دوستان خبر ندارین تو نمایشگاه الکامپ آفری پیشنهادی چیزی داده باشه آسیاتک؟
Printable View
دوستان خبر ندارین تو نمایشگاه الکامپ آفری پیشنهادی چیزی داده باشه آسیاتک؟
آسیاتک فعلا تو کار "یکشنبه های شگفت انگیز"ه . صبر کن ببین فردا چه طرحی میدهنقل قول:
اسیاتک شبانه رایگان داره؟
این بیپدر مادرا دوباره بسته 15 گیگی رو برداشتن؟ خدا لعنتشون کنه
دیشب چون میدونستم آخرین روز گیگ باکس 15 گیگه فعالش کردم
ولی امروز طرح بدی نذاشته، 30 گیگ 60 روز مهلت 40 تومن. تا هفتم وقت خریدشه البته، 15 گیگو تموم کنم تا اونموقع بعد یکی بگیرم :n02:
"گیگ باکس: ۳۰ گیگ ۶۰ روزه به مبلغ ۴۰ هزار تومان(بدون احتساب ارزش افزوده) که مدت زمان استفاده از این طرح، ۶۰ روز از زمان فعالسازی می باشد و اگر مشترک گیگ باکس فعال داشته باشد امکان خرید گیگ باکس دیگری را ندارد. • بسته حجمی: ۵ گیگ به مبلغ ۸ هزار تومان(بدون احتساب ارزش افزوده) که مدت زمان استفاده از این طرح تا پایان سرویس جاری مشترک می باشد و محدودیتی در خرید وجود ندارد.
همچنین به اطلاع مشترکین محترم می رساند مهلت خرید طرح ها از ۱ الی ۷ مرداد ۹۶ بوده و حجم باقیمانده بسته ها قابلیت انتقال به دوره بعد نمی باشد."
دوستانی که دنبال دانلود شبانه رایگان هستند الان آسیاتک تو نمایشگاه الکامپ dslbox هاش رو با تخفیف برای فروش گذاشته. میتونین اینها رو با قیمت مناسبی بخرین.
بسته قرمز یک ساله 12 گیگابایت سرعت تا 16 و دانلود شبانه 600 گیگ از 4 تا 10 صبح 159 بوده که میده 109 تومن.
بسته آبی یک ساله 24 گیگابایت و دانلود شبانه 300 گیگ از 4 تا 10 صبح هم داره میده 150.
هر دو بسته هم مودم رایگان داره. اولی تک پورت و دومی 4 پورت.
فردا هم آخرین روز برگزاری نمایشگاه هست.
من خودم سه ساله که از همین باکس ها استفاده می کنم و راضی ام. سرعت دانلودم هم همیشه رو 1 یعنی 8 مگ بوده.
من نفهمیدم. مگه شبانه ها رو برنداشتن؟ پس چرا بازم فروش داره؟نقل قول:
اساتید شبکه یه سوال راجب آی پی پابلیک آسیاتک دارم
آقا من اگه بخوام هر دفه که مودم رو روشن میکنم یه آی پی پابلیک توی یه رنج خاصی که مثلا با 5.134.0.0 شروع میشه بگیرم از آی اس پی راهی به جز ریبوت کردن مودم برای رسیدن به این آی پی هست؟
میشه مثلا زنگ زد آی اس پی واسه پیگیری این موضوع؟
چون من روی این رنج آی پی پینگم واسه بازی آنلاین عالیه اما رنج های دیگه اسیاتک داغونه برام
هر دفه مجبورم هی ریبوت کنم مودم رو که آی پی عوض بشه بیفته رو این رنج
ممنون میشم اساتید اگه راه حلی دارن بهم بگن،دعاتون میکنم :n16:
امروز رفتم تو پنل دیدم 2 تا 8 صبح رایگان من شده "بسته ويژه 2 تا 8 صبح" !
این دیگه چیه؟
به نظرم همونه فرقی با رایگان نداره.چون قیمت هم همونه!!:n06: