تبـــــــــــــریک به همه پرسپـــــولیسی های عــزیز.
تبـــــــــــــریک به همه پرسپـــــولیسی های عــزیز.
توي نود هم يه مصاحبه گذاشت كه ياوري گفت ما مقابل استكبار جهاد كرديم(منظورش نتيجه مقابل پرسپوليس بود) چون پرسپوليس 13 ميليون بدهي دارهنقل قول:
منظورش دقيقا چي بود؟
آهان حالا بیا وسط!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوششون اون کسایی که ناامید بودن؟!؟
کوششون اون کسایی که میگفتن قهرمان نمیشیم؟!؟!؟
کوششون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استقلالیا؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز خیلی خوبی بود!!!
دقایق خیلی قشنگی بود!!!
و....
قـــــرمـــــزتـــــه
پرسپولیس همیشه قهرمانه!!!!
همیشه!
از صمیم قلب به همه تبریک میگم.
به حقمون رسیدیم
قهرمانی پرسپولیس رو به دوست عزیزم یاسین جان تبریک میگم ( البته به بقیه هم میگم )
بابا شما پرسپوليسي ها کجايين ؟
پس چرا نميريزين تو خيابونا شادي کنين؟
من که ميدون نوبنياد تهران هستم هيچ خبري نيست ؟!!!!
افتخار می کنم اسمم اینجاهه ....نقل قول:
AB!, *yutab*, @R3Z, Actros, agaa_hojat2007, ahmet kaya, AHT, alex_3000, aliani, alireza_monfared, aluminum, Amin, Amin eHelp, amin_oxin, amirspecialboy, amirtoty, amir_rahmani, arash_3tar, archi-girl, aria_electric_fars, aristotel, armin_goooodboy, Asalbanoo, avax7, axilbam, babak2008, beauty, behrad_f, BehzadKiNG, best3, borderlessboy, boy iran, cao-cao, cescjoon, chelzi, corey, dark fear, davoud 23 beckham, dear_2007, deicide, Devilish, devil_ff2008, divoonejoon, E A G L E, E*L*E*N*A, Eat_me_drink_me, ehsannirvana, ElmO, Elrond, end_of_world, esool, Evolution37, f.kh0935, farhadsafiri, farshidshd, FarzadSport, feri88, G.A.B.R.I.E.L II, Gabriel¹, Ghasem.M, gigil888, h2deetoo, hadi204, hamidras, hamidreza6620, hamidrezaaa, hamkar1981, heart land, hiwas, Hosein-mec, houmix, h_starboy, IceLord, iman0007, imanprjr, Immortal1977, javadi1368, jingool, Johnny Grey, KBZ, Kurosh Nobody, leila*, lil_jon, lindows, loyalamin, m-sh, M.R.S.F.T, m2stech, Maggy_P, mahdi17729, mahdi_moosavi, mahmood_t, mahyar49, mansour 64, mashaheeer, Maysam-BFU, mehdi-sh, mehdi30nema, mehrdadamri_92, Meisam, Milad-King, mobiler, moby, Moh@mm@d - TNT, mohamad2998, mohammad2006, mohammad99, mohrd, MoJtaBa.R, mojtaba007, momkhbpsp, MORINIO, Morteza4SN, mrmmnb, msf66, mstf666, musketeer, OMID, omid.k, Only Pes, p30khol, parinaz_mot2000, Pario, persianastronomy, Persian_baby, pesare_dokhtarkosh, piishii, pmg_acmilan, poyul, R. Calderon, ragbar12, ramin1988, ramin_007, ramyar.v, raptor22, R£ɀД, ReZa DN, rezahp2, rezatalaz, ReziOnline, rizo, RONN!E, S@eid, saeed_h1369, SALAMONALEYKOM, saman_dexter, Scrat, sentimental, shadmehrdj, shahab_f, shayan999, shayanelong, shine_star3000, Ship Storm, siavashjal, siavosh1, Sina 13, sinaset, Sir.AShkaN, sir0c0, smohs, sorrowdancer, sourena_8888, Spartan II, steps, Sub007, sus2, T.K, tabriz-info, taktiki2006, teza, The Animal, toraj, Tornado2800, مجید فینا, محمد88, V A H I D, wantonboy13, Wisdom, WooKMaN, WWEIRAN, xxxicestar, x_fashist_x, ya30n, yoosef_st, Zendooni777, ^^ HAMID ^^, آلو جنگلي, آذرخش, اردلان, بردیا, دنیروو, سرشار, علمدار
حلبی!!! :دی
اما فکر کنم نقره باشه.
لعنت به من ... خیانت کردم به خودم و پرسپولیس ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقه ی 85 از ورزشگاه زدم بیرون و شروع کردم گوش دادن رادیو ... توی اتوبوس بودیم که پرسپولیس گل زد ، تنها کسی هم که فهمید من بودم ... وقتی خبر رو دادم به رفقای اتوبوسی ، منفجر شد اونجا ... دو سه نفر ماچمون کردن ، دو سه نفر هم یه کارای دیگه کردن ما رو که گفتن نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت خیلی ناراحتم به خاطر این که ورزشگاه رو ول کردم و زدم بیرون ... اخه خیلی خسته شده بودم ... به خدا از ساعت 1.30 تا دقیقه ی 85 یه لحظه نشستم ... چون بلیط گیرم نیومده بود تمام وقت ، زیر اسکوربرد وایستاده بودم و بازی رو هم ایستاده تماشا کردم ... در هر صورت تبریک به همه از جمله خودم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا این یارو عجب تخ.. داشت ، ما از اون ور استادیوم وایستاده بودیم هاج و واج و تحسین می کردیم این حرکت انتحاری رو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی از تماشاگر های پرسپولیس هم از بین اون همه مامور و فضای باز بین هواداران 2 تیم در رفت و رفتش بین تماشاگر های سپاهان 2-3 نفریشون رو زد بعد دوباره از اونجا در رفت مامورا هم افتادن دنبالش نتونستن اولش بگیرنش ولی آخر سر وقتی رسید به تماشاگر های خودی آخرین مامور گرفتش و حسابی زدش
خیلی جام غراضه ایه