لایزر بدون محدودیت حجمی استنقل قول:
Printable View
لایزر بدون محدودیت حجمی استنقل قول:
جناب آقای zed2 بنده در شهرستان تبریز هستم و از سرویس 128 کیلوبایتی با محدودیت حجمی شرکت لایزر بهره می برمنقل قول:
سرويس جديد پارس آنلاين :
128 + 3 گيگ ! ماهيانه 19 خوبه به نظرتون؟
سلام خدمت دوستان عزيز
فروش بي رويه صبا نت در شهرهاي تهران-اصفهان-تبريز-مشهد-كرج-شیراز سبب شده تا پهناي اينترنت صبا نت شديدا كاهش يابد و عادت هميشگي مسولان صبا نت و نمايند گي ها كه درست خواهد شد"اشكال از شبكه است"اشكال از مخابرات محل است" و هزارو يك دروغ تكراري ديگر. ديگر از شنيدن دروغهاي تكراري صبا نت خسته شده ايم از اين رو وضعيت صبا نت روز به روز بدتر ميشود و شعار صبا نت اين است فروش بيشتر بيشتر و بيشتر پشتيباني و سرعت كمتر ضعيف تر و بدتر
از اين رو تمام دوستان من كه با صبا نت قرارداد بسته اند با وجود اينكه شارژشان تمام شده است براي شارژ دوباره اقدام نميكنند من و دوستانم انجمني تشكيل داد ه ايم و تا چند روز ديگر يك شركت خوب كه سرعت عالي و بهتر از صبا نت دارد به شما معرفي مي كنيم از اين رو هر چه زودتر مشتركين شهر هاي اصفهان-تبريز-مشهد-كرج شیراز و ديگر شهر ها اگر شارژشان تمام شده ديگر شارژ نكنند و اين خبر مهم را به تمام دوستانتان برسانيد و در ضمن آنقدر صبا نت مكار شده كه سرعت دانلود شبانه را نيز كاهش داده كه دانلود با سرعت 4 تا 15 آنهم اگر شانس داشته باشي. صبح ظهر عصر شب سرعت خيلي بد من يكي راضيم كه سرعت دانلود روزانه خوب باشد تا مجبور نشوم ساعت 4 شب دانلود كنم اما كو گوش شنوا اينها هم خدا را ميخواهند و هم خرما را
فعلا خدا نگهدار =; ](*,)
دوستان من .اگه ميشه راهنمايي كنيد مي خوام از شركت فناوا adsl بگيرم اما موندم سرويس حجمي بگيرم يا بدون محدوديت دانلود, چون من يه كمي هم نياز به دانلود دارم و قبلا تجربه سرعت 128 اينارو بدون محدوديت داشتم اصلا خوب نبود به قول خودشون حجميش بهتره اما ميترسم limit سريع تمام بشه!
راستش در این مورد فقط میتونم نظر شخصی خودم رو بگم چون زیاد تجربه ندارم.نقل قول:
من خودم مودم USRobotics دارم و خیلی هم ازش راضی هستم.
حتی یک وقتهایی که مشکل دارم و با پشتیبانی تماس میگیرم وقتی مودمم رو میپرسند چی هست و من هم میگم USRobotics خودشون میگن مودم خوبی هست.
قیمتش هم بین 50 تا 55 تومان هست.
حالا سعی کن از تجربه بقیه دوستان هم استفاده کنی:27:
از کدام نمایندگی گرفتین؟ ان نمایندگی سایت دارد؟ :46:نقل قول:
بستگی به مصرف خودت دارد. اگر فقط گشت زنی می کنی خوب است ولی اگر می خواهی فایل دریافت کنی نه.:46:نقل قول:
این پارس آنلاین محدودیت حجمی گذاشته واسه سیستم هاش؟ چون قبلا هم میگفت محدودیت داره ولی رعایت نمیکرد. کسی تست کرده ببینه تموم میشه یا نه؟
سالم بر همگي
من در خيابان پيامبر (ستاري) هستم.مي خواستم ببينم از کدوم شرکت بگيرم بهتره؟
64 مي خوام و کدوم مودم رو بگيرم؟
مودم وايرلس چي؟
چهار رقم اول شماره ما 4404
اره الان محدودیت اعمال میشهنقل قول: