این نسخه فک کنم رسمی نباشه مراقب باشین یوزر و پس میدین به این نرم افزارانقل قول:
نسخه اصلی رو از بالای سایت ۱۵۴۴ دانلود کنید.
Printable View
این نسخه فک کنم رسمی نباشه مراقب باشین یوزر و پس میدین به این نرم افزارانقل قول:
نسخه اصلی رو از بالای سایت ۱۵۴۴ دانلود کنید.
ققط از شب بیداری بدم بیاد، این رایگان شب زندگی رو خراب کرده. زنم میخواد ترکم کنه، بچه ها شبها بیدا رند روزها خوابنقل قول:
داداش به نظرم از نت همراه اول استفاده کن از 1 شب تا 11 صبح نامحدوده یا شاتل بگیر شاتلند استفاده کننقل قول:
یا کلا نت رو ترک بذار کنار که ارزش نداره
خدایی به نظرم نت رو بذارم کنار می تونم یه نفس راحت بکشم خدایا یعنی میشه
هر ماه حدود 54000 تومان برای این شب رایگان 16 میدیم که بتونیم حدود 100گیگ فیلم و سریالهای ماهانه دانلود کنیم. من حاظرم همین 100 تومان هر ماه بدم ولی عادی تو روز مثل بنی آدم دانلود کنم، دیگر خوابمون تلف نشه... همش انگشت رو کلید وسط شب منتظر لینک دانلود و ساعت رایگان....
شما از برنامهی IDM و Auto Power-On & Shut-Down استفاده کن نیاز نیست تا 2 بیدار بمونی :n02:نقل قول:
بزار سیستمت خودش روشن بشه و شروع به دانلود کنه ! شما هم راحت بگیر بخواب !
همه اینها رو سالهاست میکنیم، ولی هنوزم شبها بالا سرش میشینیمنقل قول:
حاظرم یکم پول بیشتر بدم هر وقت تو روز میخواهیم دانلود کنیم مثل همه دنیا
سرعت سرویس 1 مگابیت و 16 مگابیت در روز و در زمان بسته ی ویژه چقدر هست (به کیلوبایت در ثانیه)
سرعت نامحدود برنزی و نقره ای قبل و پس از مصرف حداقل حجم تبادل به کیلوبایت در ثانیه چقدره
همه جوونا الآن بدخواب شدن صبح که آفتاب میزنه میخابه بعد از ظهر پا میشه افسردگی میگیره امید به زندگیش میاد پایین و هزار جور مشکل دیگه...نقل قول:
چی تو این مملکت درسته که این درست باشه 40 ساله داریم پسرفت میکنیم! ملتو مسخره کردن هر روز تو دوربین نگاه میکنن یه دروغ تازه میگن. :n29:
یه مهندس فارغ التحصیل میشه هر جا میره واسه کار یا سابقه کار میخان یا پارتی!!! تو آمریکا یه فارغ التحصیل شغلش تضمین شدست وگرنه پدر دانشگاه رو درمیارن که چرا رشته ای رو تدریس میکنی که کار براش نیست!!! میشه شکایت کرد از دانشگاه اگه بیکار بمونی!!
باور کن همه جای دنیا مردم مثل هم اند، دزدی و جنایت، فقر و گرسنگی، کلاه برداری و خشونت. آمریکا برای پولدارها خوبه، الان بچه های ایرونی که اونجا مایه ندارن مثل تو ایران شب و روز دنبال کارند. لیسانسه اونجا باید تاکسی برونه، قول اون فیلمهای ایرانجلس نخورین!
خودم سالها اروپا کار کردم، یک واحد تو آلمان پیش فروش خریدم سرم کلاه رفت واحد را گرفتن. وکیل آلمانی گرفتم اون هم از طرف باج گرفت کارم را امدا خراب تر کرد، سالها گرفتار بودم غریبه.
آخر اونجا را ترک کردم، جم کردم برگشتم ایران یه واحد خریدم. الان هر شب فسنجون میخورم، هم زبان و هم فرهنگ دارم، همسایه های خوبی دارم، دیگه غریبه نیستم.
هیچ جا مثل وطن خودمون نیست، هیج جا رفا ما رو نداره. اینجا مشکل داریم میخندیم، زندگی رو با دار و ندارمون راحت تر از خارج میگزرونیم.
اینکه تو هر جای دنیا آدم عوضی پیدا میشه شکی توش نیست ولی قضیه پیشرفت و فرهنگ ظاهری فرق میکنه یه فرد آلمانی تو ظاهر هر جور هست تو باطن هم همونجوره حالا چه بد چه خوب ولی تو ایران کافیه تورو نبینن حالا پشت فرمون یا تو فضای مجازی شخصیتت کاملا از این رو به اون رو میشه و شخصیت واقعی انسان هم همینه و این فرهنگ و شخصیت ظاهری ایرانی جماعت به هیچ دردی نمیخورهنقل قول:
اینجا هر کی به فکر خودشه بد بودن آدما به مسئولین هم سرایت کرده و هیچ کس به فکر این مملکت نیست و بزرگترین توهینارو به ملت میکنن نمونش همین قضیه اینترنت یا صنعت خودرو مجبور میکنه ماشین آشغال وطنی سوار شی در حالی که لوکسترین خودرو ایرانی با اقتصادی ترین و ارزونترین خودرو خارجی نمیتونه رقابت کنه.