اقا رضا انتن 4G محدوده میدان بهشتی شمس اباد تهران قطع و وصلی زیاد داره لطفا پیگیری کنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
اقا رضا انتن 4G محدوده میدان بهشتی شمس اباد تهران قطع و وصلی زیاد داره لطفا پیگیری کنید.
در سی سخت(شهرک توریستی)
تجهیز سایتها به پایان رسید.
سلام. کجای شمس ابادنقل قول:
میدان بهشتینقل قول:
قطع و وصل اینترنت دارید یا پرش به 3gنقل قول:
نه پرش به نسل پایینتر که اصلا نداره ولی خیلی قطع و وصلی داره به انتن وصلم ولی نت ندارمنقل قول:
از ساعت 12 ظهر به بعد تست بگیرید اگه حل نشد . پبغام بدهید. مشکلی در پنل نداریم. شاید راک مشکل دارد. دوستان قول دادند تا 12 سر کشی کنند.نقل قول:
خیلی لطف کردید تست میکنم پیغام میدمنقل قول:
آقا رضا وضعیت سمنان تجهیز به کدوم مرحله رسیده آیا سایت های بیشتری نصب می شود یا خیر
آقا رضا لنگرود.جاده چمخاله 12 متری(شهید تراحی) چرا تری جی قطع شده الان 3 روزه قطع هست کلا 7 روز وصل بود
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
آقا رضا سلام خوب هستید؟
دانشگاه خراسگان بر خلاف روز های قبل که بلااستثناء اینترنت دچار مشکل بود دیروز کاملا کار میکرد فکر میکنم صبح تا حدودای ده و یازده هم یه مقداری اختلال داشت البته اینجور به نظرم میرسید چون یه مقدار توی باز کردن پیام ها و عکس ها مشکل داشتم ولی از اون ساعت به بعد انگار مشکل رفع شد تو واتساپ خیلی راحت میتونستم پیام بفرستم که روزای قبل اصلا امکان پذیر نبود ، مشکل مشخص شد که از کجا بود و اینکه الان کاملا حل شده؟
ممنون از لطفتون و پیگیری ای که انجام دادید واقعا لطف کردید ..:n16:
سلام آقا رضا روستای نراب کی تری جی میشه ؟ از توابه شهرستان آزادشهر استان گلستان
سلام اقا رضا منطقه ما 3جی بد نیست ولی وقتی به 4جی وصل میشم اصلا هیچ صفحه ای باز نمیشه چرا ؟
سلام آقا رضا دیروز سایت ایرانسل شهرک رکن آباد آمدن تجهیزات جدید نصب کردن و حتی سکتور های جدید زیر سکتور قدیمی وصل کردن الان اطلاع دارید این سکتورها مال کدوم اپراتور هست؟
ولی الان هنوز 3g آنتن نمیده ولی تجهیزات 3g نصب کردن.
سلام اقا رضا از نظراباد کرج چه خبر؟
سلام
آقا رضا راجب مشکل آنتن دهی سوالی رو که پرسیدید پاسخ دادم وضعیت پیگیریش چی میشه؟
با توجه به نوشتتون مشکل گیلان حل شده؟
خرمشهر به زور به نسل سه و چهار وصل میشه
بخدا جفت دکل ایستاده بودم 4g با انتن فول وصل شد یه دفعه کلا قطع شد
وقتی هم به نسل سه یا چهار وصل میشه نه دیتا داره نه میشه باهاش تماس گرفت(یعنی فقط وصل میشی ولی هیچ کار نمیتونی بکنی
سلام
آقا رضا وضعیت نسل 3 در استان خوزستان چجوری هست؟؟؟
نسل سه و چهار تو خوزستان فقط اسمشون هست و گرنه اصلا وجود خارجی ندارننقل قول:
تو خرمشهر که اصلا هیچی نگم بهتره...
سلام اقا رضا منطقه عقیلی از توابع شهرستان گتوند استان خوزستان قراره کی تری جی بشه و از کدوم اپراتور؟شهرهای ترکالکی و سماله
۱) اگر به عدد ثبت شده در تست توجه کنید نوشته 29 کیلوبایت بر ثانیه (میانگین) پس میشه حدس زد که دانلود 512 کیلوبایت تقریبا ۱۷ ثانیه طول کشیده . . . که فکر کنم این مدت زمان برای اوجگیری کافی بوده باشه . . .نقل قول:
۲) اگر سرعت واقعا بالا بود و به قول شما فرصت اوجگیری پیش نمیومد و سایز انتخابی در کمتر از ۷ ثانیه دانلود میشد، سایت خودش به طور اتوماتیک تست دیگری با سایز بالاتر انجام میداد . . . میتونید خودتون امتحان کنید . . .
وقتی این تست ثبت شده معنیش این هست که این تست بیش از ۷ ثانیه طول کشیده . . . یعنی دست کم ۷ ثانیه فرصت داشته تا به قول شما اوجبگیره که نگرفته . . .
-------------------------------
باز برای این که شک شما برطرف بشه، این هم از تستهای همین حالا با حجم بالاتر:
تست دانلود تک کانکشن 4G - سرور آمریکا - حجم 6MB :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست دانلود تک کانکشن 4G - سرور انگلیس - حجم 3MB :
با کلیک روی هر کدوم از تصاویر میتونید جزئیات هر کدوم رو ببینید، مثلا تست اولی ۲۷۰ ثانیه و دومی ۱۰۰ ثانیه طول کشیده و نمودار نشون میده که سرعت از 0.5 مگابیت بر ثانیه بالاتر نرفته . . .
-------------------------------
باز برای این که شکی در مورد تنظیمات سیستمی پیش نیاد، این هم تست چند هفته پیش :
تو جزئیات این تست آخری خواهید دید که تو همون ۳ ثانیه اول 10MB دانلود شده!
یعنی اگر من به جای 100MB همون 512KB رو انتخاب کرده بودم، دانلود در کمتر از ۷ ثانیه انجام میشد و سایت خودش به تناسب سرعت اتمام دانلود، سایز بالاتر رو انتخاب میکرد . . .
در واقع تو اون شرایط امکان ثبت تست با سایز 512KB وجود نداشت!
مگه گتوند نسل 3 نیست؟؟؟؟نقل قول:
تو سایت زده هست که
ای بابانقل قول:
ایرانسل خوزستان رو کلا به حساب نمیاره
تو هر شهر یه دکل ور تجهیز کرده میگه پوشش دادیم
همش یه دکل اونم تو خود گتوند
سلام اقا رضا در.کرمان
خیابان امام جمعه. پارک مطهری .
مالک اشتر .وفیروزه در طبقه همکف انتن 1 عدد میباشد و اما در طبقه 5 انتن پر میباشد
در فیروزه که کلا انتن میره
در بازار بزرگ {ارگ} کرمان هم کلا 2gمیباشد
کلا نصف شهر پوشش نداره
ضمنا در کرمان کدام قسمت ها سایت یا همون دکل ها مجهز به 3gشدند
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
:n12::n16::n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
سلام اقا رضا؛
حالا که نوشتید طبس در آستانه تحولی بزرگ؛لطف کنید پیگیری اردکان را هم بکنید که با گذشت یک ماه از تجهیز دکلها؛فقط دوتا روشنه و بقیه خاموش؛
اون دفعه فرمودید پیگیری میشه ولی هنوز خبری نشد؛اون سایتی هم که گفته بودم نزدیک مجتمع گندله (فولاد )مشخصاتش اینه:ر شهرستان اردکان یزد از یه قبل در حال نصب تجهیزات 3Gهستند از شرکت ایرانسل؛
یه دکل ایرانسل نزدیک مجتمع گندله سازی اردکان (محل کار بنده )(جاده اردکان نایین ؛کیلومتر 29) هست که اون رو هم تجهیزات 3Gنصب کردند در روز دوشنبه 14 اردیبهشت؛ولی فقط همون شب روشن بود و بعدش خاموش شد و الان فقط 2Gهست؛
دوتا مشکل هست :یکی اینکه این دکل قبل سه تا سکتور انتن داشت ولی الان دوتا سکتور داره؛و یکی دیگه اینه که این دکل که باید این مجتمع بزرگ( بیش از سه هزار نفر پرسنل ) را پوشش بده ؛نحوه نصب سکتور انتن در حالت جدید؛جوری هست که کمترین پوشش به سمت مجتمع هست. و در همان شب که 3Gروشن شد؛در نزدیکترین نقطه به دکل در داخل مجتمع حداکثر سه خط آنتن وجود داشت و در خیلی از نقاط مجتمع اصلا پوشش وجود نداشت؛از تیم نصب کننده هم درخواست چرخش سکتور یا افزایش سکتور را داشتیم که گفنگتند مجاز نیستند و باید از طریق ایرانسل پیگیری کنید .
الان هم وست به دامان شما شدیم .الان سه ساله من تو این مجتمع کار می کنم در تمامی روزهای هفته از ساعت 8 صبح تا شش بعد از ظهر چیزی به نام اینرنت وجود نداره و تماس هم حتی با بدترین وضع صورت می گیره .حال با دو سکتور شدن انتن و زاویه نامناسب آن باید فاتحه 3Gرو بخونیم .
در ضمن میشه بفرمایید چرا 3Gاین دکل رو روشن نمی کنند .
لطفا جواب بدید؛حداقل هزار نفر منتظر هستند اینجا؛
مشخصات این دکل که الان تجهیزات تری جی هم نصب کردن ولی فقط 2gروشنه را با برنامه net work signal info گرفتم براتون میفرستم.
؛ استان یزد ؛شهرستان اردکان ؛کیلومتر 25 جاده اردکان نائین؛دکل نزدیک مجتمع گندله سازی با LAC :20445و sell id :17835
دوستان فرکانس 3g و 4g ایرانسل و همراه اول چنده؟
به علت ویرایش پست توسط نویسنده حذف شدنقل قول:
Irancell & MCI 3G: 2100نقل قول:
Irancell 4G: 1800
MCI 4G: 2600
دوستانی که کرج هستن لطفا اعلام وضعیت کنن با تشکر اسپید خوابید بدجور
سلام. با پیمانکار تماس کرفتیم. قراره بزودی مشکل حل بشه. پیگیرم دوست عزیز.نقل قول:
جواب ما چی شد آقا رضا ؟ cell id 33862نقل قول:
سلام. در حال بهینه سازی سایت با خود لنگرود هستیم. مشکل به زودی حل میشود.نقل قول:
سلام. تا شهریور کار میبره.نقل قول:
سلام. نه فعلا خبری نیست.نقل قول:
ان شا الله مهرماه تری جی داریمنقل قول:
اگه عمری باشد.نقل قول:
اهوز 6 سایت جدید به زودی بهره برداری میرسد.نقل قول:
سلام. این منظقه طلسم شده دوست عزیز.نقل قول: