های وب یه شبه خودکشی کرد :n08:(نیست که مثلا خیلی وضعیت کیفیت و پایداری نتش خوب بود گند زد به تنها نکته مثبتش (فشفشه و شبانه رایگان و تنوع سرویس هاش) تا اونهایی هم که تو تخلیه اش شک داشتن مصمم بشن)
Printable View
های وب یه شبه خودکشی کرد :n08:(نیست که مثلا خیلی وضعیت کیفیت و پایداری نتش خوب بود گند زد به تنها نکته مثبتش (فشفشه و شبانه رایگان و تنوع سرویس هاش) تا اونهایی هم که تو تخلیه اش شک داشتن مصمم بشن)
جشنواره 1 ساله شاتل تا 7 مرداد تمدید شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ های وب !!!!
بدون فشفشه و شبانه ، حداقل جایی میرم که کیفیت داشته باشه!
16 مگ یه دروغ بزرگه وقتی که خط بیشتر مشترکای این مملکت 8 مگ رو بزور میکشه! ........
برای خیلیا بد نشده.... و اونها با همون فشفشه 30-40 گیگی خودشون حال میکنن و براشون مهم نیست پس عزیزان به فکر خودتون باشید نه متقاعد کردن دیگران به رفتن یا نرفتن!!
من شبانه نمیخوام اما بسته تندباد را هم هایوب اجازه نمیده بخرم! پیغام میده "بسته پیشنهادی انتخاب شده در صفحه قبل توسط شما قابل استفاده نمیباشد" زنگ زدم پشتیبانی گفت بسته های تندباد برای مشترکین جدیده!!! ولی گفت فردا یکسری بستههای جدید تو پنل قراراه معرفی بشه که حجم بالایی داره و یکجورایی نامحدود حساب میشه! درباره بستههای طوفان سه ماهه سی گیگ هم پرسیدم که قبلاً 99.000 بود الان هم 99.000 تومانه و ارزان نشده که گفت ارزانتر نمیشه! در صورتیکه الان فشفشه 50 گیگ را دارند میدهند 30.000 تومان!
تعریف های وب از شرایط ایده ال:نقل قول:
سایت آسان دانلود را باز و یک فایل با دانلود منیجر دانلود کنید
در صورتی که با سرویس 16 مگ سرعت دانلود شما بیشتر از 256 کیلوبایت است وضعیت سرویس شما از لحاظ سرعت و کیفیت در حالت ایده ال قرار دارد!!!
سرعت نابود میشه با این وضعیت حتی اگه فشفشه ها رو هم دست نمیزدن وقتی میگن سرعت 256 کیلوبایت یعنی دانلود کشک
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
همونایی که الان گذاشتن رو سایت منظورشون اوناس حجمشون بالاس ولی قیمتشون زیاده و سرعتشون کمنقل قول:
این شاتل چه جوریه ؟نقل قول:
هر وقت میرم سایتش گیج میشم !
اصلا درست مشخص نکرده - هر سرویسش سرعت دانلود روز و شبش چنده ؟ بعد دانلود چقدر شبانه محدود میشه ؟
الان سرویس 1 ماهه بخوام بگیرم ازش که ماهی بیشتر از 40 تومن نشه و ترافیک ماهانم 15 یا بیشتر باشه و شبی هم بتونم 2 گیگ دانلود کنم ، داره همچین چیزی ؟
-----------------------------
این صبانت هم که محدود میکنه انگار !
فکر کنم تنها شرکتی که درست شبانه داره همون اسیا تک باشه :n03:
شاتل برای اینکه هزینه اش زیاد نشه واست میتونی یا جشنواره 1 ساله بخری (با 20 گیگ حجم اولیه و شبانه رایگان (فک کنم تا شبی 2 گیگ محدود نمیکنه) با قیمت حدود 40 هزار تومن) که در این صورت فقط باید حجم اضافی بخری که 15 گیگ حجمش با قیمت های جدید چیزی حدود همون 35-40 تومن درمیادنقل قول:
یه راه دیگه هم اینه که سرویس 128 اکو بگیری (با قیمت 15 تومن) که اونم همین شرایط بالا رو داره ولی 1 ماهه است و 4 گیگ حجم اولیه داره و 10 گیگ حجم اضافی هم حدود 25 تومن که اونم درمیاد 40 تومن
اینم بگم که هر دو سرویس سرعت روزانه شون 16 مگه
والا از این سرویس های 1 ساله اصلا خوشم نمیادنقل قول:
یه چیز دیگه هم اینکه شبانه سرعتش چند هست ؟ مثلا همین سرویس 128 ؟ و بعد چند گیگ محدود میکنه ؟ ( در واقعا مشکل اصلیش همین محدود کردن هست که اصلا مشخص نیست شبی چقدر میشه دانلود کرد )
مثل اینکه های وب انتقاد های زیاد رو دید تو اینستا گفته سرویس های دیگه رو تا پایان هفته درست میکنه اگه درست نشه من تخلیه میکنم
وقتی واسه سرعت 8مگ زنگ میزنی که سرعت اینترنت کمه میگه مشکل از خط شماست حالا اومده 16 مگ گذاشته اونم با اون قیمت ها
ای کاش قیمت ها رو پایین نمی اوردن
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
چیزی که من از دوستان شنیدم میگن قبل از اینکه محدود بشی سرعت شبانه با روز (16 مگ) یکیه و بعد از محدودیت اسمی (حتی تا 16 کیلوبایت!) هم میاد پاییننقل قول:
همون طور که شما میگید محدودیتش واسه هیچ کس درست مشخص نیست
البته یه چیز دیگه هم بگم و اون اینکه تفاوتی که سرویس های اکو با هم دارن یکی تو سرعت آپلوده و یکی هم تو همین محدودیت سرعت شبانه (مسلما کسی که اکو 8 مگ با قیمت 43 تومن میخره خیلی دیرتر از اکو 128 با قیمت 13 تومن محدود میشه)
واسه اطلاع دقیق تر به نظرم تو تاپیک شاتل سوال کنید بهتره
ای بابا پس شاتل هم هیچینقل قول:
چون تو تاپیکش که نگاه کردم یکی میگفت بعد 16 گیگ محدود میکنه ! یکی میگفت بعد 24 گیگ ! یکی 40 ! یکی 50 !
اینجوری هم که شما گفتی سرویس های پایین تر مثل 128 رو زود محدود میکنه فکر نکنم شبی باهاش بشه 2 گیگ ( یعنی ماهی 60 گیگ ) دانلود کرد و احتمالا زود محدود میشه !
128 هم محدود بشه دیگه میشه 16 ! دیگه واقعا شب بعد 2 باهاش چت هم نمیشه کرد ! :n02:
اصلا با این قیمت هایی که گذاشته خیلی تناقض پیش میادنقل قول:
بسته 40 گیگ 30 روزه (با محدودیت خرید ماهانه 1 بار)، 30 تومن بعد فشفشه 50 گیگ 30 روزه هم 30 تومن!!
فشفشه 9 گیگ 5 روزه (ویژه مشترکین 5 ستاره و بالاتر با محدودیت خرید ماهانه 1 بار) 7500!!! بعد فشفشه 10 گیگ 7 روزه (عادی) هم 7500 (مثلا های وب داره لطف میکنه بسته ویژه به مشترکین با تعداد ستاره بالا میده!!)
سرویس به اصطلاح "غیرحجمی" با سرعت 8 مگ و ترافیک ماهانه 50 گیگ 100 هزار تومن بعد سرویس 1 ماهه با سرعت 16 مگ و با فشفشه 50 گیگ 30 روزه درمیاد 50 تومن!!! (سرعت 2 برابر و قیمت نصف!!)
بعد هم اومدن گفتن کار کارشناسی انجام دادیم تنوع بخشیدیم ارزون کردیم و ....:n08:
خب شاتل امکان شاتل لند رو هم برای مشتری هاش فراهم کرده یه مدت به صورت موقت رایگان بودنقل قول:
الان 1000 گیگ ترافیک شاتل لند رو میفروشه 15 تومن که تقریبا همه دانلودهای لینک مستقیم رو میشه با ریموت به اون انجام داد
از این نظر میشه سرویس بدون شبانه رایگان هم بگیرید (که اون 5500 شبانه رو هم نپردازید) چون اکثر دانلودها با شاتل لند قابل انجامه
من به ایناشذتوجه نکردم بودم اینطوری واقعا افتضاح شدهنقل قول:
از اول هم معلوم بود این کاهش قیمت به ضرر مردم تموم میشه بیخودیذبه دلمون صابون زدیم
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
من قبلش هم گفتم تو این مملکت به هرچی خواستن دست بزنن ر..ده شد توش (به ویژه اینکه قبلش بگن میخواییم ارزون کنیم و ... یعنی حتما گرونی و افتضاح شدن کیفیت در راهه حالا میخواد اینترنت باشه یا خودرو یا ...)
اینقدر ما بدبخت شدیم که حاضریم با شرایط داغون قبل هم اینترنت بخریم ولی دیگه همونم نمیدن !نقل قول:
کلا وضع سیستم همینهنقل قول:
همیشه باید حسرت گذشته رو بخوری
چند وقته دیگه چنان کاری کنن که آرزوی همین شرایط و قیمت های الانو داشته باشیم (دنبال اینن که اینترانت راه اندازی بشه و کلا اینترنت به مشترکین خانگی ندن!!)
پاسخ های پشتیبانی های وب به درخواست های مشترکین در اینستاگرام برای بازگرداندن فشفشه های قبلی و همچنین سرویس های نامحدود
"مشترکین گرامی، فشفشه برای مشترکین پر مصرف طراحی شده است. با توجه به کاهش قیمتهای ترافیک عادی، استفاده از ترافیک عادی یا خرید سرویسهایی با ترافیک اولیه بالاتر برای مشترکین کم مصرف پیشنهاد میشود"
"مشترکین گرامی، سرویس نامحدود طبق مصوبه سازمان تنظیم ارائه شده است. ضمنا هزینه ترافیک اضافهی این سرویس، تنها ۱۵۰۰ تومان میباشد که موجب بهبود تجربهی مشترکین گرامی خواهد بود، چرا که بهجای کاهش سرعت پس از یک مصرف ترافیک مشخص، سرعت همواره ثابت باقی میماند"
ببینید تو اتاق فکر شرکت های وب چی میگذره!!
رسما با این حرکات نصف بیشتر مشترکین رو از دست میدن!! (مگر مشترکی که حوصله تخلیه رو نداشته باشه یا مصرف روزانه اش صرفا دانلود باشه و حال و حوصله دانلود شبانه رو نداشته باشه که بمونه های وب وگرنه الان های وب با این کیفیت و قیمت ها و ...مزخرف ترین شرکت واسه موندنه)
در حال حاضر شرکت های وب تنها یک حرف داره : "یا فشفشه ۵۰ گیگ بخرید یا برید بسلامت!!!!!!"
احتمالا رو کاهش مشتری هم حساب کردن حتما زیادی جذب کردن زده زیر دلشون!! وگرنه به طرز وحشتناکی احمقانه ست اقداماتشون.... اینا با سرعت ۴ مگ و عده ای هشت مگ اونم با مصرف فشفشه فعلی ساعاتی از شبانه روز ترکیدن! حالا اومدن سرعت رو حداکثر کردن و میگن بیشتر مصرف کنید!! خیب این مبنای عقلی داره اصلا؟
دقیقا موافقمنقل قول:
های وب تو یه چرخش 180 درجه ای سیاستشو عوض کرده
قبلا سیاست های وب قیمت حداقلی و جذب تعداد بیشتر مشتری بود
الان این سیاست شده قیمت حداکثری (با این قیمت هایی که های وب ارائه داده کم مصرف ترین مشترکین با مصرف ماهی 10-15 گیگ باید چیزی حدود 40 تومن هزینه کنن) و گوربابای تعداد مشتری چون سود زیاد شده تعداد هم براشون مهم نیست (حتما با خودشونم فک کردن مشترکین قبلی دنبال تخلیه نمیرن!!) ولی خب مسئله ای که اینجا هست اینه که شرکتهایی امثال پارس آنلاین که گرون محسوب میشن در عوض کیفیتشون هم خوبه نه اینکه کیفیت افتضاح باشه قیمت هم گرون!!:n23:
دوباره گیر این مخابرات میفتیم :-|
دهن ادم سرویس میکنن تا تخلیه و رانژه مجدد
های وب الان سرویس نامحدود داره ؟:n13:
به نظرم بیشتر این طول کشیدن تخلیه و رانژه به شرکتها مربوط میشه تا مخابراتنقل قول:
ADSL خود همین مخابرات حداقل اندازه این شرکتهای خصوصی دزد و شارلاتان نیست هر روز یه بازی و حقه ای سرت درمیارن (الان شاتل 3-4 روز صفحه قیمت هاشو زده در حال بروز رسانی ببینه بقیه چیکار میکنن یه وقت ارزون فروش نکنه به ضررش بشه!)، حجم دزدی میکنن و ...
من قبل از های وب 4 سال مخابرات داشتم شاید کلا 15-20 بار قطع شد
های وب تو یه هفته اخیر این رکورد رو ثبت کرده!!
بعدهم مخابرات حداقل ثبات داشت سرعت تک کانکشن همیشه بین 50 تا 100 کیلوبایت بود و پینگ هم بین 150 تا 200 و پکت لاست هم شاید تو هر 300 تا 1 دونه داشت این های وب صبح ها تک کانکشن 400 شب میشه 30!! پینگ صبح 1 درصد پکت لاست داره شب 15 درصد! تنها مزیت های وب فشفشه بود که داغونش کرد!! کیفیت هم که 30-40 روزه به فنا رفته و با این سرعت 16 مگ و بسته 50 گیگ باید منتظر قطعی های 7-8 ساعته تو هر روز بود!!!
من اگه شاتل و پارس نتونم برم تا آخر این ماه میرم همون مخابرات حداقل اعصابم آروم تره نمیخوادم هی پول تلفن بدم زنگ بزنم پشتیبانی واسه قطعی و ... که آخرش هم هیچی کاری نکنن
مخابرات هیج طرح خوبی نداره شبانه هم که ندارهنقل قول:
اتفاقا مخابرات ما اون موقع که من اومدم های وب طرح خاصی نداشت ولی الان شبانه از 1 تا 6 رایگان گذاشته شبی 10 گیگ با سرعت 500 میشه باهاش دانلود کرد سرعتت هم محدود نمیکنه! منتها من بیشتر نت باکیفیت و مقرون به صرفه برای وبگردی تو روز میخوام تا دانلودنقل قول:
(نکته جالبه اینه که مدیران مخابرات وقتی دیدن دارن عقب میمونن یه حرکتی زدن ولی این های وب مزخرف گند زد به همه چی!! شرکتهای دیگه سر این قضیه ارزونی یا دست نزدن به تعرفه هاشون یا فقط تعرفه گیگ اضافه رو کم کردن نه اینکه بیان همه چیزو به این بهونه بریزن بهم!!)
یکی این جمله رو معنی کنه
در صورت اتمام حجم سرویسهای «غیرحجمی»، هزینه ترافیک اضافه به ازای هر گیگ 1،500 تومان خواهد بود.
اگه سرویس غیر حجمیه اون اتمام حجمش دیگه چیه ؟!:n13:
آقا با این وضع شبانه های حجمی ها برداشته میشه دیگه!؟
شما خودتون فکر کنید ی مشت دزد بیان شرکت اینترنتی بزنن!نقل قول:
معلومه که نمیشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
این فشفشه 50 گیگ باید چند ستاره باشی تا بتونی بخری؟
کامنت اینایی که دارن تو اینستاگرام های وب ، به خاطر طرح های جدید ازشون تشکر میکنن رو میخونه ادم تا تهش آتش میگیره !
تنها چیزی هم که تو مغزشون میگذره اینه که فشفشه 40 گیگ شد 50 گیگ با همون قیمت پس خیلی خوشحالیم !
ای گفتی اینا یا خیلی اسکلن یا ...نقل قول:
همونطور که قبلا عرض شد یه عده ای نفع میبرن از این طرح و اونم کسایین که دقیقا از همون یک روش فشفشه 40 گیگ یا یه طرح بدون شبانه استفاده میکردند...نقل قول:
طبیعتا های وب حساب کتاب عددی رو کرده و با مااری که در سیستمش ثبت میشه براورد کسایی که سود بیشتر میرسونن کرده و دست به این اقدام زده
اما
یه موردی که نه شرکتا نه سیاستمدارا و نه هیچ ارگان دیگه ای در این مملکت بلد نیست، روانشناسی بازاره!
خیلیا شاید در یک ماه از طرح دانلود شبانشون حتی 20 گیگ هم استفاده نمیکردند اما این یک ارامش خاطر روانی برای اونا بود که اگه زمانی نیاز باشه میتونن استفاده ببرن و های وب رو به این خاطر انتخاب کردند نه اینکه دانلودر باشند یا بیماری دانلود داشته باشند که ماهی 500 گیگ نیازشون باشه!!!!
حالا با شکستن این امنیت خاطر و اثر روانی مثبت قطعا طیفی از این ئضع مجبور به رفتن به جای دیگه شده و خیلی از کسایی هم که قصد انتخاب دارن الان صرف مصرف روزانه یا یک طرف یکسان غیر حجمی میتونن کیفیت رو ملاک قرار داده و شرکتای بهتری رو انتخاب کنن
های وب الان فقط در یک جمله خلاصه میشه: " فشفشه 50 گیگ و دیگر هیچ!! "
مثل مننقل قول:
من کلا دوتا سریال دنبال میکنم یعنی هفته ای 2 گیگ و ماهی 8 گیگ فوق فوقش 2 3 تا فیلم دانلود کنم نهایتش میشه 20 گیگ
مسلما های وب حساب کرده دیده همونایی که فشفشه 40 گیگ میخرن بمونن سودش کم نمیشه :-|
ولی
های وب تو استیبل نگه داشتن پهنای باند 2 مگابیت ( اینترنت ) مونده چجوری 16 مگابیت پهنای باند میخواد بفروشه! و چقدر سرویس های غیر حجمی مسخرن ! ارت های شاتل خیلی به صرفه ترن
آخه برای همون فشفشه 50 گیگ هم اول باید یک طرح حداقل دو گیگ در ماه فعال کنی که میشه ماهی 12600 بعد یک فشفشه پنجاه گیگ بگیری که میشه 30.000 تومان یعنی ماهی 42600 که با مالیاتش میشه ماهی 46.400!نقل قول:
در صورتیکه کمتر کسی پیدا میشه که ماهی 52 گیگ دانلود داشته باشه!
من با اینکه هایوب تصمیم گرفته دیگه شبانه نداشته باشه مشکلی ندارم اما اینکه کاربراهایش را وادار میکنه بیشتر از نیازشان حجم بخرند و پول بپردازند اجحاف در حق کاربرهایش هست!
کلا حذف شبانه برای شرکت داغونی مثل های وب اشتباه بزرگی بود
2 سال پیش پارس انلاین این کارو کرد برین ببینین چقدر تخلیه کردن
تازه پارس انلاینی که کیفیتش خوب بود دیگه وای به حال این شرکت
نخیر اون روزا که پارس آنلاین شبانه داشت سرعت من تو تایم رایگان 50 و تایم غیر رایگان سرعتم 200 کیلو بود...نقل قول:
خیلی افتضاح بود اگه اشتباه نکنم ی پستایی هم توی تاپیکش دادم
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
تازه تو سایت های وب بودم زده بود 50 گیگ 30 روزه با قیمت 30 تومن
قیمتش خوبه
شبانه رو میشه با LTE ایرانسل استفاده کرد
یه احساسی بهم میگه رقابت زیادی بین شرکت های افتاده
یه زمانی گیگ رو همینجوری نمیدادن
چه قدر پول پرداخت میشد
ولی من های وب ندارم و نمی دونم کیفیتش خوبه یا نه
ولی اگر مثلا پینگش بالاست و یا تک کانکشن و اینا نداره که هیچی
داداش کدوم رقابت !؟نقل قول:
یه زمانی گیگ رو همین جوری نمیدادن ! یعنی الان بهتر شده به نظرت !؟ اگه بهتر بود که نمیومد فشفشه های پر مصرف 5 روزه و 15 روزه رو حذف کنه
الان فرقی که کرده 600 تومن بابت هر گیگ کم شده همین
اگه نه هیچ شرکتی قیمت سرویس هاشو یه ذره هم کم نکرده ! حتی مثل های وب زیاد هم کرده ( البته یه جوری که همه فکر کنن کم شده مثل همین اضافه کردن سرویس 16 مگ ! )
در مورد شبانه هم که شما اینو میگی والا همه تو مناطقی نیستن که LTE باشه ! مثلا اینجایی که من هستم جای بدی هم نیست ولی همون 3g هم داغونه و بعضی وقتا پیج به زور باز میشه دیگه چه برسه به دانلود !
برا من اونقدر داغون نبودنقل قول:
نخیر اون روزا که پارس آنلاین شبانه داشت سرعت من تو تایم رایگان 50 و تایم غیر رایگان سرعتم 200 کیلو بود...
خیلی افتضاح بود اگه اشتباه نکنم ی پستایی هم توی تاپیکش دادم
به هر حال باید قبول کنیم خیلی ها به خاطر برداشتن دانلود شبانه از پارس انلاین رفتن