آقایون خانوما من اینترنت 512 مبین نت دارم و پینگم به شدت بالاست از 200 بگیر تا 700 هم میرسه و نمیزاره بازی کنم:n14:در حالیکه پینگ بقیه دور و ورای 70 هستش من چیکار کنم ؟
Printable View
آقایون خانوما من اینترنت 512 مبین نت دارم و پینگم به شدت بالاست از 200 بگیر تا 700 هم میرسه و نمیزاره بازی کنم:n14:در حالیکه پینگ بقیه دور و ورای 70 هستش من چیکار کنم ؟
دوستان اگه میخواید اخر سرعت دانلودتونو ببینید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید :n18:
ارزش نداره، این فایل مثل خود سایت پارس انلاین روی سرور ایران یا به اصطلاح اینترانت هستنقل قول:
این اینترنت داخلی خیلی از اینترنت جهانی جدا شده، همون تستهایی که دوستان از سایت خود مبین نت یا سایت speedtest.netسرور تهرانش میگیرن هم ارزشی نداره، به چیزشکن وصل بشین اونوقت همین فایل رو دانلود کنید یا با چیزشکن از سرور ایران تست بگیرین تا سرعت اینترنت رو ببینین نه اینترانت
من کارم وبگردی و چارتا ایمیل رد و بدل کردنه، در مجموع حداکثر ماهی یک و نیم گیگ مصرف کنم... برای من میصرفه خوب! ماهی 15 تومن حتی 20 تومن!! ( کلن هم با این مساله که بشینی پشت نت دانلود کنی مشکل دارم... چیزی میخوای برو بخر، تو این شرایط دانلود کردن فقط طلف کردن وقت خودمون و دیگرانه، چون یواش یواش آیسپی ها حریس میشن، ترافیک میره بالا ... و و و تا وقتی مملکت اینه نباید دانلود کرد!!)نقل قول:
سرعتشم با اضافه شدن کاربرا کم نمیشه، چند نفر میخوان همزمان به یه وایرلس وصل شن که حداکثر بردش 70 80 متره؟! مگر اینکه مبین نت پولشو در بیاره و بره رو حالت سودبری، که کیفیت رو کاهش میده...
ولی فکر میکنم کم شدن سرعت اینروزای مبین نت، بجز دست کاری آقایون، بی ارتباط باراه اندازی این سرویسم نباشه، چون ترافیکشو از خود وایمکس میگیره...
مبین نت 2مگابیت:
اینترانت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت:
سلام.نه مشکلی وجود نداره. وقتی شما یه سرویس حجمی میخری بدیهیه که سرویس دهنده مایله که شما زودتر حجمتو مصرف کنی تا مجبور بشی دوباره حجم بخیری کلا این سیاسته سرویس دهنده ایرانیه که تلفیقی از سرویس حجمی و زمانی رو ارایه میدن.اگه پول سرویس حجمی رو میدی باید تا بیت آخر رو هر زمان که بخوای بتونی مصرف کنی نه اینکه بیان برای مصرف حجمی که خریدی محدودیت زمانی قرار بدن.اگرم داری پول سرویس زمانی رو میدی باید بتونی تا آخرین ثانیه ازش استفاده کنی. میشه به من بگین کدوم سرویس دهنده در ایران اینطوری سرویس میده؟! مبین نت.ایرانسل یا هر سرویس دهنده دیگری که اینطوری سرویس میده خب معلومه که براش میصرفه سرعت مشتری رو تا حدی بالا ببره که بدون اینکه مشتری متوجه بشه حجمش زودتر استفاده بشه. در حالی که مثلا در مورد مبین نت که ضریب اشتراکش یک به چهار هست قاعتا باید سرویس 512 رو بین 4 نفر تقسیم کنه(توجه داشته باشید که در وایمکس برخلاف ای دی اس ال) همواره این اشتراک باید اعمال بشه چون آنتن های وایمکس با آنتنهای موبایل و جی پی آز اس متفاوت هستند و بردی حدود 30 تا 40 کیلومتر دارن بنابراین خیلی خیلی بعیده که در این محدوده کاربر دیگه ای وجود نداشته باشه.پس همواره سرعت شما باید128 کیوبیت برثانیه باشه.اما آیا واقعا و در عمل اینطوره ؟!نه اکثر اوقات سرعت ما حتی بیشتر از سرویسی است که خریداری کردیم و این نتیجه همین سیاست سرویس دهندگان است سرعت رو بالا ببر حجم مشتری زودتر تموم بشه و در واحد مشخصی از زمان درآمد بیشتری کسب کن و مشتری هم که مجبوره دوباره سرویس بخره و این روند دوباره تکرار خواهد شد. پس اینکه سرعت تون زیاده اصلا جای تعجب نداره. حداقل تا زمانی که اینطوری سرویس میفروشندنقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
سلام بچه ها
دیشب من دوباره 1.5 گیگ رایگان دان کردم
:n19:
دوستان یه مطلب جالبی دیدم، مستقیماً به بحث مبین نت مربوط نیست، اما حیفم اومد مطرحش نکنم، اونم تعرفه ی سرویس ADSL استرالیاس:
همونطور که می بینید قیمت 500 گیگ ترافیک ماهانه، 50 دلاره، که البته 250 گیگ از این 500 گیگ ترافیک شبانه س که از ساعت 2:30 تا 8:30 صبح محاسبه میشه.
نکته ی دیگه اینکه در کلیه ی این سرویس ها، آپلود جز ترافیک محاسبه نمیشه.
سرعت سرویس ها تا سقف 20 مگابیته.
سرویس نامحدود ماهی 60 دلار هزینه داره.
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حالا اینارو با قیمتای خودمون مقایسه کنید، بعدش سر به بیابون بزارید :n09:
بله البته شما دارید در مورد استرالیا صحبت میکنید که اگر سگ یک تبعه اش تو هر جای دنیا عطسه کنه مورد حمایت و پشتیبانی هست نه در مورد جایی که دیپلماتش رو شش سال پابند میزنن بعد هم سر دعوای خودشون آزادش میکنن بدون اینکه اون کشور مورد بحث قدمی برداشته باشه. باز گلی به مرام و جمال او دیپلمات که به جای هر جای دیگه تو دنیا باز آب و خاکش رو ترجیح داد !!نقل قول:
تورو خدا نگید س.ی.ا.س.ی. و... که ناراحت میشما!!!!نقل قول:
سلام...بابا چرا اينقدر زود تموم ميشه اين حجم؟؟اين گزارش کارکرد هم که اصلا معلوم نيست چي نوشته...دوستان نکنه اين ساعت رايگانو دوباره تغيير دادن؟شما همچين مشکلي نداريد؟
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
بله من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
همونطور که تو همین پست و در پاسخ به یکی از دوستان گفتم حجم شما زود تموم میشه چون سرویس دهنده شما به همین منظور سرعت شما رو زیادتر میکنه مثلا اگه قراردادتون 512 باشه اغلب اوقات بیشتر از این سرعت بهتون اارایه میشه مثلا من اغلب اوقات سرعتم 640 تا 700 یا حتی 800 هستش. [سرعت بیشتر=مصرف یشتر حجم=اجبار به خرید حجم زودتر از موعدی که پیش بینی کردین=درآمد بیشتر برای سرویس دهن]ده حالا این آکولاد رو بذارید تو یه حلقه بینهایت تا تکرار بشه!!!!نقل قول:
به نظر شما علاوه بر اين خودشون هم کم نمي کنن؟:-؟
شما آپدیت ویندوزتو خاموش کردی؟ آپدیت ویندوز خیلی حجم کم میکنه، بدون اینکه متوجه بشی، همچنین برنامه های دیگه مثل آنتی ویروس. اینا همه چیزایی هستن که لازمن، اما کسی که حجمش کمه به ناچار باید ازشون بگذره.نقل قول:
بله هم آپديت ويندوز هم آنتي ويروس هم برنامه ها...همه ست شدن ٣ به بعد دان کنن...
سلام به عزیزان:n16:.من زیاد اشنا به این جزییات مودم های مبین نت نیستم اگه دوستان امکان داره راهنماییم کنند ممنون میشم .اینکه میگن رمز وایمکستون رو تغییر بدید تا کسی نتونه از وایمکس شما استفاده کنه منظورشون همون 2تا adminکه موقع لاگین شدن به مودم وارد میکنیم.؟اگه نیست راهنماییم کنید تو کدوم قسمت باید رمزو پسورد رو عوض کنم.(چون من طی یک ماه 7گیگ از 20گیگ داشتم مصرف شده که باتوجه به دانلود هایی که داشتم این مقدار زیاده:n13:(.مودمم swc_9200)
خیر منظور اونی که شما میگی نیست. شما باید با اون دو تا ادمین وارد تنظیمات مودم بشی و اونجا قسمت تنظیمات امنیتی رو پیدا کنی (یه چیزی شبیه WPA Pre-Shared Key). متأسفانه راهنمای این مودم هنوز ارائه نشده، منم تصویری ندارم که بتونم کمکت کنم، اما به نظرم 7 گیگ برای 1 ماه زیاد نیست، مشروط بر اینکه به طور مداوم کانکت باشین و تعداد کاربراتون بیشتر از یک نفر باشن (در اینصورت کمم هست). اما اگر تنها کاربر هستین و روزی چند ساعت بیشتر کانکت نیستین، احتمال سرقت ترافیک هست.نقل قول:
خاموش کردن مودم در ساعاتی که نیاز بهش ندارید هم یه نکته است که خیلی ها ازش غفلت میکنن ضمنا اگه بخواین بدون تغییرات در تنظیمات خاصی بفهمین که مورد سرقت قرار گرفتین یه راه جالب وجود داره برای مدت یک هفته(یا هر دوره بخصوص که ترجیح میدید. طبق یه روال مشخص از اینترنت استفاده کنین مثلا خیلی دانلود نکنین و...نقل قول:
بعد کل ترافیکتونو طی اون دوره از گزارش عملکرد محاسبه کنید. بعد یه دوره جدید رو شروع کنید ولی تو این مرحله با استفاده از دکمه پشت مودم وای فای رو خاموش کنین و خودتون با کابل لن وصل بشید. و مجددا مثل حالت قبل از اینترنت استفاده کنین لزومی ندارره که دقیقا مثل قبل باشید فقط سعی کنید رفتارتون تو هر دو دوره تقریبا شبیه باشه. بعد از پایان دوره دوم کل ترافیک مصرفی تونو محاسبه کنین. حالا با مقایسه دو دوره میتونید بفهمید که آیا مورد سرقت قرار گرفتین یا نه. چون امکان سرقت از کابل و زمانی که وای فای خاموشه وجود نداره. ضمنا یه روشهایی وجود داره که میتونین برد مودمتونو تغییر بدید. یه جایی دیدم ولی الان یادم نیست. اگه پیدا کردم حتما اینجا میذارمش با محدود کردن برد مودم وای فای به راحتی میشه امکان سرقت رو کم کرد.
سرعت 1 مگ ، طرح 2 ساله
شرق تهران، نزدیک میدان شهدا
8:30 شب
RSSI = -68
CINR 1= 16
ممنون از این عزیزان بابت پاسخشون.من تنها کاربر استفاده کننده ازمبین نت تو منزل هستم.واز همون ابتدا توسط کابل مودم رو به کامپیوتر وصل کردم.وباتوجه به فرمایش دوستمون یعنی توسط کابل دیگه امکان سواستفاده نیست؟خیالمون راحت باشه؟
سلام دوستان .
کسی از مودم های طرح دار استفاده کرده ؟
مثلا اگه 512 شو بگیری سرعت دانلود همون 90 هست ؟
کابل دیگه؟ خب مودم که پیش خودتونه. چه جوری کابل دیگه ای بهش وصل بشه؟:n02:نقل قول:
تنها راه سرقت همون وایرلسه! بازم میگم، اگر زیاد کانکت میشین، این حجم طبیعیه.
خب اگه کارت بیرون باشه درسته اما اگه این کارهارو در منزل انجام میدی،با زیر 20تومن سرویسهای بهتری میتونی پیدا اکنی.(اگه مودم داشته باشی)نقل قول:
دقیقا درسته.سرویس یا باید حجمی باشه یا زمانی.مثل همین وایمو.اما سرویس میدن 80 گیگ یکماهه خیلی باحاله واقعانقل قول:
بله البته به شرطی که وای فای تون خاموش باشهنقل قول:
البته در وایمو هم شما گرفتار یه محدودیت دیگه هستی مکان!!!!! خیلی خوش شانس باشی دیوار به دیوارت یه شعبه بانک پاسارگادی،فرهنگسرایی،کتاب خونه ای چیزی باشه که عضو وایمو باشهنقل قول:
من قبلا مودمم سیگنالش کامل بود ، الان همون جای قبلیه ولی RSSI رسیده به -70 ... چیکار کنم ؟
گشتم پستاتون رو جز اون وصل کردن فویل و اینا چیزی پیدا نکردم ...نقل قول:
سلام
1- اینکه دوستان میگن سرعت بالا به سود فروشنده است؛ خیلی برام عجیبه.
مگه مصرف شما دست خودتون نیست؟
من که اگه سرعتم بالا باشه و قطعی نداشته باشم، نیم ساعته ایمیلهام را میخونم و فوروم را هم سر میزنم و بعد میتونم با خیال راحت وبگردی کنم.
در ساعت رایگان هم همه چیز را آپدیت میکنم.
2- خواندن ایمیل و سرزدن به فوروم و کمی وبگردی، حدود ماهی 2 گیگ برای من تموم میشه.
اگه به یوتوب و سایتهای ویدیویی سربزنم، حجم بیشتری مصرف میشه.
این ماه 5 گیگ دارم که نمیدونم چه کارش کنم. مگه برم سراغ گوگل ارث.
خوب دو تا چيز هست.يکي پروسه هايي که اپليکيشن ها دور از چشم شما انجام ميدن که فقط با برنامه هاي مديريت ترافيک ميشه ازشون اطلاع کسب کرد.نقل قول:
دوما اين که با افزايش سرعت شما ترغيب ميشيد که سايت هاي بيشتري رو باز کنيد ( که اين خودش ميتونه عاملي باشه که نتونيد بفهميد چقدر مصرف کرديد)
اگه گيگ اضافه آورديد ميتونيد بديد به من يا بقيه بچه هاي فروم :دي :دي
دوستان این طرح حای ویژه یک ساله یا دوساله هم سرعتشون اینقدر داغونه یا اونا درستن؟
دوستان پرشین گیگ با مبین نت مشکل داره؟ 2 روزه باز نمیشه !!!!
گه فقط تو باز کردن سایت خاصی مشکل دارید باکالسنتر تماس بگیرید یه سری تنظیمات آی پی هست که راهنمایی تون میکنند باید انجام بدید. من همین هفته گذشته هر کاری میکردم سایت دانشگاهم باز نمیشد ساعت کلاس هم رسیده بود و جلسه آخر بود خلاصه هر طوری بود باید آن میشدم جالب بود که فقط نمیتونستم سایت های مختلفی رو که مربوط به دانشگاه بود رو باز کنم. کالسنتر یه سری آی پی بهم گفت که دستی زدم مشکلم حل شدنقل قول:
متوجه نمیشم مگه میشه سرعت رو برای طرح های مختلف دستکاری کرد؟! سیستم تسهیم سرعت بین کاربران مختلف بر اساس تنظیم فرکانس انجام میشه. یعنی هر آنتن که میتونه تو رنج خاصی از فرکانس که برای وایمکس تعریف شده اقدام به ارسال و دریافت سیگنال کنه میاد اون رنج خاص رو به چند محدوده کوچکتر تقسیم بندی میکنه. برای هر سرعت یه محدوده خاص رو تعریف میکنن یعنی مثلا میگن سرعت 128 از رنج فرکانسی آ میتونه ارسال و دریافت داشته باشه و سرعت 512 از محدوده فرکانسی ب و... دیگه این امکان نداره که بیان بگن مثلا سرعت 128 یک ساله ها تو یه فرکانس خاص کار کنن سرعت128 دوساله ها تو فلان فرکانس که بعد بیان فرکانس یه طرح خاص رو مخدوش کنن که مشتری مجبور بشه طرح کوتاه ندت رو بخره. با حرف شما از اساس مخالفم. این امکان هست که بین سرعت های مختلف تبعیض قایل بشن مثلا بیان محدوده فرکانسی سرعت 512 رو با اختلال ارایه بدن تا مشتری وقتی میببنه سرعت دیگه ای بدون اختلاله ترغیب بشه به سنت اون برهنقل قول:
من به دامنه ی دات کام دسترسی ندارم، اما دامنه ی دات نت به راحتی باز میشه :)نقل قول:
چرا برادر امکان داره! کسانی که سرویس 1 ساله یا 2 ساله میخرن سرعتشون فرق داره. مثلاً 1 مگ ماهانه سرعت آپلودش 380 کیلوبیته، اما سالانه 250 کیلوبیت (یکی از دوستان تستشو گذاشته بود). یا مثلاً 128 سالانه در حقیقت 512 کیلوبیته! اینایی که گفتم تجارب خودم نیست، کسانی که داشتن تو این انجمن مطرح کردن.نقل قول:
سرعت وایمکس کاملا نوسانیه !!! نمیشه با چند تا تست نتیجه گرفت باید توی یه جامعهآماری نسبتا بزرگ برای دوره زمانی خاص و تحت شرایط یکسان آمار گرفته بشه و نتایج مقایسه بشه.چیزی که گفتم بحث فنیه قصیه است شما وقتی محدوده فرکانسیت برای سرعت خاصی تنظیم شده تا یه حدی اجازه نوسان سرعت رو بسته به بار شبکه داری نه اینکه هر طرحی هر سرعتی که دلش بخواد بگیره. حرف شما از نظر فنی به این معنیه که آنتن به تعداد بسیار زیادی فرکانس برای هر سرعت تقسیم بندی شده مثل سرعت های 128؛129؛130؛.....؛510؛511؛512؛513....نقل قول:
و شما یه عنوان یه یوزر مدام بین این سرعت ها و در نتیجه بین محدوده فرکانسی مختلف پرش کنی!! که این کاملا غیرممکن و غیرمنطقیه. اگر که یه کاربر با یه مودم از نطر فنی امکان پرش بین محدوده های فرکانسی مختلف رو داشته باشه به راحتی میتونه یه طرح 128 بخره با دستکاری مودم بپره به محدوده فرکانسیه مربوط به بالاترین سرعت ممکن. باید دقت داشته باشید که محدوده فرکانسی قبل از فروش سرویس روی مودم مورد نطر ست میشه و در واقع تنظیمات فروشنده روی مودم هست که نوع (سرعت)سرویس رو مشخص میکنه. جالبه بدونید که قبلا شما در انتخاب نوع مودم حق انتخاب داشتی و میتونستی هر مودم دلخواهی رو انتخاب کنی. فرووشنده محدوده فرکانسی مجاز برای سرویس انتخابی شما رو برای مودم تعریف میکرد و مودم رو به شما میداد. ولی اخییرا مبین نت حق انتخاب مودم رو به مشتری نمیده دلیلش هم ساده است چون هواوی (سازنده مودم) دیگه امکان تغییر تنظیمات فرکانسی مودم رو به مبین نت نمیده. بپرسید کسانی که اخیرا خریده یاشن حرف من رو تایید خواهند کرد. و احتمالا اگر اختلاف بین هوواوی و مبین نت ادامه داشته باشه اگر شما بخواین سرعتتونو تغییر بدید باید مودمتونو تحویل بدید و یه نوع دیگه بگیرید
بازم تاکید میکنم این یه بحث فنیه و نتیجه گیری برای اون بایید از طریق بررسی مسایل فنی انجام بشه.باز اگه اصرار دارید از طریق غیرفنی اثبات کنین حداقل جامعه آماریتونو ببرین بالا اینکه یکی از دوستان لینک تستش رو گذاشته که دلیل نمیشه. خودتونم خوب میدونید که وقتی میگیم سرعت کاملا نوسانیه یعنی چی حالا چه سرعت آپلود رو بحث کنید چه دانلود. فرقی نمیکنه. اگه میخواین اثبات کنین باید تعداد زیادی داوطلب پیدا کنین که هر کدوم دوبدو همسایه باشند(تقریبا) بعد تو زمان های یکسان تست کنن بعد بیایدید نتایج رو ببرید تو یه توزیع آماری ببینید به چه نتیجه لی می رسید شرایطی که گفتم برای حذف عامل نوسان در بررسی استنقل قول:
برای من net. هم باز نمیشه! شما مطمئنید؟نقل قول:
:( از کار انداخته مارو
اگر دامنه خاصی رو باز میکنه ولی دامنه دیگه ای رو باز نمیکنه به خلطر اینه که سرور ر کدوم تو جاهای مختلفی هست. که به خاطر آپدیتی که مبین نت انجام داده و اعمال تنظیمات خاص باعث شده شما دستزسی به برخی از اونا رو از دست داده باشید. همونطور که گفتم با کالسنتر تماس بگیرید اونا از شما می خوان که پینگ و تریس سایت هایی رو که بهشون دسترسی ندارید انجام بدید بسته به جواب شما تنظیمات خاصی رو بهتون میگن ست میکنین و مشکل حل خواهد شد.نقل قول:
یه سوال داشتم:من برای اینکه به اینترنت وصل بشم با مبین نت(مودم داخلی) به کارت شبکه یا کارت وای فای برا کامپیوتر نیاز دارم یا نه مستقیم میتونم مودم روبه کامپیوترم وصل کنم؟(چون کامپیوترم کارت شبکه و وای فای نداره)اگه اره هزینش چقدر در میاد؟