من دفترچه فرستادم و یه آشنا هم توی سپاه پیدا کردم که جذبم کنه حالا اون بهم گفت برگتو برام بیار
منظورش از برگه چیه؟
Printable View
من دفترچه فرستادم و یه آشنا هم توی سپاه پیدا کردم که جذبم کنه حالا اون بهم گفت برگتو برام بیار
منظورش از برگه چیه؟
برگ سبز دیگه:n04::n04:نقل قول:
نقل قول:
تو مملکت ما همه چیز شدنیه فقط باید برش داشته باشه
من الان 01 دارم آموزشی میبینم هتل هتله
هنوز هیچ برگه ای نگرفتم به اون خاطر نمی دونستمنقل قول:
مرسی
اها ممنوننقل قول:
نه از بابت اینکه معاف هستم نگرانی ندارم چون معافیت پزشکی هستش و معاف دائم!
بعد لازمه که خودمم برم یا نه میتونم ازهمون نظام وظیفه خبر بگیرم فقط؟ گفت دوشنبه خبر بگیر ....
رفقای مطلع یه راهنمایی کنن...نقل قول:
درجه فوق لیسانس توی ارتش چیه؟افسری میدن؟
سلام.
من می تونم همون روز اول که رفتم اموزشی برای معاف ازخدمات رزمي ام اقدام کنم؟؟
2- اصلا "معاف ازخدمات رزمي" بدرد می خوره؟
3_ من این 3 شنبه می خوام دفترچه رو پست کنم!! حالا پست کنم بعدا تو اموزشی برای معافی(معاف ازخدمات رزمي می شم) اقدام کنم یا اینکه به جای پست کردن دفترچه برم واسه معافی ام (معاف ازخدمات رزمي می شم) اقدام کنم؟؟
شرمنده سوالاتم تکراری هستش ولی یک دنیا سپاسگذار می شم اگر دوستان :10: پاسخ بدین و من رو راهنمایی کنید.:V1::V1:
با ارزوی موفقیت همتون.
به نظرم هرکسی که مبره سربازی. دنبال معاف از رزم نباشه. بهانه اذیت کردن گیر یه سری گروهبان زبان نفهم میافته وهرچه بیبگکاری به بهانه معف از رزم از ادم میکشن. از حمل پرونده ها وسایل. شستن دسستشسویی و.........
سلام
یه سئوالی داشتم... ارزش و اعتبار مدرک تحصیلی توی ارتش بیشتره یا سپاه؟ الان من با مدرک فوق لیسانس، پذیرش سپاه بگیرم بهتره یا همون ارتش بیفتم؟ کدومشون برای فوق لیسانس ارزش بیشتری قائل میشن؟ ( از نظر برخورد و احترام و تقسیم وظایف و اینا... )