همه حرفات به کنار ولی فک کنم یکی دو تا صفر جلوی 7 تومنه کم گذاشتی :n29:نقل قول:
Printable View
همه حرفات به کنار ولی فک کنم یکی دو تا صفر جلوی 7 تومنه کم گذاشتی :n29:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من که باور نمیکنم:n10::n10::n10::n10:
سلام دوستان
یه مدته که مودمم رو حالت pppoe که مخصوص وایرلسِ, تایم اوت میده و حتی خاموش روشن کردن مودم هم افاقه نمیکنه و باید مودم رو ریست کرد و دوباره تنظیم کرد
ولی رو حالت بریدج و همون اتصال از طریق کابل هیچ مشکلی نداره
من قبلا زنگ زدم حتی تو سایت 195 هم شکایت کردم(حدود 1ماه پیش), پورت جدید دادن آخر سر گفتن مشکل مودمتونِ و میبینید که رو حالت بریدج مشکلی ندارید پس مودمه که خرابه
منم باورم شد که مشکل از مودمِ و دیگه بیخیال ادامه شکایت شدم
اما الان یه مودم دیگه پول دادم خریدم(تو این بی پولی) وصل کردم باز همون آش و همون کاسه است, و همون تایم اوت ها هست
حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟
اصلا کسی همچین مشکلی رو داره؟
سلام
اگر 80 گیگ هم بخریم یک ماه اضافه می شه ؟
فقط 25م، 26م و 27 تیر اگه بالای 3 گیگ میخریدی یک ماه اضافه میشد. دیگه اون طرح نیست.نقل قول:
double post :)
پسرم در آلمان 22mb dsl با سیم عادی مسی داره، سرعت دانلود حدودا 2mb در سانیه. اونهم حجم نامحدود
البته اونجا از این vod استفاده میکنن، مثلا netflix یا Amazon
سرعتش کم نیست؟؟ تا اونجایی که من تبلیغاتشونو دیدم حتی سرعت بالای 100 مگابیت رو میدن بهشون فک نکنم حجم هم حساب کنن اونا ندید پدید بازی در نمیارن مردمشونو گشنه نگه نمیدارن.نقل قول:
این مقایسه سرعت در جواب سوالی از صفحه قبلی بود
سوال در مورد حداکثر سرعت dsl با استفاده دو شاخه تلفن و سیم مسی بود. حرفم اینه حداقل کشش تا 22mb داره مثل آلمان و شاید هم بیشتر
انلگستان dsl خیلی بدی داره، دوستان اونجا میگن حداکثر 5 یا 6mb و سرعت دانلود از 700kbs بالاتر نمیره.
هم خیلی از websiteها باز نمیشن. مثلا سایتهای دانلود فیلمها باز نمیشن. البته تو انگلستان بچه های ایرانی بلدند با قندشکن باز کنن:n10: