[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون کارایی میکنه که مسی هم انجام نمیده.توپ رو جوری میزنه که شانسش میگه به بیرون از ورزشگاه نره.نقل قول:
امانمیدونم چرااین بشراینقدرتواستقلال دشمن داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه ميگه من باهاش دشمنم ؟نقل قول:
ولی نمیدونم این بنده خدا چرا اینقدر خاطرخواه (دشمن) داره
من ازش نفرت دارم ، اونقدر دوسش دارم كه مي خوام تصادف كنه بميره ... اين بازي كناي باحال مصدوم ميشن نمي دونم چرا اين طوريش نميشه
اقا صفحه اول استقلال جوان امروز رو ديديد
بازيكنهايي كه احتمال اومدن يا رفتنشون هست با درصد گفته بود
استقلال جوان هم داره میزنه به خاکی .
آرهنقل قول:
تایید میکنم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
پیشبینی ها ثبت شد.
شنيدم عليزاده قراره بره؟:18::18::18:
آخ جون :31:
آخ جون:31:
آخ جون:31:
این علیزاده که یک شاهکار هست!
شوتش را که از پشت هیجده قدم زد را دیدید؟
گزارشگر گفت شانس اورد که توپ از ورزشگاه بیرون نرفت!!!
باحالی علیزاده اینه که همه از پا مصدوم میشند و علیزاده از دست!:31:
روزنامه استقلال جوان را دیدم کارشون در گذاشتند بازیکنانی که احتمال رفتنشون هست قشنگ نبود!
امروز تلویزیون گفت صابر میر قربانی در تمرینات استقلال حاضر شده!
نظره علما در مورد میر قربانی چی هست؟
صابر به درد مانمیخوره . ما به مهاجم سرعتی نیازداریم (بیشتربازیهامون خارج ازتهرانه ).یک مهاجم سرعتی بایدتایکی دوهفته دیگه جورکنیم
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نظری جویباری در گفتگو با مهر:انتقال "آرفی" و "اولروم" به استقلال قطعی نشده است/ مجیدی مختار استسرپرست تیم فوتبال استقلال تهران از ابراز تمایل رسمی باشگاه مس کرمان برای عقد قرارداد با فرهاد مجیدی خبر داد و گفت: برای این انتقال تصمیم نهایی را در اختیار خود مجیدی گذاشته ایم.علی نظری جویباری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: برای جذب بازیکن در تعطیلات نیم فصل مسابقات لیگ برتر با چهار باشگاه لیگ برتری مذاکراتی داشته ایم. ما به دنبال یک مهاجم و یک هافبک هستیم و سعی می کنیم نیاز خود را با جذب بازیکن از تیمهای داخلی مرتفع کنیم.
وی با اشاره به تمایل باشگاه استقلال برای عقد قرارداد با "اشپیتیم آرفی" و "عرفان اولروم"، مهاجمان تیمهای پیام و ابومسلم مشهد گفت: برخلاف شایعاتی که این روزها مطرح شده است، این دو بازیکن رقم زیادی برای حضور در استقلال نمی خواهند. اما هنوز حضورشان در تیم ما قطعی نشده و منوط به موافقت مسئولان دو باشگاه ابومسلم و پیام است.
سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران در ادامه خاطرنشان کرد: باشگاه راه آهن شهرری سخت به دنبال عقد قرارداد با هاشم بیک زاده است. ما تصمیم گیری در این زمینه را به خود بیک زاده محول کرده ایم.
وی ادامه داد: باشگاه مس کرمان نیز رسما برای عقد قرارداد با مجیدی ابراز تمایل کرده است اما فرهاد هنوز پاسخی به درخواست مسیها نداده است. او نیز مختار است برای آینده خود هر تصمیمی که می خواهد اتخاذ کند.
نظری جویباری با بیان اینکه تا به امروز هیچ کس خواهان جدایی از استقلال نشده است، افزود: با اینکه چند نفر از بازیکنان ما را تیم های لیگ برتری می خواهند اما هنوز به این پیشنهادها پاسخ روشنی نداده ایم . امیر قلعه نویی در این خصوص نظر قطعی و نهایی را می دهد و با نظر او رضایتنامه بازیکنان برای جدایی از استقلال صادر می شود.
برپایی اردوی میان فصل استقلال پرسش دیگر خبرنگار مهر از نظری جویباری بود که وی در پاسخ به آن گفت: تا به امروز در این خصوص تصمیم قطعی اتخاذ نشده است. تا جایی که من اطلاع دارم تا پیش از برگزاری دیدارهای هفته بیستم در تهران می مانیم و در ورزشگاه دستگردی تمرینات خود را دنبال می کنیم.
وی درخاتمه تصریح کرد: ظرف 3 - 4 روز آینده وضعیت بازیکنانی که از استقلال جدا می شوند و به این تیم می آیند مشخص خواهد شد.
امیرجان صابر اول فصل به استقلال اومد اما بعد پاشد رفت سایپا .این بازیکن نه اخلاق درست وحسابی داشت نه تعصب به تیم داره . بازیش هم اگرخوب بود سایپا وضعش این نبود. ماالان مهاجم سرعتی میخوایم این دوتاآرپی و اولروم هم بیاند برامون خوبه .ماالان کمبودمهاجم داریم :31:نقل قول:
یک وقت اینها حماقت نکنند و مجیدی را از دست بدند!
صابر میرقربانی هم بازیکن سرعتی هست یک چیزی تو مایه های سیاوش اکبرپور خودمون هست!
به نظر من استقلال به یک مهاجم کلاسیک مثل عنایتی(حالا امیر من را میزنه:31:) و یا همین اولروم نیاز داریم.
سعید مظفریزاده در فصل قبل در سه بازی داور بازی استقلال بوده است
هفته 8 لیگ برتر: سپاهان اصفهان 2 استقلال تهران 1
هفته 18 لیگ برتر : استقلال اهواز 1 استقلال تهران 2
مرحله نهایی جام حذفی (بازی رفت) : پگاه گیلان 1 استقلال تهران 0
سعید مظفریزاده در این فصل هم در یک بازی داور بازی استقلال بوده است
هفته 12 لیگ برتر : استقلال 3 پیکان 2
این عکس هم توزمینه سفید فوق العاده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه منظورم اينجا بود كه صابر بازيكن سرعتي هست ! همين !نقل قول:
خدا کنه مجیدی رو از دست ندن تو جام قهرمانان 100% واجب میشه واسه استقلال
درمقایسه با اولروم و حتی اشپیتین سرعتش زیاد دیده نمیشه .مخصوصا این اولروم . اگربه خاطر سرعتی بودن صابرداریم میگیریمش داریم اشتباه بزرگی میکنیم چون تواستقلال سیاوش و آرش و روانخواه سرعتشون ازاین بیشتره وماباید بازیکنایی بیاریم که حداقل ازبازیکنایی که ماداریم پایینترنباشه والا مافقط سیاهی لشکر خریدیم براباشگاه :31:نقل قول:
وقتی تصمیمو گذاشتند به عهده فرهاد.یعنی اینکه متوجه هستند که طرفدارهای فرهاد زیادهستند ونمیخواهند طرفدارهای تیم دچاردودستگی بشند.نقل قول:
فکر نکنم از دستش بدن. کم بازیکنی که نیست.نقل قول:
خدا کنه مجیدی رو از دست ندن تو جام قهرمانان 100% واجب میشه واسه استقلال
در آستانه بازي مقابل داماش
قلعه نويي: منتظر نمايش تهاجمي استقلال باشيد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هواداران استقلال جمعه شاهد يك فوتبال هجومي خواهند بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، اميرقلعه نويي پس از پايان تمرين عصر امروز استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت:قبل از شروع تمرين با بازيكنانم صحبت كردم و به آنها گفتم تيم ما در حال حاضر صدر نشين ليگ است و از اين پس براي رويارويي با حريفان دو مشكل عمده داريم. اول اين كه حريفان ما به چشم تيم صدر نشين نگاه ميكنند و دوم اين كه وظيفه داريم تيم را در رده اول حفظ كنيم و اين مسئله كار ما را سخت تر از قبل كرده است.
وي ادامه داد: با استراحتي كه به بازيكنان داديم آنها امروز يك تمرين شاداب و سر حال برگزار كردند و با توجه به شناختي كه از حسين عبدي سرمربي تيم داماش دارم مطمئن هستم هر دو تيم روز جمعه يك فوتبال هجومي را به نمايش خواهند گذاشت.
سرمربي تيم استقلال در ارتباط برنامه اين باشگاه براي تعطيلات نيم فصل عنوان كرد: قرار است بعد از ديدار روز جمعه در اين مورد تصميم بگيريم اما فعلا قصد داريم در تهران بمانم.
قلعه نويي در مورد موفقيت خط دفاعي استقلال در چند ديدار گذشته ابراز داشت: ما به سازمان يافتن خط دفاعي مان نياز داشتيم و مهم تر از اين درك بين مدافعان بود كه خوشبختانه بازيكنان ما با اين درك رسيده اند. مسئله مهمي ديگر كه به چشم ميآيد درخشش وحيد طالب لو است و در واقع اين طالب لو همان دروازه باني است كه همه از او انتظار دارند.
قلعه نويي در اين ارتباط كه آيا خط دفاعي تيمش ميتواند در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا موفق باشد گفت: به هر حال ليگ ما از كشورهاي حوزه خليج فارس قوي تر است و مطمئنا مدافعان ما امتحان خود را مقابل فوراد هاي خارجي ليگ خودمان پس داده اند. قصد ما اين بود كه سازمان دفاعي را قوي كنيم كه خوشبختانه توانسته ايم آنها را به بلوغ تاكتيكي برسانيم.
سرمربي آبي پوشان در پاسخ به اين سئوال كه آيا حضور صابر مير قرباني در تمرين اين تيم به معناي مذاكره با اوست، اظهار داشت: مير قرباني در تيم ملي شاگرد من بود و امروز براي ملاقات با يكي از مسئولان باشگاه به محل تمرين آمد. من در جريان تمرين بودم و نتوانستم با او صحبت كنم،اما فعلا بحث حضور او در استقلال مطرح نيست.
وي ادامه داد: هم اكنون با دو سه بازيكن ليگ برتري در حال مذاكره هستيم كه پس از قطعي شدن حضور آنها در استقلال نام آنها را اعلام ميكنيم.
سرمربي تيم استقلال تهران در پايان از اهالي رسانه تشكر كرد و گفت: خبرنگاراني كه هر روز در گرما و سرما در تمرينات تيم استقلال حاضر ميشوند و اخبار استقلال را به شكل واقعي انعكاس ميدهند جاي تقدير دارند و من به شخصه از آنها تشكر ميكنم.
انتهاي پيام/
بازار مبل ايران همچنان اسپانسر استقلال است
خبرگزاري فارس: در حالي كه قرارداد باشگاه استقلال با بازار مبل ايران به پايان رسيده، اين شركت همچنان اسپانسر آبي پوشان است.
به گزارش خبرگزاري فارس، قرارداد باشگاه استقلال با بازار مبل ايران براي حمايت مالي اين تيم به پايان رسيده، اما با اين حال هنوز نام اين شركت روي پيراهن هاي آبي پوشان حك شده است.
به گفته واعظ آشتياني اين تيم مقابل داماش هم با همين اسپانسر به ميدان خواهد رفت و در آينده اي نزديك پول اين دو بازي را خواهند گرفت.
مسئولان اين تيم با دو شركت داخلي و خارجي مذاكراتي داشته اند كه هنوز توافقي بين طرفين حاصل نشده است.
انتهاي پيام/
برهاني:در ليگ معتبرتري از امارات بازي خواهم كرد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: مي خواهم در ليگ معتبرتري از امارات بازي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سئوال كه به پيشنهاد الشباب چه جوابي خواهد داد اظهار داشت: ظاهرا باشگاه با اين پيشنهاد مخالفت كرده است و حتما صلاح ديده اند كه مخالفت كنند.من بازيكن باشگاه هستم و بايد از آنها اجازه بگيرم. اما خودم هم دوست دارم در ليگ معتبر تري بازي كنم.
وي در ادامه درباره شرايط استقلال عنوان كرد: با بردي كه در خارج از خانه به دست اورديم توانستيم روحيه تيم را بالا ببريم. بازي با ابومسلم دشوار بود. ما به سه امتياز اين مسابقه نياز داشتيم چون به صدر مي رسيديم.
برهاني افزود: با اين صدر نشيني كارمان سخت تر شده است. داماش هم تيم جوان و پرانرژي است. آنها مقابل استقلال چيزي براي از دست دادن ندارند. ما بايد با هوش باشيم و با حوصله بازي كنيم تا سه امتياز را بگيريم.
انتهاي پيام/
نظري جويباري: هيچ بازيكني درخواست رضايتنامه نكرده است
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هنوز هيچ كدام از بازيكنان تيم براي دريافت رضايتنامه خواسته خود را مطرح نكرده اند.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرنگاران درباره اين كه كدام يك از بازيكنان اين تيم قصد جدايي از اين تيم را دارند؛ اظهار داشت: كسي براي جدايي با ما حرف نزده است. البته نظر امير قلعه نويي هم شرط است. بازيكنان تيم ما بزرگ هستند و چون در تيمي مثل استقلال بازي مي كنند مشتري خود را دارند.
وي در مورد بيك زاده عنوان كرد: فقط بيك زاده درآستانه جدايي است كه البته ما همه چيز را به خودش واگذار كرديم. باشگاه مس هم خواهان فرهاد مجيدي شده است.
سرپرست استقلال درباره اين كه اين تيم چه بازيكناني را براي خريد در نظر دارد گفت: با چند باشگاه در حال مذاكره هستيم ولي نمي توانم اسم بياورم.ما در پست هاي هفابك و مهاجم بازيكن مي خواهيم.
انتهاي پيام/
در تمرين استقلال اتفاق افتاد
جديت قلعه نويي در حضور واعظ آشتياني
خبرگزاري فارس: در حضور مديرعامل باشگاه استقلال سرمربي اين تيم از بازيكنان خواست تا صدرنشيني را حفظ كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين استقلال پس از يك روز تعطيلي ساعت 15 امروز در ورزشگاه دستگردي آغاز شد.
* در اين جلسه تمريني به جز عليزاده كه با اجازه كادر فني به رفسنجان رفته ساير بازيكنان حضور داشتند.
* 150 تماشاگر در محل تمرين حضور يافته بودند.
* امير قلعه نويي قبل از تمرين در حالي كه بازيكنان را دور خود جمع كرده بود از آنها خواست بازي مقابل داماش را جدي بگيرند. وي گفت: داماش بازيكنان جوان،اما با تجربه اي دارد. اكنون هم كه در صدر هستيد بايد حواس خود را جمع كنيد تا اين موقعيت را ازدست ندهيد.
*بعد از اين كه در چند وقت اخير رفتار اطرافيان باشگاه با خبرنگاران در محل تمرين تغيير پيدا كرد و مورد احترام قرار گرفتند امروز بعد از مدت ها به عكاسان اين فرصت داده شد تا در كنار زمين به عكاسي بپردازند.
* پيش از اين كه واعظ آشتياني در محل تمرين حضور پيدا كند از سوي هواداران اين تيم به شدت تشويق شد.
* سعيد بيات بعد از مدت ها كه به صورت اختصاصي تمرين مي كرد در تمرين گروهي شركت كرد. اين بازيكن در نيم فصل دوم مي تواند براي اين تيم بازي كند.
* در حالي كه 40 دقيقه از تمرين گذشته بود واعظ آشتياني به همراه علي انصاري وارد دستگردي شد. حضور او در تمرين باعث شد تا از سوي هواداران به شدت تشويق شود.
* مديرعامل استقلال در حالي كه امير قلعه نويي مشغول تمرين دادن تيم بود با نظري جويباري، علي اميري و انصاري به صحبت پرداخت.
* هواداران استقلال با بيان اين شعار واعظ كربلايي و انصاري كربلايي بارها از حضور اين دو مدير در تمرين استقبال كردند.
* در شرايطي كه مدتي از تمرين باقي مانده بود امير قلعه نويي به سمت واعظ اشتياني رفت و سپس اين دو در حالي كه دستان خود را به نشانه اتحاد بالا گرفته بودند به سمت هواداران اين تيم رفتند. ساير مسئولان استقلال نيز با استقبال هواداران روبرو شدند.
*صابر ميرقرباني مهاجم تيم سايپا در محل تمرين استقلال حاضر شد.گفته مي شود اين بازيكن يكي از گزينه هاي كادر فني استقلال براي تقويت خط حمله است.
انتهاي پيام/
فتح الله زاده همسفر واعظ آشتياني شد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال براي شركت در سمينار مديران تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا به ژاپن خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير رضا واعظ آشتياني كه شب گذشته از سفر سه روزه به كربلا بازگشته است امشب راهي ژاپن مي شود.
وي براي حضور در سمينار مديران تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا به اين كشور سفر خواهد كرد.
نكته جالب اينكه در اين سفر علي فتح الله زاده هم حضور خواهد داشت.
فتح الله زاده به عنوان جايگزين علي كاظمي، دبير سازمان ليگ، به ژاپن مي رود.
انتهاي پيام/
خسته نباشی مریم
مرسی
براي برگزاري اردوي نيم فصل
استقلالي ها در بلاتكليفي به سر مي برند
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه استقلال هنوز محل اردوي اين تيم در تعطيلات نيم فصل را مشخص نكرده اند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه پيش از اين گفته مي شد تيم استقلال قصد دارد در تعطيلات نيم فصل در جزيره كيش اردوي خود را برگزار كند، هنوز محل اردوي اين تيم براي گذراندن تعطيلات مشخص نشده است.
امير قلعه نويي از مسولان باشگاه خواسته در صورت فراهم شدن شرايط، مقدمات برگزاري اردوي خارج از ايران را فراهم كنند.
به احتمال زياد در صورت سفر به خارج اين تيم به امارات خواهد رفت.
تمرينات اين تيم بعد از بازي مقابل داماش تا دوشنبه هفته آينده تعطيل خواهد بود.
انتهاي پيام/
سنگ بزرگ جلوي پاي استقلال
اشپيتي 300 ميليون،اولروم 200 ميليون تومان
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال به دليل قيمت بالاي دو مهاجم تيم هاي پيام و ابومسلم احتمالا از جذب آنها صرف نظر خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، كادر فني استقلال براي خريد اولروم يا آرفي اشپيتي جهت تقويت خط حمله خود تاكيد دارند اما اين انتقال در شرايطي رخ مي دهد كه مسئولان باشگاه استقلال بتوانند با وضعيت مالي مناسب اين يكي از اين دو بازيكن را جذب كنند.
مسئولان ابومسلم براي در اختيار گذاشتن اولروم مبلغي حدود 200 ميليون تومان خواسته اند و باشگاه پيام هم براي آرفي اشپيتي حدود 300 ميليون خواسته است.
اين مبالغ باعث شده تا مسئولان استقلال براي مذاكره با اين بازيكنان ترديد داشته باشد. اگر در ادامه مذاكرات آنها بتوانند با قيمتي پايين تر با يكي از اين دو باشگاه به توافق برسند مذاكرات نهايي مي شود.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
واعظ آشتياني:اطراف استقلال را بتون كاري كرده ايم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت:اطراف اين تيم را بتون كاري كرديم تا تهديدها نتواند اثري در استقلال بگذارد.
امير رضا واعظ آشتياني در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره صدرنشيني اين تيم و اتفاقات پيرامون استقلال صحبت هاي تازه اي را مطرح كرد. متن اين گفت و گو در زير آمده است:
*فارس: در مدت فعاليت در اين باشگاه و رسيدن به صدر جدول چقدر مديريت سخت بوده است؟
هميشه معتقد هستم در يك مجموعه كار گروهي است كه باعث موفقيت مي شود. وقتي بين اعضاي گروه همكاري و هماهنگي باشد آن مجموعه به موفقيت مي رسد. من موفقيت استقلال در نيم فصل را به همه تبريك مي گويم.به خصوص به هواداران تيم كه در هر شرايطي با شور حال خود اين تيم را تشويق كردند.
*فارس: نقش شما در اين موفقيت چقدر است؟
اين موفقيت حاصل يك تفاهم، صميميت و اتفاق نظر است. هر عضوي در اين تيم و باشگاه در اين صدر نشيني نقش دارد. بارها گفته ام كه موفقيت هاي تيم را به نبايد به نام من بنويسند، همان طور كه نبايد به نام شخص ديگري نوشته شود. اين پيروزي متعلق به همه تيم است. البته من تلاش كردم كه آرامش را در اين باشگاه حاكم كنم.
*فارس: چطور به اين آرامش رسيديد؟
سعي كردم اعتماد بازيكنان را جلب كنم. با آنها صحبتي نكردم كه نتوانم به آن عمل كنم. اگر مي دانستم كه براي عملي كردن يك وعده شبهه اي وجود دارد آن را مطرح نكرده ام. اين را هم تاكيد كنم كه بازيكنان و كادر فني تا اين لحظه در قبال مسائل مالي با ما مدارا و با محبت خود باشگاه را در امور مالي حمايت كردند. اين نشان از صداقت دارد.
*فارس: مشكلات مالي هميشه يكي از دغدغه هاي بازيكنان بوده و باعث شده حتي در مسائل فني آنها هم تاثير بگذارد، اما ظاهرا شما با منابعي كه داريد توانسته ايد اين موضوع را كاهش دهيد.
به همه بازيكنان گفته ام يكي از وظايف من تامين اعتبارات مالي آنهاست. آنها خود ديده اند كه اگر پولي به باشگاه رسيده است ظرف 48 ساعت بين همه اين پول تقسيم شده است و به صداقت ما پي برده اند.ما حتي براي پرداخت پول ها با مشورت سرمربي تيم بين هيچ كدام فرق نمي گذاريم. همواره اين تاكيد را داشته ام كه در باشگاه بايد نظم به وجود آوريم.
*فارس: شرايط باشگاه چقدر با ايده آل شما فاصله دارد؟
هنوز به آنچه مي خواهم نرسيده ايم. براي رسيدن به آن شرايط بايد بستر سازي كنيم .از فرهنگ سازي هم نبايد غافل شويم. اگر بهترين مدير هم باشي،اما نتواني فرهنگ همسو با مديريت را در مجموعه ات داشته باشي نمي تواني كار كني. در هر مجموعه اي نقاط ضعفي هست كه بايد اين نقاط ضعف را به نقطه قوت تيم تبديل كرد.
*فارس: شما توانسته ايد با مديريت خاص خود همه عوامل اين تيم را تحت كنترل خود درآوريد. فرهنگي كه در استقلال چون نبوده باعث ايجاد حاشيه براي شما شده است. مثل همين خبرهاي اختلاف نظر با امير قلعه نويي .
اين موضوع ساخته ذهن آدم هايي است كه در اين باشگاه منافعي داشته اند و اكنون آينده را براي خود تاريك مي بينند. اين افراد با ابزارهايي هم كه در بعضي رسانه ها در اختبار دارند اين مسائل را مطرح مي كنند. همين قدر بگويم كه وقتي تيم نتيجه گرفته تمام اين شايعات را از بين مي برد. اين نشان مي دهد كه ما با يكديگر هماهنگ هستيم.
*فارس: اما از اين خبرها هر روز شنيده مي شود و بالاخره يك روزي دردسر مي شود.
استقلال مثل شهري مي ماند كه دور آن را بتون كاري كرده ايم و هر چه دشمنان حمله مي كنند نمي توانند به آن نفوذ كنند، چون درون تيم با يكديگر اتحاد داريم.
*فارس: اين مديريت به خاطر اين است كه يك مدير ذاتا سياسي هستيد.
به هر حال بايد يك مدير اين قابليت را داشته باشد كه ظرفيت هاي دروني خود و تهديدها را بشناسد. در حال حاضر هم ما اين تهديدها را شناختيم. هر كسي در اين باشگاه وظيفه خود را انجام مي دهد و هيچ كسي به ديگري برتري ندارد.
*فارس: در نيم فصل قصد ترانسفر آرش برهاني به امارات را داريد؟
او يك بار در فوتبال امارات حضور داشته و ديده كه فضاي مطلوبي نداشته است. اميدوار هستيم كه فضاي بهتري براي او به وجود بيايد. برهاني در حال حاضر شرايط خوبي دارد و ما تا اين لحظه قصد ترانسفر بازيكني را نداريم.
گفت وگو:مهستا اخباري
انتهاي پيام/
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
پسر 300 خیلی زیاده!نقل قول:
باشگاه پيام هم براي آرفي اشپيتي حدود 300 ميليون خواسته است
منم با علیرضا موافقم
ما به یه بازیکن با شرایط عنایتی نیاز داریم ( حالا خودش نه )
فکر نمیکنم با وجود سیاوش و امید دیگه نیازی به این نوع بازیکن داشته باشیم
اینا شایعس اخه کی میاد برای نیم فصل 300 ملیون پول بده. در ضمن 300 ملیون هم بده باید 3 سال بمونه.نقل قول:
باشگاه پيام هم براي آرفي اشپيتي حدود 300 ميليون خواسته است
این خبرگزاریه فارس کلا خیلی چرت میگه.
من نمیدونم چرا همین تو کیش اردو نمیزنن... اگه به دلیل آب و هواس که با هم مو نمیزنن. سفر به حاشیه خلیج فارس فقط هزینه ی الکی میزاره رو دست باشگاهنقل قول:
امير قلعه نويي از مسولان باشگاه خواسته در صورت فراهم شدن شرايط، مقدمات برگزاري اردوي خارج از ايران را فراهم كنند.
به احتمال زياد در صورت سفر به خارج اين تيم به امارات خواهد رفت
حالا گیریم رفتن با یه تیمی مث الظفره یا همچین تیم های در پیتی باز دوستانه کردن. که الته اینم نمیتونه دلیل موجهی باشه چون سودی نداره و چیزی از لحاظ فنی یا یره عاید تیم نمیشه
شایدم راست بگه!نقل قول:
آخه پول لازم شدن باشگاهشون میگن شاید تونستیم اینو بندازیم استقلال یه پولی گیرمون اومد
به هر حال این اتنقال میتونه احمقانه ترین انتقال لیگ باشه اگه صورت بگیره
کله پیام 300 میلیون می ارزه؟
امروز تلویزیون گفت اردو خارجی استقلال لغو شده و استقلال میره کیش.
من هم با این موافقم که رفتن به کشورهای عربی پول تو چاه ریختن هست!
از طرفی الان خیلی از این عربها برای بازیکنان ما دندون تیز کردند بهشون نزدیک نشیم بهتر هست!
امروز دوبی اسپورت داشت مهرزاد معدنچی رو نشون میداد
پسر حق دارن میرن امارات خدایی... زندگیو ندیدی!
عجب خونه زندگیو عجب شرایطی تصور نکردنی داشت. فکر نمیکنم هیچ مشکل رفاهی رو به چشم نمیدیدی تو زندگیش.
خب هرکسی آرزوی این زندگی رو دارهولی از یه طرف ورزشگاه رو نشون میداد1000 نفر ه زور بلند گو و شیپور سر و صدا میکردنبه نظرم هیچ بازیکنی تو امارات معنی واقعی فوتبال رو نمیچشه
فوتبال یعنی هیجان که اونا فاقدشن
فوتبال یعنی استقلال