلوشونو ميگيره كه يه نفر ديگه مياد كمكشون. و بعد ميبرتشون داخل خونه خودش. اين طرف كه مياد بهمون اموزش بده داخل يكي از اموزشاش بايد با دكمه space كار كنيم. اينجارو بايد چجوري رد كنيم؟؟؟ فقط بايد دكمه space رو بزنيم يا بايد دكمه ديگري رو هم باهاش بزنيم؟؟؟ دركل چه زماني بايد دكمرو بزنيم؟؟؟
يه سوال ديگه. داخل زمين تمرين . تصوير شما هم ميچرخه؟؟؟ تصوير من كه همينجوري ميچرخه.
-
P_P_k جان برای dodge attack باید راست کلیک رو نگه دارید هر وقت خواست بزنه مثل counter attack فورا space رو بزنین
یه تمرین دیگه هم با space هست که exit fight نام داره
باید space رو با یه جهت نگه داری تا از مبارزه فرار کنی
--------------------------------------
omidsys جان شما ارور آپدیتت رو بگو
could not retrieve installation folder! insallation will be aborted
این نیست؟
-
با سلام. میشه آخرین کرک رو بزارید که سیوها رو پاک نکنه. منم اون مرحله که یه ساختموت پر از اسکلته بعد از کشتن اون پنج سرباز وقتی میخوام اون در رو که روش عکس اسکلته باز کنم، هیچ کاری نمیشه کرد.
-
سیو تو بده به من من اون مرحله رو برم بعد بدم به خودت
بی صبرانه منتظر brother hood هستم
نمی دونم چرا خیلی دیر ریلیز میشه
-
آقا من این یارو اساسین 2 رو خریدم ریختم.خودش که میخواد به اینترنت وصل شه بعد تو بخش کرک اینو میگه
1 - Install the game
2 - Install: InstallAC2Crack.exe - Emulator AC2 Server 0.44 including the latest values.db update (v1907)
3 - Start the game via the shortcut "Play Assassin's Creed II" on the desktop or start menu.
(Enter an id and password (what you wanted). Do not register)
Keep the same ID and password for next time, in order to resume play where you left off.
It is possible to completely remove this "crack" server emu. (Via config panel or start menu)
- Assassin's Creed II - Server Emulator coded by Dormine @ cs.rin.ru - Thanks
- AC2 Simple Laucher coded by Approved - Thanks
- Values.db garthered by 3xistence, razafan, 13korshun13, wormss, krazyyy, LDK, Dalfi and others... - Thanks
- Thanks to bclkostra, bjamikel, LordGravewish, AC2Clearing for merging the values and all others people who have worked on this so far.
Spire go ---- yourself
بعد من میرزم این رو
InstallAC2Crack.exe
بعد میرم رو
Play Assassin's Creed II
کلیک میکنم میگه
server.exe not found
یعد بازی نمیاد چی کار کنم؟
-
اون کرک قدیمی هست که توی مرحله های آخر بازی مشکل داره من اونو داشتم که مجبور شدم همه ی سیو هامو از دست بدم
ولی در عوض با کرک Skid کلی فرم گرفتم و دمای کامپیوترمم پایین اومد
باید بری سراغ کرک SKID ROW
-
یه فایلی هست به نام server.exe که باید اجرا کنی و تو ویندوز 7 من هم درست اجرا نمیشد و من از administrator اجرا کردم درست شد
بعدشم این کرک skidrow رو بریز چون اکثر بازیایی که از server.exe اجرا میشن خراب اجرا میشن
:46:
-
سلام
این کنکور اشغال تموم بشه منم میشینم بازی. فقط یه سوال:
قضیه این نسخه های مختف بازی چیه دقیق؟ یه نسخه 3dvd ه (12 گیگ) ، یه نسخه هم 2dvd ه (6.3 گیگ) و یه نسخه دیگه 5dvd هست که نمی دونم چند گیگه. مسخصه 2dvd که هیچ دمویی نداره. من نسخه 3dvd رو گرفتم
وقتی از فروشنده نسخه 5 تایی رو خواستم گفت اون نسخه 6 تا دمو توی بازی داره که پ و ر ن کامل هست و توش دزموند شیطونی می کنه و عمرا پیدا کنی. راست می گفت؟
بعد رفتم دمو های بازی رو چک کردم که توی پوشه videos هست، چند تا دمو خیلی کم حجم داشت که مشکوک میزد. دموها درباره ترکیدن یه بمب اتم هست. این طبیعیه یا این ها همون دمو های جایگزین هستن؟ اخه بمب اتم چه ربطی به اون دوران داره؟
-
5 دیویدی؟ شوخی میکنی؟ مال من 2 دیویدی هست و دمو هارم داره یا حد اقل نمیدونم منظورت از دمو چیه یعنی منظورت اینه که دمو ها از گرافیک بازی برخوردارن و توی بازی هستند یا از گرافیک بالتر بهره مندن و برا لود شدندشون لودینگ میاره؟
-
منظورم از دمو فایل های فیلم مانندی هست که از بیرون ویندوز هم قابل اجرا هستن. نه اونایی که از گرافیک خود بازی هستن. بهتر بگم اونایی که توی پوشه videos هستن و پسوندشون Bik هست و اگه Bik player داشته باشین می تونین از بیرون ویندوز مثل فیلم ببینیدشون. همونایی هستن که س ا نسورش کردن
حالا کسی که بازی رو تموم کرده، بمب اتم توی بازی هست؟ اصلا دزموند عاشق میشه مگه که بخواد شیطونی بکنه؟
اینم ادرس یه سایتی هست که نسخه 5 دی وی دی رو می فروشه (البته برای کم شدن حجم به 2 تا dvd9 تبدیلش کرده)
من هرچی سفارش میدم نمی فرسته. نمیدونم چه مرگشه این سایت.
کد:
http://sitebazi.com/eshop/
مدیران ببخشید که خلاف قوانین هست
من نسخه 2dvd رو که نصب کردم که حتی ارم ubisoft هم اولش نمی یومد. بعد از اجرا یهو می پرید توی بازی. ولی نسخه 3dvd بعضی از دموهاش رو داره