سلام دوستان
میخواستم بدونم وقتی تو کنفرانس هستیم میشه آهنگی که من دارم گوش میدم رو بزارم تو کنفرانس گوش بدن
بدون میکروفون میشه
Printable View
سلام دوستان
میخواستم بدونم وقتی تو کنفرانس هستیم میشه آهنگی که من دارم گوش میدم رو بزارم تو کنفرانس گوش بدن
بدون میکروفون میشه
نقل قول:
بله امکانش هست و شما باید تیک گزینه Hands Free رو تو این محیط بزنید
بدون میکروفون شما باید وارد کنترل پنل بشید و گزینه Sound رو انتخاب کنید و از تب Recording بستگی به نوع ویندوز شما داره باید حالت Stereo MIX رو انتخاب کنید و Enable و Set As Default Devide کنید
اگر این گزینه موجود نیست در ویندوز 7 باید روی قسمت خالی تب Recording کلیک راست کنید و تیک گزینه Show Disable Device رو بزنید
شکل زیر میتونه کمک شما بکنه تو ویندوز 7 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اول از همه مطمئن بشید نرم افزار امنیتی روی سیستمتون باعث بروز این مشکل نشده باشه , برای اینکار آنتی ویروس و یا اینترنت سکوریتی خودتون رو غیر فعال کنید
اینترنت اکسپلورر خودتون رو آپدت کنید به جدیدترین نسخه
آخرین ورژن نرم افزار Java رو رو سیستم نصب کنید
نرم افزار یاهو مسنجر رو از روی سیتم پاک کنید به داخل درایو C برید و فولدر اون رو هم از تو Program Files پاک کنید و سیستم رو ریستارت کنید وقتی ویندوز اومد بالا جدیدترین ورژن یاهو مسنجر که 11 هست رو نصب کنید
امیدوارم مشکل حل بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه این کارها رو کردم ولی باز نشد
بعد رفتم ی اکانت دیگه درست کردم تو اون اکانت لوگ این میشه ولی تو این هنوزم لوگ این نمیشه جالبش اینجا ult ra هم دیگه کار نمی کنه
نقل قول:
این stereo mix رو برای من وجود نداره
ویندوزم هم 7 هست
احتمال خیلی قوی مشکل از شبکه اینترنت شما باشه
ارتباطتون رو به اینترنت با یک شرکت اینترنتی دیگه امتحان کنید[/QUOTE]
درست متوجه نشدم من از adsl استفاده میکنم:41: .میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟با تشکر
'گفتم که Hiden هست روی همون قسمت که الان Streo Mix هست خالی و سفید رنگه اونجا کلیک راست کن Show Disable Device رو تیکش رو بزن تا نمایان بشهنقل قول:
---------- Post added at 07:08 AM ---------- Previous post was at 07:04 AM ----------
Ultra رو بررسی کردید که به Lan شما IP نداده باشه؟نقل قول:
البته میگید با اکانت دیگه لوگین میشه ولی با این نمیشه
این اکانتتون که لوگین نمیشه اگر مدت زمان زیادی از آخرین باری که لوگین کردید میگذره امکان داره Disable شده باشه که باید از طریق خود سایت یاهو اقدام به Enable کردن اکانت کنید ( همون از طریق ورود به Mail)
منظورم این بود مثلا الان که ADSL دارید در صورتی که مقدوره براتون با مودم معمولی و با استفاده از یک شرکت اینترنتی دیگه کانکت کنید و تست کنید ببینید باز مشکل وجود داره یا خیرنقل قول:
در ضمن اگر به تنظیمات مودم آشنایی دارید میتونید یکبار اون رو Reset کنید
و همچنین اگر از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید در قسمت Internet Option تب Advance تنظیمات اون رو Reset کنید و از آخرین ورژن اینترنت اکسپلورر استفاده کنید
برای تست کردن میتونید از مرورگر دیگری مثل Mozilla FireFox هم استفاده کنید
منظورم این بود مثلا الان که ADSL دارید در صورتی که مقدوره براتون با مودم معمولی و با استفاده از یک شرکت اینترنتی دیگه کانکت کنید و تست کنید ببینید باز مشکل وجود داره یا خیر
در ضمن اگر به تنظیمات مودم آشنایی دارید میتونید یکبار اون رو Reset کنید
و همچنین اگر از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید در قسمت Internet Option تب Advance تنظیمات اون رو Reset کنید و از آخرین ورژن اینترنت اکسپلورر استفاده کنید
برای تست کردن میتونید از مرورگر دیگری مثل Mozilla FireFox هم استفاده کنید[/QUOTE]
تمام اینکارارو کردم ولی حل نشد باز.به جز سوپرا نرم افزار دیگه ای سراغ دارید که کاره همینو انجام بده؟
منظورم از اکانت .اکانت ویندوزهنقل قول:
البته میگید با اکانت دیگه لوگین میشه ولی با این نمیشه
منظورت یوزر های ویندوزه یا کانکشنها؟؟؟؟؟نقل قول:
در هر دو حالت خوب وقتی می بینی با یکی میشه با یکی نمیشه مشکلت حله دیگه
اونی که نمیشه رو پاک کن و از اونی که میشه استفاده کن
با این مشکل دیگه برخورد نداشتم و عجیب به نظر میرسه و احتمال میدم اگه مشکلتون با مراحلی که گفتم حل نشد سیستم عامل صدمه دیده باشهنقل قول:
حتما از نرم افزار TuneUp Utilities 2011 استفاده کنید که سیستم رو کامل بررسی کنه و اشکلات موجود رو رفع کنه