خیلی ممنون که جواب دادی :31:نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون که جواب دادی :31:نقل قول:
orc ها به تناسب استفاده می تونن 3 توع داشته باشن.نقل قول:
1-Borc :این نوع از orc ها Battle Orc یا به اختصار Borc گفته میشن که build اونها اکثرا int هست.
اکثرا برای GRB یا 20-30 و boss کشی استفاده میشن.اکثر boss های خفن fire ele هستن.
اگه نمی دونستید باید بدونید که attack ele برای orc ها به طور طبیعی water ele هست که در برابر fire ele بسیار موثر هست.
این نوع حمله ی خوبی دارن و UM ها می تونن Hybrid Build استفاده کنن ولی اکثرا دفاع خوبی ندارن.
2-Healer Orc : نوع عادی orc هست که build اون wis هست و برای فارم کردن و پارتی ها مناسب هستن.
نقش حمایتی اونها در کشتن boss ها بسیار اهمیت داره.این نوع حمله یا دفاع خوبی ندارن.
3-Rec Orc : این نوع orc فقط برای یک هدف اینجوری build میشن.....PVP
Rec Orc های UM می تونن موثر باشن و اغلب تا 600 تا rec دارن.
دفاع اونها عالی هست و برای PVP فوق العاده هستن.حتی وار های UM هم چاره ای جز eraser در مقابل اونها ندارن.
به ندرت پیش میاد یک Rec Orc که خوب build کرده باشه و بلد باشه چطور بازی کنه بمیره.
شرمنده اگه دیر شد.اون موقع که واسه مجتبی پست دادم داشتم می رفتم دانشگاه وقت نشد.
خیلی ممنون کاظم جان.خیلی مفید بود.
به نظر من برای تازه کارها 100% فقط full wis orcنقل قول:
borc پارتی گیر نمیاره لول کردنش خیلی سخت تره . اکثر borc های خفنی که میشناسم تو لول های بالا restat کردن و borc شدن .
rec orc هم که pro باید باشی . خیلی agro می گیره بدرد پارتی های معمولی و فارم نمی خوره. rec orc رو هم معمولا با restat درست می کنن برای pvp 60 .
Sh*t
مجتبی اون walker نیست.نمی دونم خریدنش یا برداشته یارو(چون bid نداشته شاید).
باید بازم صبر کنی حاجی.
مثل اینکه باید بیخیال اونجا شد.2 میلیارد اگه جمع شه که نمیشه درحال حاضر میشه یه لینک شده خوب رو خرید.اگر یکم دیگه بگذر با توجه به گرون شدن تند تند sonic و op دیگه زورم نمیرسه بخرمنقل قول:
دیشب وقتی شما رفتین guild داشت kimu رو انجام میداد منم گفتم برم ببینم چخبره.اونجا elliot که تو یه گیلد دیگه بود اسمشم عوض کرده بود و phono با 3 نفر دیگه که یکی pagan بود هر 5 تا شون هم noss زده بودن زورشون شده بود در حد دکترا.pagan که با ele درست 8500 تا کریت میزد.البته وقتی اسکیل های خفنش رو استفاده میکرد.elliot هم 4000 تا میزد معمولی و phono هم که 5000 تا میزد.با اینکه ما یه فول رید تقریبا بودیم ولی همه میترسیدن این 5 نفر بکشن boss.یکی از بچه ها گفت بیا باهاشون مبارزه بگیریم بکشیمشون.در حالت عادی همون elliot نصف raid رو حریف بود ولی تصمیم یه فکر پلنگی کردم گفتم eraser کن وقتی باهاشون میخوای بجنگی. Own با elliot و همزمان waka با phono مبارزه رو شروع کرد.همون اول جفتشون نفری یکی از اون سنگ های زد ضرب زدن چون راحت میکشتنوشن elliot و phono بعد eraser کردن جفتشون فرت شدن رفتن ها دیگه هم برنگشتن اون paganهم چهار تا فحش داد و رفت
هه هه هه...ریده شده تو تو اعصابشون.
اسم Elliot چیه الان؟
تو کدون گیلد هست؟
آقا اگه مامورت ها رو انجام ندیم چی میشه؟
مخصوصا یه ماموریت هست که اوایل بازی میده و میگه path کاراکتر رو انتخاب کن.مثلا برای واریور میگه یکی از این گزینه ها
dual axe - two hand - spear رو انتخاب کن.اگه اون رو انجام ندیم چی میشه؟
هیچ انفاقی نمی افته.فقط حواست باشه کوئست های EPIC رو انجام بدی.نقل قول:
لول 25....35...43
اینا EPIC هستن که حتما باید انجام بدی تا ele weapon برای لول 45 رو بگیری.