شما یه بار کارت شبکه رو رو از رو سیستم ور دار تنظیماتش رو هم پاک کن دوباره نصب کن ببین درست می شهنقل قول:
چون احتمال ناسازگار بودن مودم با کارت شبکه خیلی خیلی ضعیفه
Printable View
شما یه بار کارت شبکه رو رو از رو سیستم ور دار تنظیماتش رو هم پاک کن دوباره نصب کن ببین درست می شهنقل قول:
چون احتمال ناسازگار بودن مودم با کارت شبکه خیلی خیلی ضعیفه
سلام دوستان
قيمت مودم asus am604g چقدر هست ؟
86.000توماننقل قول:
با تشکر از جواب شما :40: باید عرض کنم که " ویس میسی ویسا ویس نمیسی ویس نیسا " حالا این چه ربطی به موضوع داشت: هیچ :31:نقل قول:
کارت شبکه من آنبورد هست (مادر برد P5LD2-SE) پس امکان جدا کردن و آنینستال آن وجود ندارد. :19:
به نظرت بگم از حسابگر بیان درستش کنن :42: چون من هزینه (6000) نصب اولیه رو ندادم.
نقل قول:
من 84 خریدم از پایتخت
سلام به همه ی مهندسین عزیز
خانمها آقایون جنتلمن ! من یه مودم "D-Link DSL 2540U" ، گرفتم 4 پورت ، الان به کامپیوتر اصلیم وصلش کردم و خوب کار میکنه حالا می خوام به سه تا کامپیوتر دیگه وصل کنم باید چی کار کنم ؟ هیچی بلد نیستم ، اهان اینم بگم وقتی کابل دوم به بعد رو از مودم میگیرم میزنم به بقیه کامپیوترام اینترنتم از کار میوفته تازه "local area" هم به محض وصل شدن کابل فعال میشه ولی اینترنت کار نمی کنه :sad:
تو رو خدا کمکم کنید اشکم داره در میاد
خوب میتونی یه بار تنظیمات کارت شبکه رو پاک کنی و دوباره نصب کنینقل قول:
فکر کنم که مراحل تنظیم مودم رو اشتباه می ری می تونی از رو یه دفتر چه راهنماش قدم به قدم پیش بری تنظیمات رو pppoe بزار با مودم شما تا حالا کالر نکردم وگرنه دقیق تر راهنمایی می کردم:46:
پول برا نصب یه پول مفته که می ره تو جیب شرکت اگه یه خورده دقت کنی می تونی نصبش کنی
سلام من یه مدم مدل asus am 602 خریدم میخواستم بدونم اینو چه جوری تو ویندوز سون نصب میکنن
آقا من هر وقت سيستم رو خاموش ميكنم مودم رو هم خاموش ميكنم ( دكمه پشتش رو ميزنم ) و موقع روشن كردن سيستم هم اونو روشن ميكنم .
ميخوام بدونم اين مشكلي براي مودمم كه ايجاد نميكنه ؟؟؟ البته زياد در طول روز سيستم رو روشن خاموش نميكنم .
بفرمائید، اینم راهنمای نصب:نقل قول:
کد:http://www.sakhtesystem.com/spsakht/default.aspx?page=DownLoadItem&app=DownLoads&dwnId=22