با سلام ؛چه طور مي تونم از كل هارد با norton ghost بك اپ بگيرم و ان بك اپ را روي يك هارد نوي ديگر كه پارتيشن بندي كردم و ويندوز هم نصب كردم دوباره پياده كنم يعني با اين كار اطلاعات خودم رو از هارد قبلي به هارد جديد منتقل بدم؟
Printable View
با سلام ؛چه طور مي تونم از كل هارد با norton ghost بك اپ بگيرم و ان بك اپ را روي يك هارد نوي ديگر كه پارتيشن بندي كردم و ويندوز هم نصب كردم دوباره پياده كنم يعني با اين كار اطلاعات خودم رو از هارد قبلي به هارد جديد منتقل بدم؟
ممنون هم از شما و هم از mvmmasoud جاننقل قول:
من این کاری که اینجا نوشته بود رو انجام دادم
chkdsk /r را زدم و بعد حدود 20 دقیقه تموم شد و ریستش که کردم ویندوز بالا اومد
اما ازم user pass میخاد
من یوزرم farshad بود بدون pass
اما حالا که میزنم login میشه اما بلافاصله logout میشه طوری که حتی دکستاپ بالا نمیاد
10 ثانیه شاید کمتر طول میکشه که دوباره یوزر پس میخاد
administrator رو هم امتحان کردم همینطوری شد
چیکار کنم؟
ممنون:40::11:
سلامنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=59105
اگر با Repair هم مشکل حل نشده ویندوز رو عوض کنی هم بهتره و هم دردسرش کمتر.نقل قول:
موفق باشید :40:
ممنون فرقی نکردنقل قول:
گاهی وقتها هم توی ویندوز وقتی دارم کار میکنم یکدفعه پیغام میده که دیگه اون هارد رو نمیشناسه
من هم سیم برق هارد رو در میارم و دوباره وصل میکنم و با دیوایس منیجر دوباره هارد رو میشناسونم بهش
اگه کمکم کنید ممنون میشم
حل شدنقل قول:
یعنی ویندوز بالا اومد
اما تو لوگین کردن مشکل داره
مشکلی که توضیح دادم
من دارم همه اینکارا رو میکنم ویندوز نصب نکنم:46:
فکر کنم مشکل شما سختافزاری هست .نقل قول:
قطعات دیگه سیستم چی هستند مخصوصا پاور ؟
قبلا هم گفته بودمنقل قول:
گرافیک : GeForece 256
رم : 1 GB
پاور : 500
فکر کنم هارد و گرافیک مشکل داشته باشن
هر ویندوزی هم نصب میکنم باز هم مشکل داره و سرعت بعد از چند روز به شدت میاد پایین
سلامنقل قول:
مشکل شما سخت افزاری بود و باید توی قسمت سخت افزار بیان میشد/:
خوب شما 2 تا هارد دارید شما باید Jumper هاردی رو که توش ویندوز نصب نیست را بردارید تا در این صورت وبندوز از هارد دوم بیاد بالا / این طوری هم ویندوز بالا میاد و شما میتونید از 2 تا هارد استفاده کنید/
موفق باشید
حذف شود لطفا
حذف شود لطفا