نه 9 نصب هست...
جواب سوال دوم ما رو هم بدین ممنون میشم.....؟؟؟؟
Printable View
نه 9 نصب هست...
شرمنده من كه از اين چيزا سر در نميارمنقل قول:
خوب اگه از کارت گرافیک nvidia استفاده میکنی رو دسکتاپ راست کلیک کن و nvidia desply رو بزن.(البته اگه درایور کارت گرافیکت نصب باشه.)
میتونیم بری تو تنظیمات resolation مانیتور و اونجا advanced رو بزن تا مدل و حا فظه ی کارت گرافیکت رو ببینی.
این تنظیمات مانینتور که میگه باید از کجا وارد بشم کامل توضیح بده خواهشا....؟نقل قول:
خوب ببین رفیق روی دسکتاپ راست کلیک کن وperopertis را بزن.بعد سربرگ desplay setting را انتخاب کن(همون جا که رزولیشن کامپیوتر را میبینی)خوب حالا اون پایین گزینه ی advenced setting را روش کلیک کن.تو همون سربرگ اول که اسمش adapter است مسخصات کارت گرافیکت رو نوشته.(مدل کارت گرافیک,حافظه و...)
سوال دیگه ای داشتی بپرس.:46:
والا من ديگه نميدونم .نقل قول:
سلام
نوشته Direct X 9.0 c
يعني ويندوز مشكل داره؟؟
نه بابا يه ويندوز داشتم ويروسي شد رفت بازيم اجرا نشد اون servis pack2 بود ولي ايني كه دارم 2003 يا پروفشناله همين 6 روز پيشم نصب كردم ويروسيم نيست.
مشكل چيه؟؟
ولي شما ويندوز 2002 رو يه امتحاني بكني بد نيست .
بعدشم اگه نشد لينك رو چند صفحه ي قبل گذاشتم . اونو دانلود و نصب كن .
دوست عزيز شما برو به مسير زير :نقل قول:
نه 9 نصب هست...
Right Click روي دسكتاپ و انتخاب گزينه ي Propertises
به Tab به اسم Setting برويد و Advanced رو انتخاب كنيد .
در Tab به اسم Adapter همه ي مشخصات گرافيكتون رو نوشته .
لطف كنيد مشكلتون رو واضح مطرح كنيد . ما از كجا بفهميم مشكلتون چيه ؟!نقل قول:
من در مورد اجراي يا نصب بازي sensible soccer2006مشكل دارم لطفا كمك كنين
تذكر : دوستاني كه جواب دقيق سئوال ها رو نميدونند لطف پست بيهوده ندهند چون باعث گمراهي دوست عزيزي ميشه كه مشكلشون رو مطرح كردند .
اقا اگه جواب سوال دوومه منو بدین ممنون میشم.تو دو صفحه قبله.تو رو خدا!
صفحه 340
نميدونم چجوري اجراش كنم نه نياز به كرك داره نه ايميج هيچي ولي من نميدونم چه جوري اجراش كنم:18:
دوست عزیز گرافیک شما مدلش پایینه.شاید این بازی geforce 6200 128mb نیاز داشته باشه که ماله شما geforce5900 است.نقل قول:
خیلی ممنون داداش