نقل قول:نقل قول:به کاربران تازه وارد اعتماد نکنید و اطلاعات پنل بهشون ندید مکنه به نحوی قصد سو استفاده داشته باشندنقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:به کاربران تازه وارد اعتماد نکنید و اطلاعات پنل بهشون ندید مکنه به نحوی قصد سو استفاده داشته باشندنقل قول:
این اصن نفهمید من چی گفتم :n08::n08::n08:نقل قول:
برا چند تا کاربر انجام نداده برا چند تا isp انجام داده :n08:نقل قول:
نمیدونم والا راستی سام جان(اسمت سامه دیگه؟)
بنظرت نویز خط من زیاد نیست؟
SNR Margin :8.5
ine Attenuation :47.0
اینا رو برای دانلود استریمه جسنجو کردم توی همین سایت گفته بودن اولی نباید زیر 12 باشه و دومی باید زیر 50 باشه:n13:
بعدش یک سوال دیگه این کابل کشی های خط تلفن زیر زمینیه یاهمین طوری هوایی میکشن از این خونه به اون خونه؟ چون من الان دیدم سیم همسایمون افتاد ه روی کابل برق گفتم نکنه نویز از اون میاد پیش ما؟و اینکه توی هرکوچه یک حالت جعبه نصب کردن رو دیوارا وسیمها های تلفن از توش دراومده ورفته تو خونه ها جعبه ها با لوله متصل شدن به زمین ولی نمیدونم توی لوله هام سیمه یا لوله فقط جعبه هه رو نگر داشته
سوال دومم اینه که توی اتاق من کابل تلفن(سیم جنگی در اومده از همون جعبه های کذایی) و سیم انتن ماهواره از توی یک خرطومی رد شده اومده تو اتاقم
ایا کابل دیش ماهواره هم موجب نویز میشه هرچند رفتم سیم ال ان بیو دراوردم فرقی نکرد
البته اینم بگم که من در طول روز که دارم کار میکنه ممکنه برای چند ثانیه اینترنتم قط بشه نگا که میکنم میبنم چراغ لینک خاموش بعد حدود5-6 ثانیه خودش درست میشه
منم تغریبا در همین حدهنقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :9.4 27.5 db Line Attenuation :44.0 24.0 db Data Rate :9216 508 kbps Max Rate :13872 1216 kbps
وضعیت خط هامون در یه حده تغریبا خوب نیست ولی خیلی هم بد نیست
ماهواره که تاثیر نداره بیرون
پس از داخل کاری نیست که انجام بدی
یا مشکل از مرکز مخابراتی هست یا از پارس انلاین
ولی اگه از مرکز مخابراتی باشه روز ها که مصرف کمه سرعتت باید بالا باشه و برای تو همیشه سرعت پایینه
به نظرم با شکایت و پشتیبانی و اینا حل میشه
سرعت امشبم رو که میبینم اصلا اشک تو چشم حلقه میزنه :n14:
سرعتم همش روی 700 هست تو این نیم ساعت 950 مگ گرفتم :n19:
ای خدا کاش هر شب ، شبِ احیا بود
من چرا فقط از کریو اینترنت دارم٬ کریو رو که دی اکتیو می کنم هیچ سایتی باز نمیشه
دیروز مخابرات و پارس آنلاین رفتن از شرکت زیر ساخت واسه خوزستان پهنای باند خریدن:n09:نقل قول:
این مشهد چه خبره مخابرات که بودم شارژ دزدی اینجام که 1 مگ با باند 9 مگ سرعت به 40 نمی رسه دلم می خواد خفشون کنم:n13:
این شبا وضعیت نتم افتضاح بوده
من تعرفه 512 دارم ولی سرعت دانلودم یک مگه(بدون افت سرعت در تایم رایگان)
الان اصلا سایت های خارجی رو باز نمیکنه.فقط سایت های روی سرور های ایران.خیلی بد شده.
بعده ماه رمضون درست میشه