نقل قول:
گنده ای زیبا.............:31:
Printable View
نقل قول:
گنده ای زیبا.............:31:
سلام
ورود هيولا به خرم آباد:42::26::26:
بچه ها احيانا اين همون كوروت نيس كه 1 سال 2 سال پيش تو اصفهان بود؟؟؟؟ چند برا فروش گذاشته بودن؟؟؟؟ من ميگم احتمال 98%خودشه
بچه هاي خرم آباد خريدنش ديروز همينجوري داشتم رد ميشدم كه ديدمش گفتم بذا چندتا عكس بگيرم طرف چنان خودشو گرفت گفت ديرمه بايد برم زود يكي دو تا بگير بهش هم معلوم بود امريكايي باز نيس البته خدا ميدونه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشكر يادتون نره!!!!!:12::12::12::27:
دوستان این ماشین چه جوری پلاک شده؟؟؟
احتمال زياد با پارتي! و پول!نقل قول:
رضا جان این که هنوز پلاک اصفهان داره
بله همونه 400 میلیون قیمت داشت اون وقتا
الان هم میتونه همون قیمت باشه راستی با این اوضاع واردات فکر کنم میشه بازم از این کارا کرد چون دیگه مستقمیا لازم از شرکت مادر سفارش ثبت کنی ولی خب عوارض زیاد میاد رو این جور واردات
سلام رامين جان نكن اينكارو قلب من ضعيفه
گفت خريدمش 260 يا نميدونم 280 تومن
يعني ميشه كامارو 2010 رو آورد و ملي كرد؟؟؟؟!!!!!
سلام دوستام من این چند وقته کلی دنبال یه کامارو تر و تمیز گشتم اما هیچ چیز تو دل برویی پیدا نکردم از طرفی هم وسیله ندارم و باید سریع تر یه چیزی بگیرم چون هزینه های رفت و آمدم خیلی بالاست ازتون خواهش میکنم اگه کسی چیزی سراغ داره بنده رو بی اطلاع نذاره و اگر نه باید از چند وفت دیگه به جای کلوپ آمریکایی ها برم تو کلوپ پرایدی ها!! :41:
مثلا یه چیزی تو مایه های این : (دیر رسیدم طرف فروخته بود 4 تومن:41:)
خدائیش می ارزه ، خیلی تمیزه
کمک:19:
کی میگفت رضا؟
سوار ماشین شد؟ یا کنارش بود؟
قیمت اولیه که توی اصفهان روش گذاشتن 400 تومن بود الان نمیدونم ولی فعلا که پلاک ایران 13 اصفهان روشه
ميگم هم محله اي مون هست اين حدودا 4-5 ماه هست كه تو خرم اباده اما من تازه ديدم برادر گرفتي حالا؟؟؟؟
من اگه اینقدر پولو میخواستم ماشین خرجش کنم یه گاراژ و نمایشگاه کاملا آمریکای باز میکردم .............نقل قول:
بله همونه 400 میلیون قیمت داشت اون وقتا
یه باشگاه .........یه مکان برای عاشقای خوش پسند...............