دوستان من توی قسمت software sources یه گزینه دیدم که نوشته بود download from:
جلوش هم میتونستم سرور ایران یا آمریکا یا سرور اصلی ( main ) انتخاب کنم. به طور پیشفرض روی ایرانه. تغییرش بدم؟ سرور اصلی یا آمریکاش بهتر نیستن؟
Printable View
دوستان من توی قسمت software sources یه گزینه دیدم که نوشته بود download from:
جلوش هم میتونستم سرور ایران یا آمریکا یا سرور اصلی ( main ) انتخاب کنم. به طور پیشفرض روی ایرانه. تغییرش بدم؟ سرور اصلی یا آمریکاش بهتر نیستن؟
هیچ فرقی بین سرورها در محتوا نمی کنه، شما باید ببینید سرعت کدام سرور برای شما بهتر هست، وگرنه همون چیزی که در سرور آمریکا هست در سرور ایران هم هست، مهم سرعت ارتباط شما با سرور هست.نقل قول:
که خوب منطقا باید ایران بهتر باشه!
دوستان من چند تا سوال دارم:
۱-وقتی وارد کنسول میشیم (ctrl+alt+f1) چه جوری ۲ باره برگردیم به محیط گرافیکی؟(بدون رسیتارت کردن gdm)
۲-چرا سرعت دانلود توی اوبونتو کمتر از ویندوز هست(بدون استفاده از هیچ نرم افزاری )
یعنی وقتی تو ویندوز با FF دانلود میکنم سرعت 120 هست.ولی تو اوبونتو با همون ff سرعت میشه 50.
update manager هم خاموشه و هیچ نرم افزار دیگه ای هم پهنای باندو نمیگیره.
مرسی
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
کدوم سرور سریعتره؟نقل قول:
مطمین هستید سرور ایران بهتره؟
یه چیز دیگه:
چه جوری میشه اندازه ی فونت title bar رو عوض کرد؟با کدوم plug in تو compiz?
اقا ببخشید ولی یه سوال دیگه هم دارم:
برای زیرنویس (فرمت srt ) از توتم و vlc استفاده کردم.ولی جفتشون هم فنت ها رو شاتباه نشون میدادن هم هماهنگ نبودن.
( تو ویندوز هماهمگ بود !)
چگونه با اوبنتو می شود به اینترنت دایل آپ رفت
بسته به محیط :نقل قول:
Gnomeppp
or
KPPP
نقل قول:
تو زمینه زیر نویس sub بهتر از srt عمل می کنه.
gnome player یا mplayer در زمینه ی زیر نویس بهتر عمل کرده....
نقل قول:
-وقتی وارد کنسول میشیم (ctrl+alt+f1) چه جوری ۲ باره برگردیم به محیط گرافیکی؟(بدون رسیتارت کردن gdm)
نقل قول:
Pressing the key combination <Ctrl><Alt><F1> will switch you to to the first text console at any time. <Ctrl><Alt><F2> will switch you to the second text console, <Ctrl><Alt><F3> to the third text console, etc, up to <Ctrl><Alt><F6>, for the total of 6 text consoles. <Ctrl><Alt><F7> will switch you to the first graphical user interface (GUI) console if one is running. <Ctrl><Alt><F8> to the second GUI console, etc., up to <Ctrl><Alt><F11> for the total of 5 GUI consoles. The 12th console is either used as the 6th GUI (RedHat 6.1) or a place to which kernel messages are continually displayed (Mandrake 7.0, really cool feature). Typically none or only the first GUI console is running.
<Ctrl><Alt><F1> means: "Press the left <Ctrl> and <Alt> keys and hold them. Now press <F1>. Release <F1>. Release <Ctrl> and <Alt> keys."
اتفاقا بر عکس سرعت در لینوکس کمی بالا تر از ویندوز است.... شما اگر دانلود معمولی رو مد نظرتون است تقریبا در هر دو نزدیک و لینوکس عموما بهتر عمل کرده....نقل قول:
۲-چرا سرعت دانلود توی اوبونتو کمتر از ویندوز هست(بدون استفاده از هیچ نرم افزاری )
یعنی وقتی تو ویندوز با FF دانلود میکنم سرعت 120 هست.ولی تو اوبونتو با همون ff سرعت میشه 50.
update manager هم خاموشه و هیچ نرم افزار دیگه ای هم پهنای باندو نمیگیره.
مرسی
سلام
میخواستم بپرسم چرا مسیر کامل فایل رو نشون نمیده؟ و یه قسمتی رو ... میزنه چطوری میشه مسیر کامل یه فایل رو دید ؟ آیا باید پکیجی نصب بشه؟ یا تنظیم خاصی داره؟
مرسی
توی ترمینال مد تظر شما است یا نه؟
توی آدرس بار محیط و یا جای دیگه ؟؟؟؟