اینترانت رایگان هم داره ؟
Printable View
اینترانت رایگان هم داره ؟
دوستان وضعیت خط من بعد از اینکه گفتم خطم رو روی 9مگ ببندید اینجوری شد :n15:از ساعت ده شب به بعد هر ده دقیقه چراغ لینک میپره و snr منفی میشه راهی هست که snr بالا تر بره ! مودم هم مستقیم وصل کردم ب سیم ورودی اما بازم همین بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خط شما نمی کشه 9مگ رو چون هر چی سرعت بالاتر میره میزان نویز هم بیشترر میشه. بهترین کار اینه که ززنگ بزنید پشتیبانی بگید خطتون نمی کشه این سرعت رو روی 7مگ ببندید به احتمال زیاد مشکل شما حل خواهد شد
یعنی ادم میمونه چی بگه !!! خاک تو سر پارس آنلاین با این وضعیت دانلود اونم توی روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالم از این دروغ هاشون به هم میخوره 9 مگ علکی !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا این ایده آوردن 9 مگ ی اشتباه بود اصلا 9 مگ نیازی نیست تو روز هم که کمتر کسی از این سرعت استفاده می کند چون چشم بزنی حجم تمام میشه ؛ همون 4 مگ قدیم عالی بود اینا این کار رو کردن که یک خط رو به تعداد بیشتر به مشترک بفروشن مشترک هم دلش خوش باشه 9 مگ هست ، با این سیم های مسی از هر 10 تا مشترک کمتر از نصف خطشون نویز خوبی دارد که مشکل ایجاد نکندنقل قول:
بچه ها این لینک خیلی با حال هست مشخصات مودم رو بدهید نشون میده خط شما فاصله اش با مرکز مخابراتی چند هست همچنین تلفات توان رو در هر کیلومتر به شما نشان میده و تا چقدر تو هر فناور ی ADSL , ADSL2 , VDSL میتونید سرعت داشته باشید که البته VDSL تو ایران نیست
کد:http://www.speedguide.net/dsl_speed_calc.php
اواتارت رو چرا عوض کردی ؟؟؟نقل قول:
زنگ بزن بگو برات بیارن پایین چون تو نمی کشی !نقل قول:
بگو رو همون 4 مگ ببندن برات !
این شرکت پارس به هیچ وجه به فکر کاربراش نیست !نقل قول:
اصن بردن روی 9 مگ فکر می کنی برای ما کاربر ها بردن ؟؟؟؟
باید بگم نخیر
اینا سرعت رو بردن بالا که تو روز تحریک بشی بیشتر استفاده تا ازت پول بگیرن اگه اونطوریه چرا 9 مگ رو تو ساعات رایگان نمیدن ؟؟؟؟؟
اینا همه از سیاستشونه !