واسه من گوگل به زور باز میشه در این لحظه....ســــگ بـــزنه بهشون :-&نقل قول:
چــــیز پــــی ان هم که میزنی دیگه انگار اصلا به چیزی به اسم اینترنت وصل نیستی اصلا :13:
Printable View
واسه من گوگل به زور باز میشه در این لحظه....ســــگ بـــزنه بهشون :-&نقل قول:
چــــیز پــــی ان هم که میزنی دیگه انگار اصلا به چیزی به اسم اینترنت وصل نیستی اصلا :13:
وی پی ان و اینا هم کاملا تعطیل!
من عادت دارم با اسکرول موس تب باز میکنم
یهو دیدم 19تا تب
17تاش فیلتره
خدايا به همين شب هاي عزيز باعث و باني ش رو به زمين گرم بزن.سرعت دانلودم شده ١٠.پينگم تو كال آف رفته بالاي ٣٠٠.
خدااااااا…
Sent from my iPod touch using Tapatalk
دوستان یکی راهنمایی کنه من مشکلم اینه که تو دانلود شبانه اوایل دانلود خوبه بعد یهو سند و رسیوم صفر میشه
یه سایت حتی گوگل رو نمیتونم باز کنم باید حتما مودمم رو خاموش روشن کنم که دوباره عادی بشه هر چند سرعت خیلی افت کرده
دوهفته ای میشه تقریبا.
کسی میتونه یه راهنمایی بده
زنگ زدم بهشون یارو میگه مشکل ویروس داری
خدا یا شکر که ویروس اختراع شد وگرنه اینا چی داشتن بگن.
خدا لعنتشون کنه سرعت صفر شده :2:
نه ظاهراً این علاوه بر اون دوستش یه ترفند های خاصی هم به کار می بره :21::27::31:نقل قول:
اگه چندتا شامپانزه میوردن بهتر نقش بازی می کردن.:39:نقل قول:
احتمالا از یکسری کاربرهای بدبخت ، داره سوء استفاده می کنه. :31:نقل قول:
اون بدبخت ها هم لعن و نفرینش رو به پارس میدن (که چه وضع سرعته !) :31:
در کل ، پارس مقصره که باعث این بی عدالتیه. :2:
(خیلی زور داره که پول بیشتر بدی و سرویس 1 مگ بگیری. اونوقت یه 128 ، چند برابرت دانلود کنه !) :19:
موندم چرا جیره خوارهای پارس که اینجا رفت و آمد می کنن ، به مسئولین پارس خبر نمیدن ؟!!!!!!!!!!!!! :2:
بله شما درست میگید ...نقل قول:
دیشب اتقاقی طرفای ساعت 2:30 بود که کلاً مالیده شد تو هم بعد ریست کردم درست شد
برنامه ریزی شده است ، بچه ها همتون شب ها حواستون باشه زرنگ بازی در نیارن اینا
البته اینم بگم دوست عزیز این اولین باری نیست که تو این 2 سال برام اینطور شده:13:
سلام دوست عزیز اگه میخوای بازی انلاین انجام بدی به شدت توصیه میکنم از پارس بری درست عین خودم حیف که تبریز نیستی که مکث نت رو بهت پیشنهاد کنم این تست مکث نت نامحدود 128 من هست سه ماه 39 تومن الان دارم تازه بعد 2 سال مشترک پارس افلاین بودن لذت اینترنت رو میفهمم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 128 این شرکت چندکیلوبایت ؟ من خودم زنگ زدم بهشون گفتن 16 کیلوبایت شاید تا 30 هم بره ... یکی بهم گفت 130 کیلوبایت ... بلاخره کدوم ؟
سلام
به نظر میرسه یکسری روش هایی وجود داره. اما فقط به نظر میرسه. معلوم نیست کار کنه یا نه!
قبلش بگم که هیچ ادعایی نمی کنم. فقط تحقیق و پیگیری(همین)
اگه واقعا بتونم پیدا کنم به طور کامل همین جا شرح می دم تا این قضیه از ابهام بیرون بیاد. اگه قراره باشه باید برای همه باشه!
فعلاً!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به امید نابودی استعمار !(قابل توجه طرفداران استعمارگرهای جهان)
نشون نمیده بستگی به شانست داره . از 15 بگیر تا 190 ممکنه هر سرعتی داشته باشی .نقل قول:
سلامنقل قول:
کلا یه بریدج داریم یه pppoe
مودم شما الان روی pppoe تنظیمه
بریدج هم با کانکشن به اینترنت وصل میشه
ای ول:10::10:نقل قول:
چه روشی اگه کسی هکر واقعی بود 100 گیگ به ترافیکش اضافه می کرد به جای اینکه دانلود شبانشو زیاد کنه اینا همش حرفه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
زن وشوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند !(قابل توجه طرفداران به ظاهر ضد استعمار)
دوست عزیز بسیجی بودن ولی دانشجو نبودن.نقل قول:
دقیقا.نقل قول:
روشی وجود داره حتما مثله ترفند قبلی که خیلی ها ازش استفاده میکنن.نقل قول:
کلا شرکتها و سرویس ها نرم افزارها و... باگ دارند و هر کی وارد باشه میتونه استفاده کنه.
این چه وضعشه آخه.:13::13:
حالمون بهم خورد از این سرعت اینترنت.:2::2::2::2:
ناسلامتی 1 مگ گرفتیم نه با چی پی ان وصل میشه نه بدون چیز پی ان سرعت خوبه.
هیچ سایتی هم باز نمیشه.
پیر شدیم والا.:13::13:
دوست عزیز این روش وجود داشته و چند نفر این کارو کردن قبلا --اما پارس انلاین الان امنیتش بالا رفته چون این اتفاق مثل بمب صدا کرد و بعد از چند روز فهمیدن که طرف حجمش از حد معمول خیلی زیاد کرده -احمق از حولش اینقدر زیاد کرده بود که گندش در اومد !! - شخصی که این کارو کرده بود یک هکر واقعی بود و خودش مدرس دوره امنیت میکروسافت بود !نقل قول:
اگر دوست عزیز هم اطلاعات تا این حد داشته باش امکانش هست
در ظمن پارس انلاین هم چند نفری خبر چین از همین سایت داره که حرفهای مهم را به گوششون میرسونن - چون یکی از کاربران پارس انلاین امشب که زنگ زدم قشنگ میدونست اینجا چه خبره وقتی نشونه این سایت داد گفت اونا چی میگن شاخم در اومد !!
اما فقط خبر قعطی ها و گند کاریا را نمی گن جالب اینجاست !
آقا هر کی ترفند بلده رو کنه بابا ما 512 داریم 2.8gb دانلودمون خذایی انصافه
ما که شبانه رایگانمون خراب شد رفت . گویا چشم شور و پر نمک تو مملکتن زیاده :31:
ما که دیگه درس عبرتی شد در دهنمون رو ببندیم دیگه هیچی نگیم ولی دعا دعا میکنیم یه زلزله 12 ریشتری بیاد کل مملکت با خاک یکسان شه :31:
خدا لعنتشون کنه این پینگو آدم میبینه در جا اسهال استفراغ میگیره :2::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا زمان استفاده من رو اشتباه زده ؟ آخرین زمان رو زده 99 دقیقه که از همه اتصالات قبلی بیشتره
سلام
اون طوری که من تحقیق کردم یکسری روش هایی برای آنکپ کردن مودم های کابلی هستش. که حتی برای راحتیشون چند تا نرم افزار هم براش نوشتن ولی مسئله اینه که مودم های کابلی با مودم های adsl تفاوت دارن. تو روش آنکپ کردن ما محدودیتی که از طرف ISP برای مودم از طریق یک فایل حساس ارسال میشه رو با دستکاری اون فایل و تغییر مقدار، انجام میدیم. چیزی که هست اینه که اولا خود پارس آنلاین این قضیه رو میدونه چون سایت هایی که امکان داره اطلاعاتی در این زمینه داشته باشن رو مسدود کرده، دوما چیزی که جالب هست عدم پیگیری مصرانه این کار از طریق کاربرای خارجی به خاطر عواقب و مجازاتشه. که تو فروم های مختلف که در مورد آنکپ کردن گشتم، خیلی ها اینو گفته بودن. مسئله بعدی، نیافتن روش خاصی برای آنکپ کردن مودم ADSl هست. من که در این مورد چیزی پیدا نکردم. بعضیاش رو هم فیلتر کرده بود. در ضمن میتونه یه جور دزدی باشه نه از پارس بلکه از کاربرای دیگه ای که با شما share هستن.
ببین کار ما به کجا رسیده که از 700مگ دانلود شبانه خوشحال میشیم و خدا رو شکر میکنیم!
دوست عزیز مودم ADSL رو نمیشه uncap کرد... تازه cable modem ها هم همشون قابل uncap کردن نیستن یه سری مودم کابلی motorola زده بود که می شد راحت (نه اونقدر راحت :31:) کلاهشون رو برداشت :27:نقل قول:
می دونی چرا اموزش ه ک کردن مودم خیلی کم هست ؟ هان چون بقیه مردم جهان دزد و پست فطرت ندارن که اینترنت کم سرعت محدود به قیمت خون پدرشون بفروشن به ملت هیچ کس هم نتونه اعتراض کنه . اکثرا اینترنت نامحدود باقیمت ارزون دارن !پس نیازی به ه ک ندارن :27:
تاييد ميشه بد جوررررررنقل قول:
Sent from my iPod touch using Tapatalk
باگ آنلاینه دیگه . زیاد جدی نگیر :31:نقل قول:
درود ...
من اینترنت 1 مگ پارس آنلاین دارم ... ولی حجم 2 گیگ در ماه که خیلی کمه !!!
میخواستم حجم بخرم ...
یکی از دوستام گفت تعرفه ی 256 کیلوبایت ... سرعت دانلودش هم 256 کیلوبایته !!!
و تعرفه ی 1 مگ هم باز سرعت دانلود 256 کیلوبایته !!!
میخواستم ببینم کسی اینجا 256ه پارس آنلاین داره و حرف این دوستمونو تأیید میکنه ؟؟؟
اگه سرعت واقعاً اینجوریه ... ارزش داره من تعرفم رو به 256 تغییر بدم ؟؟؟
با سپاس ... :20:
من 256 دارم اصلاً این خبر ها نیست :31: توی این چند ماهی که من گرفتم اوایل نزدیک 2-3 هفته خیلی خوب بود و سرعت 190 بود بعد چند ماه سرعت کم شد در حد 30 . الان دوباره یه چند هفته ای هست رفته بالا بهتر شده .نقل قول:
دوستان انگار یکی از ترفند ها برای دانلود بیشتر از 3 گیگ دانلود از تورنت هستش !
البته یکی از دوستام میگفت !! میگفت که اونم اگه معمولی دانلود کنه کمتر از 2 گیگ هستش ولی با تورنت بیشتر از 3 گیگ دانلود میکنه !!!
من که کلی دانلود دارم و نتونستم تست کنم !
البته یه شب بین 1 - 2 تست کردم که از لینک مستقیم با 40 کیلو دانلود میکردم ولی از تورنت با 70-80 کیلو !
لطفا تست کنین و نتیجه رو حتما بگین
نه خب این مدت که پارس آنلاین برا همه کند بود !!!نقل قول:
یعنی شما میگید سرعتش حداکثر 190ه ؟؟؟
بله 256 نهایت 190 میرهنقل قول:
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
پارس انلاین امشب قطع میشه ؟
سلام
یه مطلبی بود که میشد سرعت تورنتو افزایش داد اما طرف نتونسته بود معمولی رو زیاد کنه. من زیاد با تورنت و ... کار نکردم.نقل قول:
دقیقا ! sb4200 و sb5100 موتورولا رو -- کرده بودن ولی میگفت از روش DHCP force میشه خیلی های دیگش رو هم uncap کرد.نقل قول:
شاید به این دلیل که رفاهشون بیشتر هست کمتر دنبال این چیزا باشن اما هکرهای اصلی که کار و زندگیشون هکه این دلیل براشون صدق نمیکنه! قبول دارم که اینترنت ما کم سرعت و کم کیفیت و گرون هست. یه چیزی هم هست اونا خودشون به فکر ارتقای خودشون بودن، تلاش کردن و به نتیجه رسیدن. ما هم اگه منتظر باشیم کهنقل قول:
کس دیگه ای بخواد بیاد، خبری نیست !
امیدوارم این تغییراتی که قراره بدن این یه ساعت و نیم دانلود شبانه که اضافه می افته از 12.30 تا 6.57 خراب نشه
اونا پول ملتشونو بجای اینکه توی کشورای دیگه خرج کنن . صرف پیشرفت خودشون می کنن . والسلام نامه شد تمام.:27:نقل قول:
اونا مثل آمریکا ! :31:نقل قول:
این پارس آنلاین هم شبانه و روزانش باید یوزر و پس بزنیم یا اتوماتیک مثل شاتل باید تعویض بشه ؟