اين ex d great ايرانيه يا خارجي؟!
Printable View
اين ex d great ايرانيه يا خارجي؟!
1-اگه عکس دوئل هام رو ببینی و ریپورتشون رو که گذاشتم از 10 نفر 8 تا سلاح گرمی بودن ! (اینقدر نگین من فقط با سلاح سرد دوئل میکنم )نقل قول:
چاقال از اونجایی که از سردی ها کم می خوره و سردی ها را هم می بره اول چاقال می ره با سردی ها دوئل می کنه بعد عکس را می ده من می روم خونریزی کردن
80 درصد تارگت های من سلاح گرم دارن .
2-من با تو هیج جا نمیام (برای دوئل) (شرمنده ولی بارها ثابت کردی مرد عمل نیستی فقط روی کاغذ)
3-اگه فکر میکنی میتونی بزنی و اینهمه از اسکیلات و دوئل های نکردت تعریف مبکنی این گوی و این میدان
در آخر هم بگم اینا تحریکاتی بود که ببینم آخرش میخوای یه تکونی به خودت بدی یا نه وگرنه I love You
نه بابا اين قبلا تو چانگ آن بوده اون موقع كه تو كورش بودم اينو خيلي ميزدم هر 48 ساعت پاس اوتش مي كردم فكر كنم يه 10-11 بار پاس اوتش كرده بودم :27:نقل قول:
جدي؟! بي خبر ملتو پاس اوت مي كردي پس!! بي خود نبوده اون يارو والي (walee???? ) تو رو توي ليست پاس اوتي هاش اضافه كرده بود!!!نقل قول:
نه بابا اين قبلا تو چانگ آن بوده اون موقع كه تو كورش بودم اينو خيلي ميزدم هر 48 ساعت پاس اوتش مي كردم فكر كنم يه 10-11 بار پاس اوتش كرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ما حالا یه دوئل کردیما !!! هی بیا گیر بده طرف کلاه نداشت ، کفش نداشت ، شورت نداشت ، لخت بود !!!!
الان رفتم با یکی دیگه دوئل کردم پرپر شدم !!! دلتون میاد شاخ گل به این قشنگی پرپر بشه ؟!!!
اصلا میرم Ripp3r رو میزنم ببینم میخواد چیکار کنه !!! ریپورتش رو همینجا میزارم !!!!
آق ویتامین بفرما ، اینم دوئل با یه دوئلر که لباس مباس داره ، بازم بگو ضعیفی !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها؟!! اسم گافي توي قبرستون شهر كورش به عنوان بهترين دوئلر بيرون شهر چيكار مي كنه؟؟؟!!
در پی تحقق برنامه ی پاس اوتینگ و پاس اوت کردن جوجه موجه های کوچولو رفتم 20 لول پایین تر هارو زدم پاس اوت بشن حال کنم !!!
حالا میفهمن وقتی من چوچولو !! ( کوچولو !! ) بودم و یه گودزیلا میومد منو پاس اوت میکرد چه حالی داشتم !!! تا انرژی داشته باشم پاس اوتشون میکنم !!!!
Slingshot Sanchez passes out. M-Pro wins the duel, gains 29 experience points and steals $50 from Slingshot Sanchez.
M-Pro wins the duel, gains 22 experience points and steals $53 from wick the kid.
این آحری رو 800 تا زدم یکی بره پاس اوتش کنه !!!
ممد بيا كورش بايد از چند نفري انتقام بگيريم!! چاقال هم فكر كنم فردا بتونه بياد!!!نقل قول:
در پی تحقق برنامه ی پاس اوتینگ و پاس اوت کردن جوجه موجه های کوچولو رفتم 20 لول پایین تر هارو زدم پاس اوت بشن حال کنم !!!
حالا میفهمن وقتی من چوچولو !! ( کوچولو !! ) بودم و یه گودزیلا میومد منو پاس اوت میکرد چه حالی داشتم !!! تا انرژی داشته باشم پاس اوتشون میکنم !!!!
Slingshot Sanchez passes out. M-Pro wins the duel, gains 29 experience points and steals $50 from Slingshot Sanchez.
M-Pro wins the duel, gains 22 experience points and steals $53 from wick the kid.
این آحری رو 800 تا زدم یکی بره پاس اوتش کنه !!!
هر چه قدرم تحریک کنی نمی تونی چون تا 62 نشوم نمی یام دوئل :31:نقل قول:
ضمنا قرار بود اولین آتاکم را به تو بدم که الان خیلی دور رفتی :41:
مشنگ را فکر کنم تا 5 روز بتونم پولاش را جور کنم تا اون لباسای کار را براش بخرم بعد می یام کوروش را می سازم چون آینده وقتی حساب این میدیل ها را رسیدم می یام انشاالله الرحمن کوروش برای چینی ها:21:
تو که صبرت زیاده میخوای تا 99 صبر کن یه 700-800 تا دیگه هم رفلکس بگیر خودم تضمین میکنم من رو بزنینقل قول:
ضمنا قرار بود اولین آتاکم را به تو بدم که الان خیلی دور رفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال تو هدفت از بازی چیه ؟
درسته من شمشيرم sharp foil هستش ولي اين Sharp machete كه با پريميوم گرفته دستش اما هدفش از حمله كردن به من چي بوده؟؟:13:
لولم كه بالاتره تجربه هم گيرش نمياد، تازه من دقيقا لباسهاي دوئل تنم بود چون داشتم ميرفتم دنبال كوئست.؟؟!!!!:18:
من موندم اين چطور اسكيلاشو چيده كه از من كتك خورده؟؟؟!!:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينكه به كل اعضاي شهر حمله كرده بعد از شهرش متواري شده.:دي
توي شهري كه هستم بيشترين ضربه (150) رو بنام خودش ثبت كرده! احتمالا ديگه موتيويشن نداشته اومده با من دوئل و باخته
باز کردن اون کار 95% لاک :31:نقل قول:
و رنک دو رقمی شدن در لول
دوئل را هر وقت بخواهم می تونم انجام بدم :31:
من موندم چرا یک روز تجربه خوبی در کارا می ده ( کل کلرا ) یک روز تجربه کم
مثلا امروز برای خودم همه کارا تا حالا کم داده حتی مشنگ هم که براش کار ساخت manor house براش بازه برای اونم امروز کم داده
فکر کنم این وست قاطی کرده
کار بالاخره باز میشهنقل قول:
باز کردن اون کار 95% لاک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و رنک دو رقمی شدن در لول
دوئل را هر وقت بخواهم می تونم انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یه پستم گفتم اگه واسه رنکینگ بازی میکنی یه کارگر بساز فقط برو کار کن خودم تضمین میکنم رنک 1 ورد بشی .
فقط باید متذکر بشم این یه بازی گروهیه . حالا هر جور راحتی بازی کن ولی کسی که تنهاست هیچ وقت موفق نمیشه .
خوب من نمی خواهم که تا آخر عمرم فقط لول آپ کنم اگه کارگر باشه دیگه نمی تونم دوئلر خوبی بشم ولی الان اون فرصت را دارم که هر وقت بخواهم دوئلر هم بشومنقل قول:
در مورد کار گروهی من خودم کار گروهی را زیاد دوست دارم ولی فعلا اهدافم نمی زاره کاری بکنم فعلا تا لول 62 پست دارم بعدش می روم دوئل با میدیل ها بعدش هر وقت دیدم دیگه میدیل ها بهم تجربه خوبی نمی دهند می یام اون طرف :31:
ضمنا الان دهن این چینی ها را سرویس کنید بعد که من لول 62 شدم برگردین حساب میدیل ها را باهم برسیم :10:
میدونی این میداتونی ها چرا به من میخندن ؟نقل قول:
دیگه نمی تونم دوئلر خوبی بشم ولی الان اون فرصت را دارم که هر وقت بخواهم دوئلر هم بشوم
میگن تو دوئلر خوبی هستی ولی تنهایی ! اونا هر کدوم 150-200 میزنن در نهایت من پاس اوت میشم .
میدونی چرا ما از چانگان فرار کردیم ؟
چون اونا 10 نفری میرختن سر ما و همیشه ما پاس اوت بودیم
فکر این هم نباش که میتونی قبل از اینکه پاس اوتت کنن تو اونا رو بزنی چون اونا زرنگ تر از این حرفان ! :دی
وقتی هم یکی پاس اوت شه یعنی دوئلر های اونا راحت تر میتونن کار کنن و پیشرفت کنن .
هر طوری راحتی بازی کن فقط از نظر من اون یوزرت داره خاک میخوره .
من دیگه در این مورد بحث نمیکنم . فکر میکنم دارم نظرم رو تحمیل میکنم . امیدوارم موفق باشی چون باعث افتخار ایرانیا میشی .
يه كارگر ايراني پيدا كردم لول 24 هست قرار شد كه بانك رو يه لول بالا ببره!! رضا 22 !!
تا town hall ساخته نشه ساخت شهر نمی تونه با سرعت انجام بشه
الان Town Hall 80 درصده بهش گفتم لول پنجش كنه بعد برگرده سراغ همون بانك!! چون اينطور كه چاقال مي گفت مايه دار ايراني زياد داريم!!!
فکر کنم منظور از مایه دار من باشم( البته نمی دونم دوستان چه قدر در بانکشون پول دارند ) اونم من فعلا نمی یام تا من بیام مشنگ شهر را ساخته فعلا بگو همون town hall را بسازه
تا Town hal لول پنج بشه نظر بقيه رو هم ميشنويم!!نقل قول:
مایه دار یه دونه فکر کنم من بام که اونم من فعلا نمی یام تا من بیام مشنگ شهر را ساخته فعلا بگو همون town hall را بسازه
به نظرم دوستان نسبت به پولشون در بانک بگند که آیا نیاز هست بانک فعلا ساخته بشه و یا نه بعدش اگه نیاز نباشه town hall را بگو بسازه آرشم که این جیگر را باید به یکی مون بده تا شهر را بسازیم
به آرش گفتم! ميگه چون پسوردش پسورد همه يوزرهام هست دادنش كار خطرناكيه!!!نقل قول:
به نظرم دوستان نسبت به پولشون در بانک بگند که آیا نیاز هست بانک فعلا ساخته بشه و یا نه بعدش اگه نیاز نباشه town hall را بگو بسازه آرشم که این جیگر را باید به یکی مون بده تا شهر را بسازیم
من امروز غروب میام سایروس ، 20 لول پایین تر رو میزنم حال کنم !!!
نظرات دوستان برام مهمه و دوست دارم بشنوم :10: الان اگه برگردم همون لول 62 باید شماها هم این طرف باشین تا حسابشون را برسیم الان من به چانگ آن نگاه کردم برای من کسی نیست ه بزنم و خوب تجربه بگیرم زیادش 85 است بقیه شهر ها هم همون طور فقط سلاح سردی ها بهم خوب تجربه می دهند که اونم به نظرت چند تاشون را می تونم بزنم ؟ من رزیستانس ندارم پس زیاد می خورم و تعداد کمی می تونم بزنم ( 3- 4 تا بزنم پس اوتم )نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اگه کارگر داشته باشیم ساخت town hall مسخره هستنقل قول:
کارگر ساختمان ساز کسیه که تیبورش بالای 150-200 هست (حداقل) پس 5 تا لیبور فرق انچنانی واسش نمیکنه
به جای این میشه ساختمونهای دیگه نظیر بانک رو ساخت
منم مایه دار ودم اما تو هفته پیش حدود 25000$ لباس خریدم الان دستم خالی شدهنقل قول:
البته به شهر کلی پول میریزم نگران نباشید :10:
نظر منو شنیدی دیگه بسه :20:نقل قول:
خوب پسوردشو عوض کنه دیگهنقل قول:
میری بچه میزنی ؟؟نقل قول:
من فقط با حداقل 10 لول بالا تر می جنگم :5: (حالا 10 لول نشد با هم لول خودو یا دیگه اینم نشد 3-4 لول پایینتر :27:)
خوب بیا اینجا همون چنتایی که میتونی رو بزننقل قول:
اونایی هم که نمی تونی تو تیم پس اوت وای میسی ته صف دی گه با یه ضربه وقتی پس اوت بشه طرف که این حرفارو نداره
برنامه پس اوت پس کی هست ؟؟؟
تو یاهو به من هم خبر بدید
راستی یه سوال
کسی که داج نداره ، به نظر شما باید روی اپرینس کار کنه ؟؟؟
بهتر نیست اسکیلاشو روی همون رزیستانس بزاره ؟
یه رزیستانس کار اصلا به چه دلیل اپزینس میخواد ؟؟؟
آخه رزیستانس تا یک حد می تونه براتون خوب باشه چون الان به چاقال نگاه کنی نمی تونه درست حسابی هیت بزنهنقل قول:
کسی هم که داد نداره حداقل باید اگه بخواهد آتاک بده اپرنس داشته باشه تا از قدرت آتاک و ایم طرف کم کنه
آی دی شما همون MortalWarrior هست ؟؟ در یاهو چیه ؟؟ ادم کنید b1_vitamin_b1
اها...منم دقیقا یه هفته پیش همین رو میگفتم...البته دوستان جواب هم دادن اما قانع نشدم :20:نقل قول:
اخه یه کسی که کم میخوره زیاد براش فرق نمبکنه که با اپیرنس تعداد هیت ها رو مثلا از 7تا به 4 تا برسونه.(در حالی که این کار هم بدون داج به این آسونی انجام نمیشه)
ضمنا در مورد town hall اگه حساب کنی تا اون پوینتی که برای ساخته town hall مصرف می شه چهار - سه برابرش را تا آخر ساخت کلی شهر می شه در آورد
الان در هر 2 ساعت حساب کن 30 تا کم می کنه اگه لول 10 باشه
30 تا الان چیزی به نظر نمی رسه ولی فرض کن 5 تا 2 ساعت کار کنیم در ساخت می شه 300 تا پوینت
من الان اگه ببینید فورت خیلی خوب پیشرفت داشتیم چون اولش دستور دادم hq را بسازند
کلا چیز قطعی در مورد داد و اپرنس و تاکتیک و ایم نمی شه گفت چون رندوم کار می کنندنقل قول:
خوب الان چاقال رو مثال زدی.اون اگه تو هر هیت فقط 10-15 تا بخوره اگه دو سه تا هم کم بشه (که بعید میدونم چون هر چقدر هم از ایم طرف کم کنه بازم چون داج زیادی نداره پس بازم ایم طرف از داج چاقال کمتره و .......)زیار براش فرقی نمیکنه.و اگه این اسکیل ها رو رو رزیستانس بزاره کلی بهتره....نقل قول:
ميگه اينترنتم خرابه كار نمي كنه!نقل قول:
خوب پسوردشو عوض کنه دیگه
ببین واسه رزیستانس کار میزان ضزبه ای که میزنه و تعداد ضربه ای که میخوره مهم نیستنقل قول:
چون اگه همه ضربه هارم بخوره بازم خیلی نمیشه
به جاش میتونه رو ایم یا شوتینگ(ویگور) کار کنه
کسی که لیبورش 200 هست با کسی که لیبورش 205 هست خیلی فرقی تو ساخت ندارننقل قول:
البته قبول دارم الان چون نیازی به ساختمونهای دیگه نداریم حوب میشه اول تاون هال رو ساخت
کاملا موافقمنقل قول:
خوب چه جوری به تو گفت اینترنتش خرابه ؟؟؟نقل قول:
همونجوری بیاد پسشو بگه تو عوضش کن :دی
الانم که انلاین شده ! خب خودش عوض کنه دیگه
اینم حساب کن که کسی که رزیستانش کار می کنه نمی تونه کارای پر تجربه را باز کنه :21:نقل قول:
و در کل خیلی از کارای پر شانسم نمی تونه باز کنه ( خیلی محدود می تونه باز کنه )
الان بزارین من برگردم دوئل فقط اون موقع می فهمیم که رزیستانس خوبه و یا اپرنس
چون الان همه اینا از روی فرض هستش من یک نمونه برای اپرنس هستم چاقالم یک نمونه برای رزیستانس
باید من چند تا دوئل با این میدیل ها بکنم ببینم چهقدر هیت می خورم
اگه دیدیم زیاد می خورم اون موقع می شه گفت که رزیستانس خوبه
فعلا که هیچ کدوم نسبت به دیگری خوبیتی نداره باید مقایسه بشه بعد
ولی اپرنس از نظر کار خیلی خوبتر از رزیستانس هست
به نظرم فقط به فکر دوئل نباشید چون هر چه قدر لول دوئلتون بره بالا تجربه کمتری از دوئل ها نسیبتون میشه
همین aslan adam رنک 2 دوئل بود ولی الان بازی را گذاشته کنار من باهاش در یاهو می چتم ( اهل ترکیه هستش ) گفت دیدم دیگه نمی تونم از دوئل تجربه خوبی بگیرم و کرای پر تجربه هم نداشتم تا بتونم لول آپ کنم
man omadam
albate bedone key board berab in 20 30 safe ro bekhonam miam
نقل قول:منم اپیرنس رو ترجیح میدم اما به نظرت کسی که اپیرنس کار میکنه بهتر نیست که روی داج کار کنه؟مثلا من اگه روی اپیرنس و رفلکس کار کنم با سلاح سردی ها مشکل دارم و چون داج ندارم اپیرنسم زیاد فایده نداره برام اما اگه بجای رفلکس روی داج بزارم علاوه بر اینکه با سلاح سردها خیلی راحت روبه رو میشم با کمک داج و اپیرنس سلاح گرمی ها رو هم میتونم بزنم.توی دفاع هم اگه 20 تاکتیک با لبس داشته باشم توی دفاع هم هیت نمیخورم. درست میگم یا نه؟:21:نقل قول:
این را از کجا می گی که داج و اپرنس مکمل همدیگه هستند ؟؟؟؟؟نقل قول: