نقل قول:
شما فکر کنم از اون مشترکهایی هستین که مدت اشتراکتون به سال نرسیده است،انشاا... یک مدت که با برادران دزد شرکت شاتل حشر ونشر کردی و15 روز سرعت شبانه شما در حد دیال آپ آوردند آن وقت است که متوجه میشی که این شاتل چه موجود نازنینی است!به هر حال اگر سرویس شما 2 مگابیت هم باشه بعید است با سرویس شبانه 5.5 گیگا بایت هر شب دانلود کرده باشید،ما که بخیل نیستیم انشاا... هیچ وقت سرعت اینترنت شبانه شما کم نشه،خود من مشترک چندین ساله شاتل هستم و15 روز قبل از این شاید طی 10 شب دانلود شبی 1 گیگا بایت داشتم(با سرویس اکو 512) و آن قدر هم دانلود نکردم که محدود بشم.نمی دانم حالا چرا 15 روز است که سرعت شبانه در حد دیال آپ است،قربون پشتیبانی شاتل هم برم که تا باشون مطرح میکنی یک سری جواب مزخرف را copyوPaste می کنند!آخر هم حوالت میکنند که اگر ثبات سرعت میخواهید خط اختصاصی بگیرید!فقط یک چیز را خوب بلده این شاتل و اون اینکه سر موعد فاکتور صورت حساب را صادر میکنه که پول من و شما را بگیره وسرویس مزخرف ارائه کنه.به هر حال شاید چون شما در یک شهر کوچک هستید آنچنان ترافیکی ندارید در مرکز مخابراتی خود که این قدر دانلود می کنید وگرنه شاتل پدر سوخته تر از این حرفاست که محدود نکنه!
من چند سالی میشه اشتراک 512 دارم و یک سالی میشه که هر شب دانلود می کنم اشتراک 2 مگ رو هم حدود یک سال میشه گرفتم ولی اصلا به اینا کاری نداره الان پسر عمه خودم محدود شده حدس زدم شاید واسه اینکه من به نام یک سازمان گرفتم سراغم نیومدن