خواهش میکنم.نقل قول:
درواقع تاخیر ارسال بسته ها.
تفاوت که همیشه هست.. پینگ مخابرات یه عددیه، پینگ شاتل یه عدد دیگه، پینگ ساتیا یه عدد دیگه.. جاهای مختلف با هم فرق میکنند.
Printable View
خواهش میکنم.نقل قول:
درواقع تاخیر ارسال بسته ها.
تفاوت که همیشه هست.. پینگ مخابرات یه عددیه، پینگ شاتل یه عدد دیگه، پینگ ساتیا یه عدد دیگه.. جاهای مختلف با هم فرق میکنند.
سلام
دوستان بیکار بودم صفحات این تاپیک رو خوندم متوجه شدم (قصد توهین ندارم ) 98 درصد کسایی که اینترنت پرسرعت استفاده میکنن تو این تاپیک سواد استفاده اینترنت ندارن .......
سلامنقل قول:
در این مواقع بهتر هست که بقیه رو روشن کنید
فکر کنم بدونم منظورتون ارتباط سرعت و پینگ بود که ربطی نداره، درسته؟
نقل قول:
دوست عزیز میشه سواد استفاده از اینترنت پرسرعت رو برای ما بیشتر توضیح بدید؟
نقل قول:
سلام
بله (منظور از ربطی نداره دقیقا چیه ؟ )سرعت و پینگ و ترافیک استفاده شده و خیلی چیز ها که دوستان فقط اینجا میان و به شرکت های ارائه اینترنت فحش میدن که به نظر من کار خوبی نیست من نوعی اول یه چیزی رو سرچ میکنم و بعد در موردش نظر میدم ..
یعنی اینکه اگه از یه سرویس دهنده اینترنت 2 مگ یا 10 مگ بگیریم تاثیری در پینگ نداره.
بیخیال بابا، همشون دزدن یعنی چی کار درستی نیست؟ همه چیز فیل، باید چهارچشمی حواسمون به ترافیک ناچیزمون باشه که یه دفعه چند مگ ازش ندزدن وگرنه باید خداتومن پول بدیم یه چس مثقال ترافیک بخریم.نقل قول:
سرعت و پینگ و ترافیک استفاده شده و خیلی چیز ها که دوستان فقط اینجا میان و به شرکت های ارائه اینترنت فحش میدن که به نظر من کار خوبی نیست من نوعی اول یه چیزی رو سرچ میکنم و بعد در موردش نظر میدم ..
برای من یکی سر ظهرها قطع میشه چون وسایلشون داغ میکنه و باید صبر کنم هوا خنک بشه!
دیگه چی بگم؟
خب ترافیک مصرفی شما که از سیستم اکانتینگه اگه یکبار مشکل پیش بیاد قابل پیگیریه حتی با نرم افزار هایی مثل xnetstat میتونید مدیریت کنید برای من که جواب داده ...نقل قول:
در مورد قطعی snr و rate شما در قسمت تنظیمات مودم چند زده ؟؟
حالا که چی مثلا میخوای بگی خیلی واردی بابا وارد بابا استاد .اصلا تو خوبی
حوصله بحث ندارم
بجای اینکه بیای بگی اشتباه میکن
بیا اشتباهات را بگو تا جواب بگیری
حالا این را فعلا جواب بده شما (اگر این سیستمشون مشکل نداشت وقتی که از چیزشکن استفاده میکردی دوبرابر نمی افتاد) البته اینم به گفته خود 2020 هست.
دقیقا اینجا هر اتفاقی برای هر کاربری افتاده واضح شرح داده برو صفحات قدیمی تر را بخون و مختص به این استان تنها هم نیست استانهای دیگه هم همینطور هست.
(البته هر موقع هم درست بوده که کسی نارضایتی نداشته)
هرچند همیشه خدا پکت لاست داشته و الان هم داره
همین الان هم یه تست گرفتم توی دوتا مسیر 100% پکت لاست داره توی سه تا مسیر هم متغیره
حالا اینا از نظر شما چی هست؟
حالا الان خوب شده نسبت به قبل لااقل برای من قبلا همش چند دقیقه یه بار دیسکانت میشد
سلامنقل قول:
دوست عزیز من قصد اینو نداشتم چیزیو ثابت کنم چون نیاز ندارم و این پست شما هم گفته من رو ثابت می کنه که ما فقط دوست داریم دیگران رو مسخره کنیم یا فحش بدیم بدون اینکه بدونیم مشکل از کجاست ...