بسیار موثق عرض میکنم, کسانی که ناچار به خرید لپ تاپ نیستند صبر کنن. تا دو ماه آینده کانفینگ لپ تاپ ها بسیار بهتر و قیمت ها تقریبا ثابت و مشابه قبل از جنگ دلار خواهد بود. خیلی ها دلشون خواهد سوخت.!!
بسیار موثق عرض میکنم, کسانی که ناچار به خرید لپ تاپ نیستند صبر کنن. تا دو ماه آینده کانفینگ لپ تاپ ها بسیار بهتر و قیمت ها تقریبا ثابت و مشابه قبل از جنگ دلار خواهد بود. خیلی ها دلشون خواهد سوخت.!!
تاييد ميشه. من روز چهارشنبه 5741G با هارد 640 رو 940 خريدم البته به اجبار چون براي كسي مي خواستم كه از شهرستان اومده بود و فرصت نداشت. هفته قبلش 860 بود. اما همين امروز ارزونتره. دلار هم به زودي بعد از رفع شدن التهاب بازار ثابت ميشه و البته ركود كل بازار كسب و كار كشور در بازار كامپيوتر هم وجود داره و بازار اصلا كشش افزايش قيمت رو نداره. پس صبر كنيد تا بازار به وضعيت پايدار و ثابت برگرده. طبيعتا تا قبل از سال نو ميلادي مثل هر سال مدلهاي جديدي به بازار مياد كه مدلهاي موجود افت مي كنند و يا ارزش خريد نخواهند داشت.
نقل قول:
چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلار به زودي مياد پايين؟
اين حرف رو طبق چه سند و مدركي ميزنين؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچقدر هم صبر كنين اوضاع از اين بهتر نخواهد شد،شما مثل اينكه دليل بالا رفتن قيمت دلار رو نمي دونين كه اينطور شتاب زده پيش بيني ميكنين.
سلام به همگی ......
1 لپ تاپ با مشخصات زیر می خوام ، لطف کنید 1 کمکی برسونید:
100% وایو باشه
100% 14" باشه
100% زیر 1 تومن باشه
10% سیستمش بالا باشه
بنده عرض نکردم دلار میاد پایین عرض کردم قیمت ثابت و التهاب برطرف میشه. الان همه دنبال خرید دلار هستند و کسانی هم که دلار دارند از فروش خودداری می کنند به امید اینکه بالاتر بره. به هر حال بعد از چند هفته دلار برای مدتی در یک نفطه ثابت خواهد شد. روز چهارشنبه به 1300 هم رسید و الان 1100 تا 1150 فروش میره. می بینیدکه در همین چند روز کاهش پیدا کرده. ممکنه نهایتا قیمتش از قیمت دو هفته پیش بیشتر بشه و مثلا روی 1100 تثبیت بشه اما افزایش قیمت لپتاپ سود جویانه و بیش از این افزایش قیمت هستش. مثلا acer5741G رو تا 990 تومن قیمتمی دادند هر کی هرچی دلش می خواد میگه. ضمنا رکود شدیدی که بر بازار کشور حاکمه باعث خواهد شد وارد کنندگان بخشی از بار افزایش قیمت رو به ناچار تحمل کنند. در مجموع خرید از این آشفته بازار را صلاح نمی دانم. شما صلاح می دانید خرید بفرمایید.نقل قول:
دلیل افزایش قیمت دلار بسیار متنوع هستش و بنده هم مخالف قوانین سایت نمی خواهم مطالبی عرض کنم اما هرچه هست افزایش قیمت دلار تبعات سنگینی برای دولت دارد که سعی خواهد نمود جلوی آن را بگیرد.
علت بالا رفتن قیمتش چیه؟ رسانه نداریم که .نقل قول:
سلام دوستان.من این یکی دو روز میخوام یه لپ تاپ تا حدود 800 تومن بگیرم.به نظرتون Dell N5010 (مدل i3 ) بگیرم یا Lenovo G560 ؟ لپ تاپ بهتری هم با این قیمت پیدا میشه؟
با تشکر
100% شوخیت گرفته:27:نقل قول:
سلام به همگی ......
1 لپ تاپ با مشخصات زیر می خوام ، لطف کنید 1 کمکی برسونید:
100% وایو باشه
100% 14" باشه
100% زیر 1 تومن باشه
10% سیستمش بالا باشه
تقریبا مثله همن ... بهتره برید از نزدیک ببینید تا سلیقه هم دخیل شه.نقل قول:
سلام دوستان.من این یکی دو روز میخوام یه لپ تاپ تا حدود 800 تومن بگیرم.به نظرتون Dell N5010 (مدل i3 ) بگیرم یا Lenovo G560 ؟ لپ تاپ بهتری هم با این قیمت پیدا میشه؟
سلام دوستان گرامي
من قصد خريد يك لب تاپ دارم
فقط اين موارد برام مهمه:
اينكه من دنباله رنگ صورتي مي گردم و كارم با اين لب تاپ در حدود كارهاي حرفه اي نيست
از نظر قيمت تا حد 700 يا 800 تومان باشه
من خودم مدل DELL 1015 رو پيدا كردم
اگه دوستان پيشنهادي دارن لطفا اعلام كنن
ممنونم از شما
نه عزیز . . . گفتم 1 کم فضا عوض بشه....:31:نقل قول:
100% شوخیت گرفته:27:
حالا گذشته از شوخی ..... لپ تاپ وایو 14" میخوام که حدود 1 تومن قیمتش باشه ، البته واسه خودم نیست... یکی از دوستام میخواد و اصرار هم داره که cw باشه.... اگه میشه یه لیست از cw ها و ea های تو همین قیمت معرفی کنین که کار این رفیق ما هم را بیفته.....
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
در ضمن اینجا بازار بورس نیست که دارین قیمت دلار رد و بدل میکنین:5: