پیش بینی [استقلال - سپاهان]
تا الآن 27 نفر تو مسابقه پیش بینی شرکت کردن که لیست شرکت کننده ها و پیش بینی هاشون رو میتونید تو پست 3371 ببینید..
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2801131&postcount=3371
برای شرکت تو مسابقه پیش بینی هم میتونید همینجا، تو.همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید..
برای مطالعه ی قوانین پیش بینی، پست 2681 رو ببینید..
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
نکته : به علت نبودن علیرضا و مسعود، خودم وظایفی رو که تو قوانین مشخص شده رو انجام میدم..
اگه کسی میتونه جای علیرضا و مسعود تا زمانی که برگردن، کمکم کنه بگه..
یادتون باشه که هر کسی میتونه تو این پیش بینی شرکت کنه..
مدير روابط عمومي استقلال تهران : اميد طيري ، حرفي از جدايي نزده است
ایرنا - با وجود اينكه باشگاه استقلال تهران نتوانسته كارت مرييگري اميد طيري را از فدراسيون فوتبال بگيرد ، اين مربي اعتراضي به اين مساله ندارد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ايرنا ، باشگاه استقلال اميد طيري را به عنوان مترجم جان واريو به فدراسيون فوتبال معرفي كند تا از اين طريق او بتواند در خلال بازيها روي نيمكت بنشيند.
محمد نوري فر مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تهران در اينباره گفت : در تلاش هستيم تا كارت مترجمي طيري را از فدراسيون فوتبال بگيريم تا او بتواند به همراه ساير مربيان از روي نيمكت ، بازيها را دنبال كند.
او در ادامه با اشاره به شايعه اعتراض اميد طيري به اين شرايط اظهار داشت : در استقلال همه به دنبال اين هستند تا اين تيم به موفقيت برسد ، اينكه عنوان ميشود طيري در صورت صادر نشدن كارت تهديد به جدايي كرده است ، به هيچ وجه صحت ندارد و همچنان به همكارياش با كادر فني ادامه خواهد داد.
آرش برهاني : قلعه نويي به من اعتقاد دارد
ایرنا - آرش برهاني با وجود اينكه در گلزني موفق نيست ، اميدواري زيادي دارد تا همچنان در تركيب ثابت تيمش به ميدان برود.
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران روز چهارشنبه در گفت و گويي با خبرنگار ايرنا گفت : وقتي يك مهاجم نميتواند در گلزني موفق عمل كند ، به راحتي همه توانايي هاش را زير سوال ميبرند. اين در حالي است كه مهاجمان وظايفي ديگر به جز باز كردن دروازه حريفان هم دارند.
برهاني در ادامه ميگويد : قبل از فصل با درخواست قلعه نويي تمديد قرارداد كردم ،اين نشان ميدهد كه او بازي من را قبول دارد و اگر مشكل خاصي پيش نيايد ، از من به عنوان يكي از ۱۱بازيكن اصلي استفاده خواهد كرد.
او همچنين راجع به بازي هفته سوم تيمش با تيم سپاهان اصفهان اظهار داشت :
آنها در اين چند سال اخير مشكلات زيادي را براي تيمهاي استقلال و پرسپوليس ايجاد كردهاند و به همين دليل با اعتماد به نفس زيادي حتي در تهران بازي ميكنند كه اين ميتواند براي ما دردسرآفرين باشد.
البته براي اينكه در همين هفتههاي اول ليگ برتر از كورس قهرماني عقب نمانيم ، بايد در طول ۹۰دقيقه با هوشياري زيادي توپ را به چرخش در آوريم تا از اين طريق به دومين پيروزي خود برسيم.