بازی 2 1 به نفع مایورکا تموم شد.
تیم دوم سوم بارسا بود اما اتوئو که حضور داشت حسابی خراب کرد. لحظات آخر هم پنالتی رو زد به تیر.
در همین بازی میشد حداقل 3 4 گل زد.
بازی 2 1 به نفع مایورکا تموم شد.
تیم دوم سوم بارسا بود اما اتوئو که حضور داشت حسابی خراب کرد. لحظات آخر هم پنالتی رو زد به تیر.
در همین بازی میشد حداقل 3 4 گل زد.
اتوئو بدجوری رفت رو اعصابم.
کاش بازی رو نگاه نمی کردم.
برادرای من بنده ی خدا تو یه بازی بازیش نگرفت این قدر بد و بیراه بده ...
ااااااه از بارسایی های با شخصیت این جور حرف زدن بعیده.
مهم نیست فقط چمپیونز لیگ....
برادرای من بنده ی خدا تو یه بازی بازیش نگرفت این قدر بد و بیراه بده ...
ااااااه از بارسایی های با شخصیت این جور حرف زدن بعیده.
مهم نیست فقط چمپیونز لیگ....
به نظر من اتوئو خيلي عاليه
ولي اين بازي خوب نبود!
بارسا دو بازی دیگه داره . باید 3 گل بزنه تا رکورد شکن بشه در اصل 4 گل .
این بازی یه کسانی بودن که اسمشون هم بار اول بود میشنیدم !
اتوو رو گذاشته بود مثلا واسه لیگ قهمانان روحیه پیدا کنه برعکس همون یه ذره روحیش هم از دست برفت !
===
بیچاره اوساسونا که سقوط کرد ! 2 تا بازی داره باید حتما ببره تازه اسپورتینگ هم امتیاز بده .
2 تا بازی اوساسونا بدبخت هم با بارسا و ریاله !
آقا وحید (ویرایش: p30 vahid), به قول دوستان اتوئو بازیش نگرفت. منم موافقم. بازیکن بسیار خوبیه و برای بارسا مهمه. امیدوارم بعدا حسرت موقعیت های اتوئو در این بازی رو نخوریم.
نتیجه این بازی مهم نیست، زدن رکورد تعداد گل ها هم مهم نیست (گرچه رکورد به نظر من 100 درصد شکسته میشه)
مهم قهرمانی در جام باشگاه هاست!
دوین حالاش هم اون رکورد شکسته شده .
چون اون موقع تعداد تیمها 4 تا بیشتر از حالا بوده !
عزیز دلم من که نگفتم بازیکن بدیه ولی در حد بارسا نیست یه نگاه به اسم اینا کن جاوی اینیستا مسی انرینقل قول:
این اتوئو در حد اینا نیست اگه هم می بینید گل های زیادی زدده مال اینه که پشت سرش بهترین بازیکن ها وبهترین پاسورها هستند که تونسته این کارو بکنه هیچ کدام از گلاشو در اثر خلاقیت خودش نتونسته بزنه برعکس انری
این انری اکثر موقعیت هایی که داره به بهترین نحو استفاده می کنه ببدون شک استاد تک به تک دنیا هست برعکس اتوئو که ققط بلده دروازه خالی گل بزنه