سلام
من ميخوام ريو بگيرم ولي از يكي شنيدم كسايي كه قدشون بلنده توش مشكل دارن (راستي فكر نكنيد 3 مترم 1.85) حالا موندم طرف راست گفته يا نه ؟ البته به نظرم چرند گفته!!
ريو دوگانه سوز هم كارخونه ميده ؟
قيمت دوگانه و ABS دار رو اگه ميشه بهم بديد.
ممنون
سلام
من ميخوام ريو بگيرم ولي از يكي شنيدم كسايي كه قدشون بلنده توش مشكل دارن (راستي فكر نكنيد 3 مترم 1.85) حالا موندم طرف راست گفته يا نه ؟ البته به نظرم چرند گفته!!
ممنون
نقل قول:
84 باشه باز هم زیاد توصیه نمیکنم نه 84 ها تا جایی که من یادمه حتی سفارشی هم ایربگ نداشتن .
9 تومن آخر این سمند هستش .
خواهش میکنم دقیقتر بگید من توی لیستی که دارم میتونم براتون چندین مدل مختلف ماشین بگم .نقل قول:
اگه دست دوم بخواید بهترین انتخاب سمند و انواع پژو و سیلو و خیلی ماشینهای دیگه هستش ولی
در مورد ماشینهای صفر فقط تندر و ریو رو من میتونم بگم بهتون.
مثلا با اين پول (12تومان) پرشيا مدل چند ميشه خريد؟نقل قول:
خواهش میکنم دقیقتر بگید من توی لیستی که دارم میتونم براتون چندین مدل مختلف ماشین بگم .
اگه دست دوم بخواید بهترین انتخاب سمند و انواع پژو و سیلو و خیلی ماشینهای دیگه هستش ولی
در مورد ماشینهای صفر فقط تندر و ریو رو من میتونم بگم بهتون
دوستان مي گن تندر 90. مگه اين ماشين غير از قدرتش نسبت به پرشيا چيش بهتره؟
مدل 85 تمیز احتمالا پیدا بشه .
نسبت به تمیزی ماشین میشه پیدا کرد مثلا من مدل 86 سراغ داشتم که 10 تومن قیمت داشت .
یا 84 سراغ داشتم بالای 12 تومن روش قیمت گذاشتن .
رامین جان مطمینی سمنده 84 ..9 بیشتر ارزش نداره ؟
2گانه سوزم کرده .... تمیزم هست
راستی موتور lx تو ساله 84 چی بوده؟ xu7?
سمنده 84 معمولی فکر کنم الان طرفای 9 باشه !
lx تا قبل سال 88 همشون با موترو xu7 بودن.
من بازم میخوای از دوستم بپرسم یه عیاری دستت بیاد دوستم نمایشگاه داره راستی اون 206 کجا هستش؟اگه تهران هستش و نفروخته به من اطلاع بده شاید به دوستم گفتم .
206 رو عصری میخوام ببرم به تعمیرگاه نشون بدم ولی قیمتش بالاستنقل قول:
تیپ 2 مشکی 90 تا رفته بیمه لاستیک ماله 83 میگه 9.400 اگر 9 بده میخرم
206 هم قزوینه
lx هم ماله یکی از اشناهاست گفتم اگر قیمت خوب میده بخرم ! اگر قیمت دقیق بگیری عالیه
2گانه سوزم کرده....
چشم عزیز من فردا یه قیمت سر انگشتی میگیرم برات میدم .
ولی بازم میگم نمیشه گفت چند واقعا ارزش داره من متوسط برلات گفتم تو بهترین شرایط .
206 رو هم برات قیمت میگیرم .
در مورد اندازه فکر نکنم به اندازه 405 مشکل داشته باشی چون در کل جای پای خوبی دارهنقل قول:
سلام
ممنون
و اما بقیه موارد دوگانه سوز نمیشه و سیستمش موجود نیست .
ولی اگه مدل پایه رو 13.600 بگیریم فکر کنم با ABS چیزی نزدیک 14.5 دقیق قیمت دستم نیست معذرت اگه اشتباه باشه.
قیمتها رو گرفتم
206 اگه رنگ نباشه دوستم مشتری هستش 9 و کمتر از 9 تومن
ولی سمند یه کم بالاتر هستش 11 تومن و بالاتر اگه 10 تومن میگه بخرش خوب میگه .
ولی 206 مطمئن بشم رنگ نیست دوستم میخوادش.
در این مورد با من یه تماسی بگیر.
206 همین الان اومدم کلی باهاش چونه زدم 9.400 کمتر نداد ! 9 بیشتر ارزش نداره ...........نقل قول:
بیخی بشی بهتره:13:
2 تا تیپ 2 بژ و نقره ای گیر اوردم فردا میرم امارشو میگیرم