[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکوی 512
توی سه سالی که من از شاتل سرویس گرفتم ، این اولین پینگ دورقمی منه! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
اکوی 512
توی سه سالی که من از شاتل سرویس گرفتم ، این اولین پینگ دورقمی منه! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه ربطی نداره دوست عزیز فقط ایرانت قبول کرده سرور تهران برای تست اسپید تست باشه.نقل قول:
دوست عزیز این چه ربطی به سرعت صفحه داره. :31: شما وقتی درخواست باز کردن یه سایت رو میدید با سروری که میزبانی اون وبسایت رو داره در ارتباط هستید (معمولاً آمریکا و اروپا) و پینگتون با اون ارتباط داره. مثلاً یاهو رو باز کنید چه ربطی داره به سرور تهران اسپید تست داره؟! اگه مثلاً توی cmd بنویسید ping yahoo.com اون میشه زمان پینگ شما نه اون پینگ زیر صدی که اسپید تست به شما میده با سرور تهران میده. اگه توی اسپید تست هم سرور یه کشور دیگه رو وارد کنید چون فاصله مکانی زیاد پس زمان رفت برگشت اطلاعات هم چند میلی ثانیه افزایش پیدا میکنه که میشه همون پینگی که سابق با اسپید تست داشتید. به خودتون تلقین نکنین سرعت صفحه باز شدن مثل سابق هست :31:نقل قول:
:11:
خوب توی 3 سال اخیر هم اگه سرور تهرانی وجود داشت پینگ شما دو رقمی میشد.نقل قول:
اگه می خوای مثلا بازی آنلاین کنی پینگ تست کردن با سرور تهران کار خنده داریه. یکی از سرورهای اروپا و آمریکا رو همیشه مقیاس بگیرین و باهاش کار کنین .
این هم کل دانلود ها از اول امسال تا الان
تست با سرور تهران
چقدر پینگ افتضاحه
نمیشه دقیق بگم :31: بفهمن اذیت می کنن اما یک سازمان مردمی زیرشاخه محیط زیست چندان چیز دولتی خاصی نیس اما به نظر من فقط همین باعث شده محدود نشم همین که اسم یه سازمان روش بوده بهش کاری نداشتن اصلا انگار تو لیستشون نبودهنقل قول:
چه سازمانی؟
دوستان هزینه های سرویس اختصاصی شاتل رو میدونید..مثلا 512 اختصاصی میدن؟
و در نهایت سرعت اونجا همیشه ثابته و حجم هم نامحدود؟
سلام بچه ها
کسی هست که اطلاعاتی از سرویس اختصاصی داشته باشه؟
شاتل با این کاراش منو دیوونه کرده:19:
اخه چطور ممکنه سرعت دانلود ساعت 1 بلافاصله از 62 بیاد رو 4 یعنی به غیر از من هم زمان 9 نفر دیگه دانلود میکنن فک نکنم این روزا کسی به خاطر 100 مگ دانلود رایگان سیستمشو تا صبح روشن بزاره :2:
من مطمئنم یه کاسه ای زیر نیم کاسس
سرویس اختصاصی که میگه قیمت های فضایی داره اصلاً تو سایت مایتشم نیست فکرشو نکنین. قیمت هاش 10 برابر سرویس فعلی شما هست. اونم که معلومه خودش ساعت 12:57 اینا محدود میکنه از قصد. پشتیبان های حروم خور هم پول میگیرن فقط دروغ تحویل ملت بدن. آره خاموش کنید سنگین تره به پول برقش نمیارزه.نقل قول:
قیمت چند برار کنن و بعدشم همین آش و همین کاسه فایده نداره..عجب گیری کردیم اینجا بدنیا اومدیم!
اما حالا که این سرویس جدیدا داره میاد پس حتما ART رو حذف می کنند دیگه..چون هردوشون درواقع یه چیز هستند...اونوقت شاید ECO سرعتش رفت بالا..احتمالا 2 تا 3 ماهی هم الافه این موضوعیم انگار Damn
ART و سرویس جدید یکی نیستن.نقل قول:
سرویس آرت محدودیت دانلود داره ولی سرویس های جدید کاملا نامحدود باید باشه .
یکی جان فشانی کنه بره از سرویس های جدید بگیره خبر بده دیگه :5: