این زنده موندنه....
بازنده موندنه....
بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره.....
Printable View
این زنده موندنه....
بازنده موندنه....
بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره.....
سلام
دیروز یه 120 مگ دانلود کردم نشستم به گوش کردن امروز هم تقریبا مدام گوش می دادم. اولش جا خوردم که چقدر تنوعش زیاد شده!!؟!
در کل البوم متوسطی بود نمی دونم شاید توقع من زیاد بالا بود
متن غالب ترانه ها خیلی خوب
اهنگ سازی و تنظیم خیلی خوب بود
متوسط هم به خاطر قیاس با ترک های البوم های قبل و لذتی که از البوم های قبلیش بردم.
من از البوم متاسفم و اغلب ترک هاش خیلی خوشم اومد مدام گوش می کردم عالی بود حسابی همش به دلم نشست
یه شاخه نیلوفر محسن هم خوب بود از 4 تا ترکش حسابی لذت بردم.
این البوم رو هم زیاد گوش کردم
از دو تاش خیلی خوشم اومد .یکیش اسیری بود
قبلا هم گفتم من اکثر اهنگ های شاد محسن رو دوست دارم اما اهنگ هایی مثل نفس بریده و عروس قصه و یه شاخه نیلوفرو هفته های تلخ و چرا.
و اسیری در این البوم که متن ترانه زیبا +سنگینی دارند
نه مثل این بندر خرمشهر که به سلیقه خودم خیلی مسخره وجلف بود!!!!:27:
یک ترک دیگه هم دور اخر بود این یکی واقعا عالی بود
مخصوصا این تیکش: ...حتی اگه من از این عشق بگذرم ..قلب شکستم از حقش نمی گذره... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت.. محکم بشین دلم این دوره اخره:41:
بقیه هم مثله حراج و خنده متن قشنگی داشتن ولی خوب چی کار کنم بقیش نچسبید دیگه!!:46:
در کل خسته نباشید می گم به محسن چاووشی عزیز و امید به پیشرفت بیشترش
البوم هم خریداری وهدیه داده خواهد شد مثل سریهای قبلی تا زحماتش به هدر نره
میگم چرا همه به آهنگسازی گیر دادید.چرا راجع به صدای بی نظیر چاوشی حرف نمیزنید؟
کمکم کن ای دوست مردم از تنهایی......
نقل قول:
دیروز متن بالا رو نوشتم ولی حالا حرفهای دیگه ای هم دارم اگر حوصله ای باشد برایتان :
نون مجنون و که آجر کردم ...من که دنیا رو ازت پر کردم ، کم نکن سایه تو از سرم ، یا تو که باشم از عالم به درم ...**
محسن جان ، این روزها نقدت میکنند ، ای کاش واقعا نقد بود ، ای کاش حرف حساب بود ، این روزها شاهد فحاشی به تو هستیم ، محسن جان مگر تو چه کردی با این آدم نماها که جز حرف مفت حرفی ندارند ، محسن جان ، روزهای سخت زیاد داشتی ، اما انگار دشمنانت میخواهند تو را به زانو دربیارند ، این روزها نقدهایی دیدم که مثلا در اونها فحاشی نبود بلکه بسیار مودبانه و دوستانه هم بود ، حتی از چند کلمه و جمله فنی هم در آن استفاده شده بود .مثلا حرفشان این بود که ارشاد نمیزاره تو اونجوری که میخوای بخونی ، من میدونم دردشون چیه ، همون آدمایی هستند که میخواستند تو از ایران بری ، نمیتونند ببینند که اینجا موندی و دو تا آلبوم بیرون دادی ، که موفق هم بوده ، پرو فروش هم بوده ، بعضیا ناجوانمردانه آهنگ هات رو به سخره گرفتند ، از یکی از این نامردها پرسیدم آهنگ سه شنبه ها رو تا حالا گوش دادی ؟ گفت مال کیه !
این ها حتی چهارتا آهنگ معروف تو رو هم گوش ندادند و با یک بار گوش دادن آلبوم تو شروع به فحاشی کردند ، محسن جان اگر این آلبومت باب میل من و امثال من نبود ( گرچه صدایت هنوز دیوونه کننده اس ، از دیروز هزار بار آهنگهایت رو گوش دادم و لذت بردم ) البته به جز تراک یک بقیه آهنگ ها خوب هستند و من دوست دارمشون ولی ... با این حال عاشق صداتم محسن جان ، آلبومت رو دوست دارم ، ترانه هات هنوز دوست دارم ، محسن جان حقیقتی رو میخوام اعتراف کنم گرچه الان متهم میشم به زود قضاوت کردن اما تو این بار نه فقط برای من و هوادارنت بلکه فراتر ااز ما برای همه خواندی ، برای همه ، همه سلیقه ها ، بعضی از آهنگهایت بدجوری به دل من نشست و برخی دیگر به دل خیلیای دیگه من ترک ایکسو ایگرگ رو خیلی دوست دارم ، یکی دیگه چند تای دیگر رو ، .. محسن جان فقط میخواستم بگم این آلبومت از همه آلبوم های چند سال اخیر موسیقی ایران بهتر بود و ما هوادرانت مثل کوه پشتت ایستاده ایم و ازت حمایت میکنیم ...تا هستیم و تا دنیا هست و موسیقی صدات تو قلبمونه ...
** قسمتی از ترانه اسیری
تو كرج من همون اول صبح رفتم پخش جوانه پويا.تازه مغازه رو باز كرده بود داشت بنرها رو ميچيد جلوي مغازه كه ديدم يك بنر چاوشي هم هست.ولي عمده ميداد.از شانسم يكي از رفيقام كه توكار پخش CD هست اومد و همونجا ازش يكي گرفتم.يك پوستر برگ هم ازش گرفتم.نقل قول:
آخه توزیع که دیروز صبح بود! تازه با تاخیر! احتمالاً کارگرای بخش توزیع برداشتن آپ کردن! : دی
آلبوم بسیار خوبی شده... تنظیمهای محسن هم قابل تحسینه...
به نظر من فقط اهنگ حراج قشنگه!
باقیش بدرد نمیخوره!
اما از اینا که بگذریم من صداش رو دوست دارم!
خیلی توپه!
شما بذار دو هفته دیگه نظرتو اعلام کننقل قول:
مطمئن باش هر چی بیشتر گوش بدی زیبایی های بیشتری توش میبینی
چه میدونم!؟نقل قول:
شاید همینطور شد که شما میگی!
با اینکه به محسن چاووشی علاقه دارم اما سبک آهنگ ها تکراری و ترانه ها شدیداً تکراریه و چندان واسم جالب نبود.
یه آلبوم کاملاً متوسط بود.