1074 مگابایت نتیجه دانلود از ساعت 1 الی 6 صبح امروز بود
سرویس 256
میانگین سرعت دانلود 60 کیلوبایت در ثانیه
باز هم دمش گرم دوبرابر سرعت واقعی بود
Printable View
1074 مگابایت نتیجه دانلود از ساعت 1 الی 6 صبح امروز بود
سرویس 256
میانگین سرعت دانلود 60 کیلوبایت در ثانیه
باز هم دمش گرم دوبرابر سرعت واقعی بود
دوستان الان چند روزه ماله من هی نصف شب قطع می شه و وقتی صبح ساعته 6 بلند میشم می بینم هیچی نگرفته و روی یه فایل هنگ کرده و زده سرعت 0 k و بعد هی زور میزنه که دانلود کنه نمشه ولی بیخیال هم نمیشه و همین جور می مونه و باید خودم دستی استاپ رو بزنم و بعد دوباره ریسیوم کنم.
یوزر پس رو هم روی مودم گذاشتم.راهی هست که این مشکل رو برطرف کنم؟ الان چند روزه که از 300-400 مگ بیشتر نتونستم بگیرم چون همش صبح موقع نماز که بلند می شم باید استاپ کنم و ریسیوم بزنم و توی همین نیم ساعته آخره که این 300-400 مگ رو می گیره
در ضمن منم این چند روزه هی 100 مگ 200 مگ از اکانتم کم شده
معلومه این بی پدرها این ساعت 6 تا 7 رو دارن بازی در میارن که با اینکار اکانت ها رو صفر کنن
اگه اینجوری باشه که من دیگه از 6 تا 7 نمی زارم دانلود
1.8 گیگ از اکانتم مونده
این هم نتیجه داونلود از ساعت 1 الی 6 صبح امروزنقل قول:
سرویس 128 : :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ما صبح بیدار شدیم پست شما رو دیدیم رفتیم قرارداد بستیم 256 سه ماهه 5 گیگ 33 تومن + 5 تومن رانژه
منم کرجم ولی دیشب اصلا نتونشتم دان کنمنقل قول:
سرعت افتضاح بود
البته بنده قصد تبلیغ نداشتم :biggrin:نقل قول:
سرعتها به کیفیت مرکز مخابراتی هم بستگی دارن و به تعداد یوزر های اون مرکز
امیدوارم که مرکز مخابراتیتون مرکز خوبی باشه و زیاد شلوغ نباشه و شما راضی باشید :20:
نقل قول:
بله گاها پیش میاد همچین مواردی
چون خود من شخصا بود شب هایی که 4200 مگابایت دانلود داشتم با همین سرویس 128
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
به مرکز مخابراتی و تعداد افراد که در اون زمان در حال دانلود هستند هم بستگی دارهنقل قول:
دوستان در رابطه با پهنای باند اگر من 256 کیلو بیت بردارم یعنی چی یعنی سرعت دانلود من به طور واقعی چند میشه:41:
سلام
اوضاع احوال چطور دوستان؟! من که دیگه دانلودام ته کشیده! سیستم و خاموش کنید بخوابید حوصله دارید برای دانلود شبانه اعصابتون خورد میکنید؟! :31:
یه عکس از دانلود در VPS ام میزارم حال کنید! :31:
اینم تست من :
به نظرتون پینگم زیاد نیست؟