اگه پارتی نداری احتمالش خیلی کمه.
سپاه یه قانون داره که اگه در منطقه محروم حداقل 9 ماه خدمت کنی و اضافه خدمت و اینا هم نداشته باشی می تونی درخواست انتقالی به مناطق عادی بدی. این رو ته برگه تقسیم ما زده بودن. حالا ببین تو برگه خودت چیزی نزدن؟
در کل جواب اینجور سؤالها رو از بخش نیرو انسانی پادگان خودتون بپرسی بهتره چون هر جا قانون خودش رو داره
توی آموزشی بهتره همیشه موهات کوتاه باشه!
به نفع خودت هست؛ چون هر روز صبح و عصر فعالیت سنگین بدنی داری زیاد عرق می کنی و مدام هم تو خاک و ... هستی. امکان هر روز حموم رفتن هم نیست، بهتره موهات کوتاه باشه که آت آشغال توش گیر نکنه چرب نشه اذیت نکنه
بعدشم بهتره آموزشی خیلی تو چشم نباشی!
بعد از آموزشی هم هر کسی با توجه به درجه اش باید با یه شماره موهاش رو کوتاه کنه. مسئول قضایی یا دژبان ها هر از گاهی چک می کنن.
من با وجودی که فوق لیسانس بودم و 30 سالم بود تو آموزشی 4 بار موهام رو با شماره 2 زدم. بعد از آموزشی هم سعی می کردم موهام حداکثر شماره 20 باشه.
آدم همینجوری بابت دو سال عمرش که به فنا میره استرس و اعصاب خردی داره، نمیارزه بخوای دردسر الکی بتراشی و التماس چارتا حیف نون بکنی که بهت مهلت بدن بری بیرون اصلاح کنی!
کلا سربازها 30 روز استعلاجی دارن. اگه بیماری یا مشکلی برات پیش اومد که نتونستی بری پادگان حتما مثل مدرسه گواهی پزشکی بگیر. البته این گواهی رو باید مسئول بهداری تأیید کنه که تو پادگان ما معمولا یه مدتش رو کم می کرد و آدم یا غیبت می خورد یا از استحقاقیش کم میشد!
نه این کیست ها رو فکر نکنم معافیت بدن. یه عمل ساده بیشتر نمیخواد فکر نکنم حتی بیهوشی هم استفاده بشه و با همون بی حسی موضعی انجام میشه. یه نفر تو پادگانمون همچین کیستی داشت و 7 روز مرخصی استعلاجی بهش دادن
با انگشت اشاره دست راستت هم ممکنه بتونی معاف از اسلجه بگیری که اونم بعد از اینکه اعزام شدی (روزای اول آموزشی) بهتون میگن هر کسی مشکل پزشکی داره بیاد بیرون و بعد بهتون مرخصی میدن برین کمیسیون پزشکی
یه توصیه عمومی: اول یه پارتی درست حسابی پیدا کن بعد فکر سربازی باش!!
امریه هم یه سری شرایط داره (خانواده شهید، متأهلی، تحت پوشش کمیته امداد و ...) ولی شرط اصلیش که از همه مهتره و بهت نمیگن همون داشتن پارتی هست!