این شاتل دیگه گریه من رو دراورده.من سه هفته هست که سرعتم روی 4 محدود شده و 200 بار هم زنگ زدم یه سری چرت و پرت رو تحویل من میدن.مثلا قانون 1 به 10 و شیر بودن سرویس و یه سری دیگه
واقعا من خسته شدم از دست شاتل
Printable View
این شاتل دیگه گریه من رو دراورده.من سه هفته هست که سرعتم روی 4 محدود شده و 200 بار هم زنگ زدم یه سری چرت و پرت رو تحویل من میدن.مثلا قانون 1 به 10 و شیر بودن سرویس و یه سری دیگه
واقعا من خسته شدم از دست شاتل
ما رو احمق فرض كردند:41:نقل قول:
من 512 اکو دارمنقل قول:
سرعت منم از 7 بالاتر نمیره شبا
زنگ زدم یارو گفتش چون شما مشتری پر مصرف شبانه بودی با دیگر مشترکای پرمصرف مثل خودتون شبا شیر میشید تا حق کسی که مثلا میخواد بره یا ایمیل بخونه ضایع نشه با پایین بودن سرعتش به خاطر شلوغ بودن پهنای باند توسط دیگران.
گفتم چه ربطی داره من 2هفتست که 100 مگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم چطوری هنوزم مشترک پر مصرف شناخته میشم؟
گفت روی خط که هستی در هر حال:18:
گفت تنها کاری که میتونی بکنی اینه که چند شب یه بار شبانه بیای روی خط تا مثلا یه شب بتونی خوب دانلود بکنی طی هر 3شب یا 4شب.برای من که فعلا جواب نداده
حالا فردا دوباره بهشون زنگ میزنم
سلام سرعت دانلود شاتل شما درست نشده
دوست عزیز صبانت رو استفاده کردید که میفرمایید بدرد نمیخوره ؟ یا از کس دیگه ای شنیدید ؟ اگه اره کدوم مرکز مخابراتی ؟ مرسی.نقل قول:
چه عجب امشب سرعت خوبه البته من امروز تازه شارژ کردم فک کنم واسه اونه
کرجم وضعش همین 10 kb آخرشه دیگه !
بچه ها برین حجمتون رو تموم کنید بعد دوباره شارژ ماهیانه بکنید , نت من الان وضعیتش دوباره رو به را شده
تنها اشتباهی که کردم این بود که 13 - 14 روز مونده به پایان قرارداد تمدید کردم و آنلاین پولو رختم باس ، انشاالله جبران میکنم .