دوستان چطور میشه سرویس CRA رو گرفت ؟
تو پنل هست ولی نمیشه خرید
Printable View
دوستان چطور میشه سرویس CRA رو گرفت ؟
تو پنل هست ولی نمیشه خرید
یعنی چی هست ولی نمیشه خرید؟نقل قول:
قیمت های پایه رو که شرکت زیرساخت داده و به شرکت ها اجازه داده تا حداکثر 20% بسته به شرایط بیشتر بگیرن .نقل قول:
اون یک مقدار کم اختلاف قیمت بخاطر همین هست.
سلام
این شاتل منم هنوز به جایی نرسیده . 2 هفتس که نابود شده . دیشبم درست نشد
غرب تهران - سمت شهرک باقری کسی شرکتی میشناسه که سرویس adsl یا wimax ارایه بده؟ برای یکی از دوستام میخوام
شاتل که تماس گرفت ارایه نمیدن . مبین نت هم اومد هر کاری کرد نشد
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
البته از ای مورد خبر داشتم، منظورم اینه که سرعت آپلود پایین تر وقیمت بیشتر! کسی متن اصلی مصوبه ی این طرح رو داره؟نقل قول:
1-بله. تاپیک داره:نقل قول:
2-روی یه خط دیگه گرفتم که بی نت نمونم چون شاتل یک تا دو هفته طول میده جمع کنه. خود مخابرات 24 ساعت بعد از درخواست وصل میکنه. من شنبه صبح سفارش دادم یکشنبه بعد از ظهر وصل شد. هزینه نصب نداره خودم تنظیم کردم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492900&page=99
3- هزینه روی قبض تلفن میاد. فعلاً خدا رو شکر کارم به پشتیبانی نرسیده. شمارش 1899 هست. حالا پشتیبانی شاتل چه گلی به سرمون زده که مال مخابرات بزنه؟ جز اینه که زنگ زدم بهش میگم سرعتم 0 شده میگه طبیعیه شب همه میزنن دانلود همه جای دنیا شیر میکنن!
با سلام
اين تست توسط speedtest . به ping دقت كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر این اساس، تعهد شاتل برای ارایه ی این سرویس ها، حداقل ضریب اشتراک یک به ده است و این شرکت هیچ تعهدی نسبت به ارایه ی ضریب اشتراک پایین تر ندارد
یعنی این هیچ تعهدی نداردش منو کشته
به عبارت ساده تر توقع نداشته باشی که سرعت مثلا در طرح اول از 1.6 کیلو بایت بالا تر بره. اعتراض هم کنی می گن مگه قرارداد رو نخوندی و همین حرف های بی منطقی که الان تحویل می دن بعدا هم همین خواهد بود
عزیزان مدیر حالا که وضعیت طرح های نامحدود مشخص شده لطف کنین اون تاپیکش رو باز کنین. قبلا سر اینکه چی می شه و چی نمی شه دعوا می شد. حالا که دیگه مشخص شده چی می شه دیگه نکته ی مبهمی نمونده که سر فرضیات بخواد دعوا بشه
در ضمن این کادر سبز رنگ امتیاز دهید بدجوری رو اعصابه. یه گوشه ثابتش کنین، از خودمون کم اعصاب خوردی نداریم.
-----------
بچه ها اطلاع رسانی واسه اون گروهی که ساختیم خیلی ضعیفه توروخدا یه کم اکتیو تر باشین
سلام
از دست این شاتل دیگه خسته شدم الان 10 روزه که بیشتر از 150 مگابایت نمیتونم دانلود کنم و شنیدم که پارس انلاین هم وضعش خرابه .معلوم نیست کی میخان این گدابازیها رو تموم کنن:19:
صبانت رو پسر عموم دارهنقل قول:
اولش 128 داشت بعد رفت 512 گرفت
جالب اینجا بود که 512 سرعت دانلودش با 128 فرقی نمیکرد وچون دید فرقی نداره فقط باید اسکن بیشتر بده برگشت به همون 128
مرکز مدرس شیراز هست
جدیدا هم رفته وایراس گرفته که این دیگه خیلی افتضاح هست
چسبیده به صبانت ول بکن هم نیست
علت اینکه شرکت رو عوض نمیکنه هم اینه که خیلی کم شبانه دانلود میکنه مثلا شاید در یک ماه 4 گیگ شبانه دانلود کنه
اگر بخوای که دانلود کنی صبانت بدرد نمیخوره
شاتل عالی بود ولی تا وقتی که شبانه رو محدود نمیکرد