بله 4 روز بیشتره که برای من قطعهحتی دیروز یاهو هم آن نمیشد برای مننقل قول:
AOL هم که کلا کانکت نمیشه:2:
این هم عجب تستی شد
ببین چه بلایی سرش آوردن که اینجوری شده :31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله 4 روز بیشتره که برای من قطعهحتی دیروز یاهو هم آن نمیشد برای مننقل قول:
AOL هم که کلا کانکت نمیشه:2:
این هم عجب تستی شد
ببین چه بلایی سرش آوردن که اینجوری شده :31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مورد کاملا طبیعیهنقل قول:
مثلا وقتی شما 3 تا فایل رو میذارید برای دانلود سرعتتون بین اون 3 تا تقسیم میشه
اگر دقت کنید موقع دانلود چند فایل ، مجموع سرعت دانلود چند تا فایل همون 60 الی 80 کیلوبایت خواهد بود
س ا ک س بسته نیست داداش من:5:
امروز ساکس ها باز شده
مال من داره کار میکنه
دوستانی که سرویسشون از مخابراته، شما هم قطعی دارید یا نه؟
من یه مدته بعضی موقعها در طول روز اینترنتم میپره بعد یه مدت میاد!
اره دوست عزیز ماله منم یه ماهه که هی قطع و وصل میشهنقل قول:
توروز 6 بار قطعی دارم:13:
آره واسه منم حدود یه ماهه اینطوری شده، وقتی علتم ازشون میپرسی مثل بچه آدم راستشو نمیگن، من که هر بار زنگ میزنم قبل از اینکه جواب بدن میدونم که جوابشون یکی از ایناست: هیچ مشکلی تو سرور نیست مشکل از طرف شماست- مودمت مشکل داره- مودمت رو ریسیت کن- بذارش رو بریدج کانکشن درست کن با اون وصل شو.نقل قول:
یعنی الان من راحت میتونم برم عوض این کارمندای مخابرات جواب تلفنا رو بدم چون نهایتش 7-8 تا جواب بلدن که اونا رو هم حفظ شدم. :13:
من از مخابرات ای دی اس ال دارم. یه چند وقتی هست که به هیچ وجه قطعی ندارم.نقل قول:
بچه ها شرمنده یه سوال بیربط :31: میدونید بغیر از آذر نصر کجا لپتاپ قسطی میفروشن؟
آذرنصر رو که کلا بی خیال شو چه لپ تاپ چه پی سینقل قول:
فکر میکنم دو جا اقساطی میدن، یکی تو خیام جنوبی بین فلکه خیام و فلکه جهاد اگه اشتباه نکنم اسمش فراگیتی یا همچین چیزیه، درست یخورده پایین تر از مگا سیستمه همون طرف مگا سیستم هم هست، البته دوستم قبلا ازشون پرسیده بود ظاهرا هی میگن چند ماه دیگه، مثلا میگن بهمن ماه وقتی بهمن ماه میری میگن تیر ماه به بعد اقساطی میدیم و تیر ماهم میگن آبان ماه،خلاصه فقط تبلیغاتی نوشتن اقساطی :31: (ولی باز یه سر بزن شاید بدن)
یکی هم یه شرکتی هم من تبلیغاتشو دیدم، از فلکه خیام که میری سه راه کاشانی سمت راست یه ذره مونده به سه راه کاشانی یه شرکتی هست که ظاهرا 18 ماهه میدن.
کلا اورمیه شرکتا زیاد اقساطی نمیدن، من خودمم پارسال میخواستم یه پی سی جدید بخرم و بودجم پایین بود دنبال اقساطی گشتم پیدا نکردم. تازه بدن هم خیلی میکشن روش.