من اکو ۵۱۲ دارم و محدود شدم مدتیه.
میخوام سرویس رو عوض کنم. کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟ کرج هستم.
پارسآنلاین خوبه؟ یا مخابرات یا … ؟
Printable View
من اکو ۵۱۲ دارم و محدود شدم مدتیه.
میخوام سرویس رو عوض کنم. کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟ کرج هستم.
پارسآنلاین خوبه؟ یا مخابرات یا … ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه به نظر زیاد بد نمیاد!!
یعنی چی که حداقل ضریب یک به ده هست؟! یعنی ممکنه بین 20 یا 30 نفر هم تقسیم بشه؟! مگه همچین قانونی هست؟ مگه اصلا ممکنه اینترنت 128 کیلوبایت بدن اما سرعتش از دیال آپ هم کمتر بشه؟!
من الان art1 دارم سرعت دانلود روز و شبش امکان نداره از 16 بالاتر بره و 30 تومن هم دارم میدم ، اگر قرار باشه سرعت این هم همین باشه و 13 تومن بدم خوب مگه مرض دارم 30 تومن بدم؟! قیمتش دقیقا با مخابرات برابره ! فقط سرعت آپلودش داغونه!
جون من یکی بره بگیره بگه سرعتش چطوریه
بیرجند سرعت مخابرات عالیه اما دوستم رو هفته پیش محدود کردن از طرفی چند بار پیگیری کرد و امروز از محدودیت بیرون امد! در کل اگه محدود نکنه و قصد سیاسی و چیز پی ان نداشته باشید خوبهنقل قول:
اینکه به نظر زیاد بد نمیاد!!
یعنی چی که حداقل ضریب یک به ده هست؟! یعنی ممکنه بین 20 یا 30 نفر هم تقسیم بشه؟! مگه همچین قانونی هست؟ مگه اصلا ممکنه اینترنت 128 کیلوبایت بدن اما سرعتش از دیال آپ هم کمتر بشه؟!
من الان art1 دارم سرعت دانلود روز و شبش امکان نداره از 16 بالاتر بره و 30 تومن هم دارم میدم ، اگر قرار باشه سرعت این هم همین باشه و 13 تومن بدم خوب مگه مرض دارم 30 تومن بدم؟! قیمتش دقیقا با مخابرات برابره ! فقط سرعت آپلودش داغونه!
جون من یکی بره بگیره بگه سرعتش چطوریه
داداش این مخابرات نیست! تعرفه های نامحدود جدید شاتله!نقل قول:
این سرویسهای نامحدود همش یک جورایی بچه گول زن است!تا اونجایی که من از سرویس دهنده های دیگه خبر دارم سرعتش در حد دیال آپ شاید کمی بالاتر باشه وصد البته شرکت دزدی مثل شاتل که فکر کنم مدیرعاملش از ایل وتبار چهل دزد بغداد باید باشه که سرعت اینترنت شبانه رابه طرز وحشتناکی 14 روز است کم کرده است و گاهی وقتها به صفر می رسد وهر چه هم که به پشتیبانی زنگ میزنی،میل میزنی،چت میکنی یک سری جواب از پیش تعیین شده را واست تکرار می کنندو دستت به جایی بند نیست بهتر است که این چندصباح که اینترنت ذغالی را به لطف شاتل دزد داریم شکرگزار باشیم چون کم کم دیگه اینترنت ملی که بیاد باید فقط هی بریم سایت حوزه علمیه قم و اینا!...:31:
من داره دورهی سرویسم 4 روزه تموم میشه
به نظرتون این 1 به 10 های شاتل که جدید زده مناسبه؟ دوره بعدی ازینا بگیرم؟ کسی تست کرده؟
البته اکو 128 من هم خیلی وضعیت بدی داره 18 بیشتر نمیشه
نظرتون چبه؟
[QUOTE]داداش این مخابرات نیست! تعرفه های نامحدود جدید شاتله![/QUOTE
من منظورم مخابرات بود تصور کردم شما در مورد رفتن به مخابرات نظر خواهی کردید
فکر کنم شاتل بخواد یه نامردی و دزدی جدید بکنه: اینکه سرعت آپلود رو تو این سرویس جدید خیلی کم کرده!
حالا این لیست تعرفه ی نامحدود جدید در پارس آنلاین هست، تفاوت سرعت آپلود رو مشاهده کنید و در ضمن قیمت کمتر:
سه گیگ دیگه حجمم مونده همینو سریع دانلود میکنم بعد خداحافظ شاتل دزد.
بعد از مخابرات با یه کارت دانشجویی ناقابل 512 میگیرم صبح تا شب فیلم دانلود میکنم: دی
رفیقم الان 256 از خابرات داره و روزی 1 الی 1.5 گیگ دانلود داره.
نقل قول:پارس آنلاین هم اش دهن سوزی نیست ببینید شاتل چطورهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6527570&postcount=11845