باز شد........نقل قول:
Printable View
باز شد........نقل قول:
سلامنقل قول:
بله باز میشه
ثبت درخواست ADSL استان فارس ....
دوستان سرویس 1مگ به جوریه؟؟؟روی چند سرعت رو میبندن؟
وظعیت شبانه چه جوریه؟
نه!نقل قول:
ولی با شیلتر شکن باز میشه...:n04:
نقل قول:عجیبه! واسه من اصلا باز نمیشه!نقل قول:
شما از چه شهری هستی؟نقل قول:
با موارد توی امضا باز میشه.دی:نقل قول:
با تشکر از مخابرات فارس/اشتغال زایی میکنن برای ما.دی:
آی بدو چیز بخر سایت بیست نت را باز کن:n08:
پس فقط واسه شیرازیا تو آسیاتک باز نمیشه این سایت !!!!!!نقل قول:
آسیاتک رقیبشو فیلتر کرده!نقل قول:
خدمت شما :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این سرعت 2 مگ نامحدود هم نیست , چه برسه به 1 مگ :n02: بچه مردم رو سرکار گذاشتی داداش :n02:
من الان 2 مگ نامحدود دارم و سرعتش 85 هستش . شما مگه کجایی بابا؟:n06:
امروز بالاخره موفق شدم نامه جمع اوری رو با موفقیت به اسیاتک بدم......
از واحد شکایات بهم زنگ زدن بعد از جویا شدن علت که چرا نماینده درخواست جمع اوری نمیده ازم پرسید برای چی میخوای بری؟؟! منم گفتم راضی نبودم از خدمات و....
بعدش گفت به درخواستت رسیدگی میشه و درخواستت رو به مخابرات ارسال میکنیم و بعدش از دست ما خلاص میشی:n02:
در اولین مرحله یوزر و پس و اکانت حسابم غیر فعال شد الان:n09: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا می خوای بری ؟ یعنی از این شرکت سرعت بیشتری میگیری با های وب ؟ راستی میری نامحدود یا محدود ؟ یک امار بده داداش به ما :n02:
های وب.نقل قول:
های وب حداقل سرعت سرور خارجیش با تک کانکشنش بیشتره + پینگ پایینتر
محدود میخوام بگیرم
از دیروز از بدشانسی ما زمزمه شده های وب هم داره خراب میشه:n02:
پینگش بالا کشیده!!
دیگه اگر بچه های اسیاتک بیان های وب باید فاتحش رو بخونیم!
من خودم 1024 نامحدود دارم سرعت 60 هست تا یکی دو هفته پیش 90 بودنقل قول:
از سایت وطنی هم دانلود کنم بیشتر از 60 65 نمیشه!
اینترنت 512 نامحدود مخابرات 25 تومن :n01::
دانلود از مدیافایر :
حدود 20 روزه از آسیاتک درومدم و از این کاری که کردم کاملا راضیم :n09: . هنوز بینگ آسیاتک داغونه؟:n13:
هههههههههنقل قول:
های وبم آخه شد شرکت؟؟
اینقدر اینا لنگ مشتری اند که نگو باور کن من رفتم فقط تو سایتش و شهر و انتخاب کردم که ببینم اصلا تو اصفهان نمایندگی داره یا نه میبینم سه تا بیشتر نداره اون هم تو خود اصفهان نه شهرای اطراف.
فردا میبینم زنگ زده خونه میگه ما در خدمتیم چه سرورسی میخواین بهش میگم 512 نامحدود میخوام میگه ماهی 256 هزار تومان گفتم سرعت چنده میگه نهایتا 64 یعنی همیشه رو 64 ثابته بهش گفتم بابا چه خبره من نا محدود با همین سرعتو دارم ماهی 25 دارم میدم اونوقت شما....بعدم قطعش کردم.
دیدم دوباره زنگید و گفت ببخشین قیمتارو اشتباه گفتم 512 ماهی 75 تومنه.البته تو سایتش یه قیمت دیگه زده.
نیگاتورو خدا چجوری لنگ مشترین!!!!با این قیمتای کهکشانی:wac:
من کاری به نامحدوداش ندارم چون نیازم نمیشه! از اینکه نامحدوداش گرونه خوبه. چون به این زودیا پهنای باند کم نمیاره مثل اسیاتک. مگر اینکه تعداد مشترکاش زیاد بشه....نقل قول:
در وضعیت فعلی این های وب می ارزه به اسیاتک...
حالا خوبه شهر شما 3تا نماینده داره ولی مال ما هیچی نداره(بهتر). نماینده چیزی جز دردسر نیست برا مشترک!!
این اختلاف سرعت نامحدود احتمالا به نقره ای و برنزی بر میگیرده. یعنی ممکنه که برنرزی ها رو الان کمتر از نقره ای ها بسته باشن ؟؟! ، چون من که نقره ای هستم سرعت م در یکماه گذشته ثابت مونده و از یکی بچه های دیگه که اونم نقره ای داشت قبلا پرسیده بودم، از قبل سرعت همین بوده که من الان دارم. کلا اینترنت هر روز بدتر از دیروز .
ای بابا! جوون خودت نیا هایوب! عجب گیری افتادیما هرجا ما میریم اینم میاد. من از دست تو از آسیاتک رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا هنوز زمزمهی اومدنت شروع شده، پینگ هایوب رفت بالای 300. اصلاً قدمت خوب نیست میری هرجا پینگش داغون میشه. هنوز نیومدی پینگمون رفته بالای 300 فکر کن بیای بشه چند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخواب باو... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با بچه های اسیاتک هماهنگ کردیم این های وب رو هم خراب کنیم! کجاشو دیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اکانت های نا محدود
دوستان من اکانت های نا محدود آسیاتک رو امتحان کردم افتضاح هستند 2mb نامحدود داشتم فقط kb 128 سرعت می داد به پشتیبانی زنگ زدم بار اول وعده ی بهتر شدن سرعت رو دادند بعد دوباره زنگ زدم دوباره خواستند بپیچونند اما من کسی نبودم که بتونن بپیچوننم حسابی حال اپراتوره رو گرفتم بی شرما آموزش دیدند کسانی رو که دانش کمی در مبحث it دارند رو گمراه کنند کلا به شکلی با اپراتور صحبت کردم که موند تو کفش آخرش هم یه حرف تاسف بار زد که من واسه همین می خوام این ماه خطم رو تخلیه کنم گفتش : سیاست های شرکته و سرعت 2 mb روی 128 یعنی 1mb بسته شده و بیشتر نمی شه شما هم بیشتر انتظار نداشته باشید چون همه جا همینطور است واقعا این چند ماه اخیر آسیاتک گندش رو درآورده اینو نوشتم چون بیشتر بچه ها از سرعت اکانت های نامحدود می پرسیدند .
سرعت متوسط اکانت نا محدود 2mb = 128
سرعت متوسط اکانت نا محدود 1mb = 85 kb
اون اکانت هایی هم که طلایی و نقره ای هست به محض تموم شدن ترافیکشان به همین سرعت می رسند .
سخن آخر : قبلا آسیاتک خوب بود اما الآن دیگه به درد نمی خوره و اکانت ها چه محدود (رایگان شبانه ) و چه نا محدود سرعت حقیقی ندارند .
کجاش رو دیدی تو فروم همسایه هم تبلیغات جذب مشتری برا های وب داشتیم :n09: تا هفته دیگه پینگ بالا 700 رو شاخشه :n10:نقل قول:
البته فکر می کنم پوشش سراسری های وب از آسیاتک کمتر باشه
تورو باید بفرستن کرهی جنوبی. توی 10 دقیقه اینترنت کل کرهی جنوبی رو با Dial-Up ایران برابر میکنی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الآن یک ماه نماز شب نذر کردم منطقهتون رو پوشش نده هایوب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خخخخخخ:n02:نقل قول:
من قبل از اینکه از های وب بخوام سرویس بگیرم تمام این ریز کارارو چک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خیالت تخت)....فقط مرکز ما دینامیت ارایه نمیده که مهم نیست برام.:n07:
البته با بچه های اسیاتک های وبو با دینامیت هایی که میگیریم با خاک یکسان میکنیم که تو اواره بشی:n09:
اسیاتک 1024 نامحدود حداکثر 60 سرعتشهنقل قول:
مگه قبلا 2 مگ نامحدود سرعت ش چقدر بود در آسیاتک ؟؟نقل قول:
من از زمانیکه میدونم همین بوده سرعت 2 مگ نامحدود و روی 1 مگ ثابت بسته شده. حتی موقعی که محدود های آسیاتک وضعیتش خوب بود.
سلام and-roid2 یعنی شبانه های وب چند گیگ دانلود میشه؟ کدوم طرح های وب میخوای بری؟ جان ما بعد از اینکه رفتی اینجا بگو چه جوریه تا منم بعد از تموم شدن این ماه سرویسم بیام های وب:n02:نقل قول:
خدا لعنت کنه این آسیاتر رو:n24:
فقط حیف که های وب شبانش یا خیلی کمه یا برخی سرویس هاش اصلا نداره:n21: الان زنگ زدم میگه میتونه به من دینامیت بده ولی چه فایده که شب رایگان نداره:n14:
سرعت 512 برنزی هم اومده پایین از 50 تا بالاتر نمیره:n27:
نمیدونم چی شده ولی پینگ یه کم خوب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرور باکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n04:
نکنه فهمیدن and-roid2 تخلیه کرده لج کردن:n08:
اتفاقی نیافتاده از سرور داخلی پینگ گرفتی!
منم دو روز پیش درخواست جمع آوری دادم ولی هنوز جمع نکردن.
نگاه کن به خدا همین که پامون رو از آسیا میزاریم بیرون سرعت خوب میشه:n09:
128 محدود:n10:
منم که میگم. کل مشکل اینترنت ایران از and-roid2 هستش! از وقتی گفت میخوام بیام هایوب، پینگم رفته بالای 300. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آدرس خونشونو گیر بیاریم بریم بندازیمش تو گونی سر مرز افغانستان ولش کنیم بیایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میدونستم میخواد جمعآوری کنه، از آسیاتک نمیرفتم.
اندروید لامذهب زودتر تخیله می کردی خو!
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=240ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=226ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=220ms TTL=44
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 220ms, Maximum = 240ms, Average = 228ms
تازه این که چیزی نیست
دیشب بعد از مدتی پینگم زیر 100 شده بود به محض اینکه مهدی جون:n02: وصل شد به سیستم من پینگ زیر و رو شد:n08: رفت رو هوا ، کلا ترکید فرقون فرقون پکت لاس داشتم:n02:
پ.ن: یه موقع هوس نکنی بیای تبریز:n02:
جهت اطلاع رسانی.
مشترکین گرامی به اطلاع می رساند شرکت انتقال داده های آسیاتک با هدف جلب رضایتمندی مشترکین و تسریع و تسهیل در امر پشتیبانی فنی , اقدام به تهیه نرم افزار پشتیبانی هوشمند نموده است. لذا توصیه می گردد این نرم افزار با حجم کم را از لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود نمائید تا در صورت بروز مشکل فنی در سرویس خود و یا انجام تست برقراری ارتباط از آن استفاده کنید. :n02:
چی کار می کنه؟نقل قول:
کارش چیه؟
احتمالا کار ابزارش اینه که به شکل هوشمند بگه همینی هم که داری از سرتم زیاده!! ما موظفیم سرعت 1 کیلوبایت بر ثانیه رو تضمین کنیم :n09:
پ.ن: توصیه: هرچیزی رو نصب نکنید. امکان اینکه کل دارو ندارتون رو سابمیت کنه اونور زیاده.
بچه ها امروز پینگ من 100 تا اومده پایین تر
پینگ 8.8.8.8 اومده 176 و گوگل زیر 250 عجیبه!