بله تا ساعت 1نقل قول:
Printable View
بله تا ساعت 1نقل قول:
شماره پشتیبانی چنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2020 که فقط میزان حجم ترافیک رو میگه
داون استریم پایینه:n28:
محتوای مخفی: وضیعت پینگ
چند مدتی از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و اینجا هستم تا حالا ندیدم کسی از وضعیت اینترنت مخابرات خوزستان راضی باشه یا قطعه یا سرعتش پایینه یا تایم اوت بالا و پینگ افتضاحه یا استریم رو پایین میبندن یا سرویس ها رو بدون اطلاع قبلی افزایش قیمت میدن نامحدود رو حذف کردن یا سامانه رو میبندن و یا .................. چیز دیگه اخه تکلیف ما خوزستانیا چیه کی میتونیم یه روز اینترنت خوب داشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟ دوستان به نظر شما ما باید چیکار کنیم کیا با پتیشن موافقن؟؟؟ معترضین امضاء کنند و یا یک ماه هیچ کس تمدید نکنه؟؟؟ اگر همه این کار رو کنند شاید یه فکری به حالمون کنند هر چی پول میدیم و هیچ استفاده ای هم نمیکنیم !!!!
دانمارک رکورد "سرعت اینترنت" را شکست !!
دانمارک پرسرعتترین اینترنت دنیا را با سرعت 43 ترابیت بر ثانیه داراست. این رکورد در گذشته برای کشورهایی نظیر کره جنوبی و آمریکا بوده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سرعت اینترنت مبحثی است که در تمامی کشورها از مباحث مهم شمرده میشود.
در این میان کشورهایی نظیر: کره جنوبی،سوئد، نروژ، آمریکا، فنلاند و ... از جمله پرسرعتترین اینترنتها را دارا هستند.
اما دو روز پیش در کشور دانمارک محققان دانشگاه dtu رکورد سرعت در فضای سایبر را بدست آورند.
43 ترابیت بر ثانیه یا 5300 گیگابایت در ثانیه!
برای هضم این سرعت میتوان تصور کرد که اطلاعات یک هارد دیسک 5 ترابایتی را در کمتر از 1 ثانیه انتقال دهیم. یا فیلم 120 دقیقهای fullHD یا 1080P را در کثری از ثانیه دانلود کنیم.
با توجه به اینکه این سرعت با تکنولوژی اتصال تک لیزری- تک فیبری بدست آمده امکان اجرای آن در کشورها فراهم شده و میتواند در دسترس عموم نیز قرار بگیرد.
این سیترا کی قراره درست بشه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
قرار نیست که درست بشه تا همه کاربرا منتقل بشن پرتکنقل قول:
وبازم هم قطعی چهار ساعت کلا اینترنت بر باد فنا رفت سیترا هم در اغما به سرمیبرد تا کی؟؟؟!
کی گفت بهت ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! [emoji15][emoji15]نقل قول:
یه نفر:n02:نقل قول:
فرشاد نت من فردا ظهر تمام میشه. نگفت کی انتقال تمام میشه؟نقل قول:
عملا یعنی فعلا نمیشه تمدید کرد [emoji19][emoji17]
سامی مثل اینکه مخابرات عمدا این کارو میکنه و پورتا رو داره شلوغ میکنه که مردم نتونن سرعت 10مگ یا 5مگ بگیرن که شبی 20گیگ دانلود کنن چون سرعتای 5و10 رو که نمیتونن بردارن یا سرعت شبانشو کم کنن که خلافه و تنظیم مقررات جریمشون میکنه تنها کاری که میتونن بکنن همینه کاربرا هم دیگه نمیتونن چیزی بگن چون میگن خطتون کشش نداره
فرشاد نت من فردا ظهر تمام میشه. نگفت کی انتقال تمام میشه؟
عملا یعنی فعلا نمیشه تمدید کرد [emoji19][emoji17]
بله سیترا بعضی وقتا کار میکنه وقتی کار کرد میتونی سریع تمدید کنینقل قول:
معلوم نیست کی منتقل بشی پرتک
آقاییون آخر فروم باز من از کدوم شرکت اشتراک بگیرم :n27::n27: اسیا تک منو کشت :n28::n28::n28:
فعلا که مخابرات نمیتونی ثبت نام کنی چون خرابه سیستم. صبانت پیشنهاد میکنم.نقل قول:
من شنبه تخلیه میکنم میرم فناوا / لقمان . نامحدود
الان بخوام این ده مگمو شبانه دار کنم باید برم کجا به کی بگم ؟نقل قول:
لقمان فن آوا نیست فن آوای اصلی خیلی سرعتش عالیه اصلا محدود هم نمیکنه سرعت شبانش هر چقدر دان استریمو میبندن وقتی خلوت باشه به همون اندازه ای که خطو میبندن بالا میره مثلا 1مگ گرفتن 450کیلوبایت سرعت شبانشونه
لقمان اپراتور چهارم مخابرات(پردیس رایان جنوبه) وقتی تخلیه کردی اونجا ثبت نام کردی مثل این که از این نمایندگی رفتی نمایندگی دیگه مخابرات الان که همه نمایندگی ها دانلود شبانه رو برگردوندن بی فایده است که از این نمایندگی بری اون نمایندگی چون 2مگ با 1گیگش 17500تومنه در صورتی که الان تو ضحی 2مگ با 3گیگ 18900تومنه
تست ساعت 12:10 دقیقه شب
سرور لندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لقمان مشخصا نماینده مخابرات نیست حداقل Adsl اش رو که مطمئنم نیست چون نه تعرفه نه سرویس و نه مجوز هیچ ربطی به مخابرات نداره و اسم شرکت هم توی لیست نماینده های فناواست .نقل قول:
همین الان نامحدود ارائه میده در صورتی که مخابرات ارائه این سرویس رو متوقف کرده . نماینده مستقیم نیست و مستقله اما باز هم نمایندست
پهنای باندش از مخابراته همون پردیس رایان جنوبه پهنای باندو از مخابرات میگیره گرونترش میکنه نامحدود ارائه میده:n06:نقل قول:
فن اوای اصلی قیمت 512نامحدودش 25تومنه مثل قیمتای قبلی مخابرات
نماینده های فناوا همشون مستقل کار میکنن . فناوای اصلی فقط توی تهران و البرز سرویس میده . اکثرا پهنای باند رو از مخابرات میگیرن ! نماینده مخابرات که نیستن .نقل قول:
آفا فرشاد جمع آوری خط چند روز طول می کشه
از 24 ساعت طولش میدن تا 1 هفته . من میخوام از مرکز مخابراتی خودمون پیگیر بشم که تو یه روز انجام بشه .نقل قول:
اگه ضحي هستي سريعه حداكثر 3-4روز اگر سيستم مشكلي نداشته باشه 1روزه هم تخليس ولي اگه مانامادي خيلي طولش ميدهنقل قول:
رفتم ibs دیدم از ساعت 9تا 10 رایگان بوده و کنتور ننداخته مفت از دستمون در رفت
شرکت آوا که چند سال پیش طلوع رایانه لقمان بود...الان سه تا شرکت در واقع...توی لیست نمایندگی های فنا وا است،ولی خوب کاملا پهنای باند و در واقع سخت افزاری و نرم افزاری جداست، همونطور که گفتی فناوا فقط تهران و البرز، در واقع فقط به اسم نمایندگی فناوا است. پهنای باند طلوع رایانه از مخابرات خود خوزستان گرفته میشه ولی کاملا از مخابرات هم جداست! در واقع یه شرکت ارائه اینترنت درون استانی است. من 3-4 سال پیش ازش اینترنت میگرفتم،سرعت اسمی میده ولی اصلا قطعی و افت و ... اون زمان نداشت. الان ولی خیلی گرون کرده...نقل قول:
فرشاد جان ما که نتونسیتیم باهات ارتباط برقرار کنیم نظرت رو در مورد این خط ما بگو.نقل قول:
خوبه 5مگو راحت میکشه 10 مگ هم میکشهنقل قول:
فرشاد جان من منطقه کمپلو هستم الان 2روزه مشکل دارم مرتب قطع وصل میشم. یا افت سرعت دارم. شما مشکلی ندارید؟
افتضاااح یا ملی میشه یا کلا قطع فقط سرعت شبانه خوبی داره که راضیم ازشنقل قول:
شبانه من که سرویسم 512 هست چطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوبه ...................نقل قول:
دوستان من با این خط می تونم سرویس 5mg و یا 10mg بگیرم ؟!
فرشاد خان شما از ضحی کیش اشتراک می گیری یا شرکت دیگه ای هستی:n02:
5 مگ رو میتونی ولی 10 مگ رو فکر نکنم :n15:نقل قول:
این خط چقدر جواب میده :
Downstream Upstream
SNR Margin : 39.6 6.6
Line Attenuation : 22.9 12.9
5 مگ گرفتم جواب میده ؟
10 مگ چطور ؟