من برعکسم
ماه اول 256 بودم سرعت توپ
گفتم ببین 512 دیگه چی میشه
گرفتم دیدم از اونم کمتره
Printable View
من برعکسم
ماه اول 256 بودم سرعت توپ
گفتم ببین 512 دیگه چی میشه
گرفتم دیدم از اونم کمتره
بچه های شیراز که 128 دارند سرعتشون چنده ؟؟؟ چند نفر تو شیراز به من گفتند سرعت 128 ما روی 60 بوده ولی الان چند روزه اومده روی 12 11 ....
از وایمکس چیا می دونی ؟؟؟ قیمت ؟؟؟ محدودیت ؟؟؟ راستی برای وایمکس باید مودم جدا خرید ؟؟ نمیشه با WiFi لپ تاپ ازش استفاده کرد ؟؟؟نقل قول:
1-خود شاتل قبلا مودم مدل billion (!) یه همچین اسمی بودن میداد ولی واسه مودم خودتم میتونی مودم رو بخری فقط همون اول بهت میگه فلان مارک مودم ها رو نخری ...من tplink دارم یه نه ماهی هست چشمش نزنم باهاش مشکلی نداشتم !!نقل قول:
15 هزار تومان پولی که اختیاری مجبوری بدی!
2-اساسا 128 باید 128 باشه یعنی ماکزیمم 16 ..من قبلا ارت1 داشتم با 17-18 دانلود میکردم (بعضی شهرها تا 21 هم بالا میره)..البته این ماله قبل بود وضعیت فعلی رو بی اطلاعم ..این مدت هم که اکو دارم سرعتش 60 بوده یعنی رو 512 بسته شده ...البته اخیرا شرکت محترم لطف کردن سرعت رو باز روی همون 17-18 محدود کردن (واسه اصفهان) ولی دوباره به 60 برگشته (البته از وقتی که دوباره مثلا به 60 برگشته وضعیت دانلود شبانه من دیگه 60 نیست و به شدت داغونه ولی روزها خوبه )
3-شما باید منتظر بمونی تا پورت باز واست پیدا بشه.. کاری از دستت بر نمیاد! و زمانش هم نامعلومه مثلا یکی باید انصراف بده تا پورتش خالی بشه و به شما بدن!فعلا فکر ایناشو نکن سفارش بده اونها بهت میگن پورت ازاد دارن یا نه ولی اینکه چقدر باید منتظر بمونی!
اگه وایمکس ایرانسل میگی که باید چند نکته رو بگم ...نقل قول:
هنوز قیمت نهایی از سرویساش نداده ..
هم نا محدود داره و هم محدود به احتمال زیاد
بله به تجهیزات مستقلی احتیاج داره که احتمالاً حدود 100 تا 150 قیمتش باشه که البته شاید ایرانسل کمتر بده ..
نه خیر مودمش با WiFi فرق داره و باید مودم مخوص خودش تهیه بشه ...
128 شاتل دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزانه سرعتش خوبه شبانه سرعتش افتضاح در حد بایته! IDM بیچاره خودشو می کشه با 16 لینک وصل میشه به رپیدشر اونم با اکانت سرعت تا 13-14 بالاتر نمیره! :31:
شاتل تقریباً 3 هفته ای میشه که وضعش واقعاً افتضاح شده ...
من که الان توی اهواز سرویس دارم از شاتل شبها حدود ساعت 12 تا 2 حدوداً نیم ساعتی قطعی داره البته 3 4 شبه که اینطوریه ...
بعد ما هم که سرویس نامحدود داریم و ماهیانه ای هست رو مثینکه سر تاریخ اولین فاکتورت قطع مینه ...
مثلاً من اولین فاکتورم ششم هست و هرماه چه ششم شارژ کرده باشم چه دهم همون ششم قطع میکنه که واقعاً یه جور کلاهبرداریه ....
حیف که تو اهواز آی اس پی بهتری نیست درحال حاضر وگرنه از شاتل دیگه سرویس نمیگرفتم ..
برای شما یاهو باز میشه ؟ کلآ شاتلی های شیراز یاهو براشون باز میشه ؟
سلام.
بچه ها این نمودار مصرفی من هستش ، میتونید بفهمید که دقیقا چقدر گیگ برام مونده ، این شاتل یوخده عوض شده ، منم حالیم نمیشه :31:
حداکثر میزان استفاده:
( 5120.00 MB ) 5.00 GB + ( 4096.00 MB ) 4.00 GB = ( 9216.00 MB ) 9.00 GB
این عدد نمایانگر میزان ترافیکی است که مشترک استفاده می کند و سپس قطع به علت اتمام گیگ می شود و به هیچ عنوان نشان گر ترافیک مجاز با توجه به سرویس نمی باشد.
هزینه مازاد ترافیک به حساب بدهکاری مشترک خواهد بود
میزان ترافیک افزوده:
( 4096.00 MB ) 4.00 GB
مصرف دوره:
( 7921.62 MB ) 7.74 GB
ترافیک باقیمانده دوره:
( 1294.38 MB ) 1.26 GB
سلامنقل قول:
شما احتمالا سرویس 3 ماهه داری که 5 گیگ ترافیک داره
+
4 گیگ که اضافه شده حالا یا هدیه بوده یا خودت خریدی!
---------------------------------------
در مجموع میشه 9 گیگ
که 7.74 گیگ را مصرف کردی
الان هم 1.26 گیگ ترافیک برات باقی مونده:46:
سلام اشکان جان!نقل قول:
اره 2 روزی هست که 128 شیراز ی ها برگشته به حالت عادی مثل اصفهان بعد از 10 روز انشااله برمیگرده به 512....
اره یاهو باز میشه! و مشکلی نیست!نقل قول:
نقل قول:
1.26 GB ترافیک برات مانده!
دوستانی که میفرماین شاتل سرعت شبانه رو برای دانلود از رپید شیر محدود کرده و حتی با اکانت پرمیوم هم نمیتونن خوب دانلود کنن. وقتی از وی* پی ان هم استفاده میکنن باز فرقی نمیکنه؟
ممنون داداش از جوابتنقل قول:
1- الآن شاتل چه مودمی میده ؟ شما چی ییشنهاد میکنید خودم مودم بگیرم یا مودم خودشون رو بگیرم ؟
2- سرویس Art مثل Eco ها ، 128 نشده 512 ؟ این حالی که دادن فقط برا سرویسای اکو بوده یعنی ؟
3- یعنی تنها راهی که میشه فهمید یورت خالی هست یا نه اینه که ثبت نام کنم تا بم خبر بدن که خالی دارن یا نه ؟ :41:
4- دوستانی که شدیدا از ریپ زدن شاتل مینالن . این افت سرعت فقط برا استفاده و دانلود شبانه هست ؟ روزا مشکلی نداره یعنی ؟
ممنون
من الآن کرج هستم برای من باز میشه مشکلی نیست و از صبح بازه نزدیک 15 ساعته که آنلاینم مشکلی نبودهنقل قول:
تست من:
اکو 128
کرج
حالا یکی بگه این پینگ چیه؟ به چه درد میخوره؟!:20:
فکر میکنم به تاخیر در ارسال یا دریافت میکن و تو بازی آنلاین خیلی مهمه :27:
ایرانی فقط میهن دانلود:40: (آخریش 11'گیگ:19: cod 6 بوده توی 9 روز .واقعا عالیه)نقل قول:
فرنگیش هم زیاده :31:
به این تستا زیاد نمیشه اعتماد کرد.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4223073&postcount=10654
سلام.نقل قول:
1-الان خود شاتل zyxel رو یشنهاد میده.میگه با تجهیزات مخابرات بیشترین سازگاری رو داره ولی خب خیلی ربط نداره.منم خودم همین رو دارم پیشنهادم هم همینه حتی اگه وایرلس رو میخوای بگیری چه برسه به کمبوها زاکسل.
به نظرم اگه خودت بخری بهتره پول اضافه نمیدی.به من با مالیات 60 میداد ولی خودم از مرکز کامپیوتر ایران 45 خریدم الان مطمئنا پایین تر اومده
2-بی خبرم ، باز دوستانی که اطلاع دارن بگن
3- اگه بخوای بدونی 2-3 تا راه داره که من پیشنهاد میکنم شماره تلفن اتاق Mdf مرکز مخابراتی خودت رو پیدا کنی زنگ بزنی یه خورده زبون بریزی اونا میگن مثلا پورت خالی موجود هست یا نه.(تاکید کن واسه شاتل)
4-فقط شبا.توی روز :40:انصافا مشکلی نداره ولی 3گیگ به کجا میرسه:13:
بازم اگه سوالی بود در خدمتیم:10:
تست های اسپید تست لحظه ای هستن بدک نیست به شرطی که طی بازه زمانی مختلف صورت بگیره مثلا تو 30 دقیقه 3 بار تست گرفته شه در زمان های مختلف
اسپید تست رو بیخیال بابا ....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4488553&postcount=13315
چی بگم ولا نه شاتل مال بابای منه نه چیزی پس بی خودی هم طرفداری نباید بکنم ان شا الله که هرچه سریع تر این وضع نا به سامان هم درست بشه :11::10::11:نقل قول:
بالاخره شاتل رپیدشرو محدود کرده یا نه؟ واسه من دو روز سرعت 2 هست، دو روز 60! بالاخره قضیه چیه؟ دارن تجهیزات عوض میکنن یا
سادیسم دارن؟! من رفتم خون دادم تا تونستم پول اکانت رپیدشرو جور کنم، حالا اینا با این کاراشون دارن حرومش میکنن.:41:
2- نه فعلا ECOیها دارند هر چقد پول میدن 4 برابر با 16 برابر آش میخورند ما باید همونقد بخوریم:31:نقل قول:
3- نه بابا زنگ بزن اونا شمارتو میگیرن تو کمتر از 10 ثانیه بهت میگه خالی هست یا نه
4-افت سرعت که من ندارم
ART1 هستم
این یک گیگی که قرار بود واسه عید قدیر بدن چی شد من همون روزها یک خط 128 گرفتم از شاتل اما تو سایتشون که میرم واسه میزان ترافیک مصرفی چیزی اضافه نشده
من که مشکلی ندارم , دیشب 1200 مگ دانلود کردم - eco-512 - با اکانت رپیدشرنقل قول:
البته شاید برای شهر های دیگه محدود کرده باشن:46:
سلام
من ECO-512 دارم و سرعت دانلودم بین 65-75 Kb/s هستش
حالا چند نفرم دیدم که 128 دارن و سرعت دانلودشون همینه!!!
قضیه چیه!!!
اگه واقعا اینطوریه ما هم بریم 128 بگیریم
سلام.
vroom ممنون از اینکه جواب دادی :11:
یه سوال دیگه :
تاریخ صدور پیش فاکتور: 88/09/14 شماره پیش فاکتور: 7120122 مهلت پرداخت: 88/10/06
هزینه سرویس Eco128-3 از 1388/10/09 تا 1389/01/08 1 دوره
این رو تو آخرین پیش فاکتور زده ، جراینش چیه ؟ من تا کی وقت دارم ؟؟؟
من 8 مهر یه 3 ماهه شارژ کردم ... که میشه تا 8 دی ... اینجا چرا اینجوری زده پس؟
به چندتا چیز بستگی دارهنقل قول:
اینکه کدوم شهر باشی
شاتل از قیافه ات خوشش بیاد یا نه :31:
شاتل از قیافه مرکز مخابراتی ات خوشش بیاد یا نه :31:
ولی جدا از شوخی یه مدت 128 رو کردن 512 بعد دوبار ه کمش کردن و دوباره زیاد کردن البته توی اصفهان
حالا هم توی شیراز کمش کردن
احتمالا دوباره زیادش می کنن
معلوم نیست تا کی این سرعت بمونه
دیگه بستگی به شانست داره
سلام دوستان ، من برای منزل درخواست اینترنتی دادم ولی هنوز جوابی دریافت نکردم و خیلی به adsl نیاز دارم ، میشه بگین که چطوری میتونم از شاتل adsl رو بزودی بگیرم ؟
خب باید فاکتورت رو تا قبل از اتمام دوره بدینقل قول:
تا 7 دی هم میشه نه 8 دی :31:
البته دیرتر هم بدی مورد نداره
تو هر وقت سرویست قطع شد برو پول دوره بعد رو بده اینجوری بیشتر حال میده :27:
زنگ بزنی سریعتر کارتو راه میندازندنقل قول:
اینم شمارش
کد:23099
سلامنقل قول:
خواهش میکنم:46:
ببین این دوره ی شما تا 8 دی ادامه داره
باید قبل از اینکه 8 دی تمام بشه هزینه سرویس دوره ی بعد را بدی
اگه پرداخت کردی که هیچی درغیر اینصورت روز 9 دی که دوره ی جدیدت شروع میشه اینترنت قطع میشه:دی
حالا اگر قطع هم بشه ایرادی نداره مثلا شما 10 دی هم که پرداخت کنی سرویست وصل میشه ولی اینطوری ضرر میکنی چون پول 9 دی را دادی در صورتی که استفاده نکردی
اون "مهلت پرداخت" هم الکیه برای اینه که 2 روز پول را زودتر بگیرن:31:
واقعاً داره واسم ثابت میشه شاتل قاطی داره!!!!!!!!!
دیروز که الکی از ترافیکم کم میکرد حالا امروز داره جبران میکنه یکدهم چیزی که مصرف میکنم واسم کنتور میندازه:18:
سلام:11:
داداش شما چنوقته ازین مودم استفاده میکنی ؟ راضی هستی ؟ مشکلی نداشتی باش ؟نقل قول:
15 تومن اختلاف قیمت !!:13:دمشون گرم. اگه انقده اختلاف قیمت داشته باشه که حتما خودم میخرمش فقط یه لطفی میکنی مدل مودم رو بطور کامل بگی .
یس اگه مشکل افت سرعت فقط برا شب هستش و روزا اوضاع ردیفه . فقط میمونه سرویس Art 1 که ایشالا همینو میگیرم .
خیلی گلی داداش:10:
یس این افزایش سرعتم کلکشونه که کاربرا سریع ترافیکشون نموم شه، برن اضاف بخرن احتمالا دیگه.نقل قول:
3- ایول:27: . به کجا زنگ بزنم داداش ؟؟
4- داداش کلا نظرت نسبت به Art 1 چیه ؟ تو شرایط نورمال سرعت دانلودت چنده ؟
:10:
این شمارشه کلی خانوم اونجا هستند فقط جوا شمارو بدند:31:نقل قول:
بستگی به منطقه مخابراتیت داره و سروری که ازش دانلود میکنیکد:23099
وقتی از RapidShare دانلود میکنم سرعت ثابته 21KB
اما از جاهای دیگه هم دانلود میکنم نوسان داره و میانگشن همون 21KBه
در کل راضیم چون افت سرعت و قطعی ندارم
در ضمن برای سرویس های ART هم بگم یه سرویس بالاتر آپ میکنن یعنی شما پول ART1 رو میدید اما سرعت و ترافیک ART2 رو به شما میدهند:46:(برا ما که اینجوری بود برا شما هم ان شاالله باشه:20::10:)
سلام دوستان ...
من فردا میخوام برم سفارش بدم چه چیزی لازمه چه مدارکی میخوان ..
بعد چجوریه
1همونجا میان مودمو وصل میکنن یا بعدش
2از کی وصل میشه
3 چه قد تو نوبتیم پول شارژش رو کی میگیرن
4پول نصب مودمو چی همونجا میگیرن یا اومدن نصب کردن بعدش میگیرن ..
مرسی...
نقل قول:
شما زنگ بزن شرکت خودش آدرس میگیره فرداش میدند پیک مودم رو با قراردادها میاره پولشم همونجا میگیره میره
کارای اداریتون از وقتی قراردادتون میرسه شرکت شروع میشه تو این تاپیک با توجه به گفته های بچه ها برا بعضی ها تا 40 رو هم کشیده اما برای خود من 6 روز طول کشید
پول شارژ رو هم هر ماه باید قبل از اتمام دوره قبل بریزی(شما که اولین بارته همون موقع گرفتن پول مودم و نصب پول شارژ رو ازتون میگیرند)
سلام مجدد .
وفتی درخواستم رو ارسال کردم براشون گفتن که تا چنروز دیگه یه ییک رو با فرارداد میفرستن . وقتی اون ییک اومد کلا چی باید بشون بدم . خودش که فقط کیی شناسنامه صاحب خط و آخرین قبض یرداختی رو گفت . چیز دیگه ای هم لازمه ؟ یول رو یس کی میگیرن ؟ موقع راه اندازی نهایی کل یول رو میگیرن یعنی ؟