اگه منظورت بازی Smack down Vs. Row هستش،روی پلتفرم های:
PS3
Xbox360
PSP
PC
عرضه شده
از نظر گرافیکی و محیطی که 100 در 1000 فرق داره،اما کلا یه چیزی شبیه اوناست دیگه...........
اگه منظورت بازی Smack down Vs. Row هستش،روی پلتفرم های:
PS3
Xbox360
PSP
PC
عرضه شده
از نظر گرافیکی و محیطی که 100 در 1000 فرق داره،اما کلا یه چیزی شبیه اوناست دیگه...........
من گرافیکی منظورم نیست.منظورم اینه که همون کارایی که تو اونا می کنی تو اینم می کنی؟
یعنی مثلا بعضی بازی هاش هست که یکی رو انتخاب می کنی تا آخرش با اون می ری.می گم محیطشون همونه؟گرافیک برام مهم نیست.منظورمو متوجه شدید؟یعنی مثلا صفحه ی اول اونا اینجوریه مال پی اس پی هم همون جوری؟
در ضمن ماله پی اس 2 هم منتشر شده.
با تشکر
من فقط امتحانی یه دست بازی کردم،بازی بیاد دستم همین،ولی با نسخه PS3 که دارم بازی میکنم از لحاظ گیم پلی زیاد فرق ندارن..........
سلام عزیزنقل قول:
من بازی کردم اصلا فرق میکنه با هر ورژنش
ولی گیم پلی بالایی داره:46:
ورژن گپ نیه.
دستتون درد نکنه.من امشب دانلودش کردم.
دوستان من یه pspgo ورژن 6.20 کپی شده دستمه..طرف خواست rock band رو براش بریزم اما موقعی که از loader اجرا میکنم هنگ میکنه و نمیشه...راهی هست؟؟نرم افزاری که بازی رو پچ کنه یا...؟؟؟
روی فریمور 6.20 بعضی از بازیها اجرا نمیشن،مثل همین راک بند و تیکن 6 و چند تابازی دیگه......
شما به 6.35 آپدیت کن،همرو جواب میده........
اینم دائمه یا موقت؟؟نقل قول:
باتریم هیچی شارژ نداره.شارژرمم پیدا نمی کنم.یو اس بی شارژ هم آفه.
اگه 10 ثانیه وقت داشته باشم روشن شه منم برم یو اس بی شارژ رو آن کنم تمومه.
چیکار کنم؟
اقا یکی کمک کنه:18:نقل قول:
تنها راهش خارج کردن باتری از توی دستگاه و شارژ کردن اون با شارژر همه کارس..........نقل قول:
توی موبایل فروشی ها میتونی پیدا کنی.........
منظورتون همن آدابتور همه کار دیگه؟خونه یکی دارم.چرا به فکر خودم نرسید؟:31:
باید رو 5 ولت تنظیم شه دیگه؟
دستتون درد نکنه.
آقا رضا یه بار جواب دادم کهنقل قول:
این فایل از روی سرور پاک شده............
یه مدتی انجمن به خاطر دیتا های دانلود شدنی هیلتر بود.برای همین مدیرا همه ی این فایل ها رو مخفی کردند.بازی ها،آهنگ ها،فیلم ها و ...نقل قول:
کوروش جان مخفی نکردن،کلا پاک کردن.........
شارژرم پیدا شد کابلم گم شد.:31:
لپتاپم جای رمش نمی خوره.رم ریدر ندارم و ...
چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
ببخشید کلاک cpu رو بزارم رو 333 اشکالی نداره؟ 6.35 prob3 ?????
خیر،موردی نداره........
البته Cpu کلاک XMB رو روی حالت دفالت بزارید تا به Cpu زیاد فشار نیاد........
اخر پاک کردن یا مخفی..یعنی دیگه نمیشه دانلود کنم یا موقتا اینجوریه:41:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:فعلا باید امیدوار باشیم انجمن های بیشتری حذف نشه ، اون قبلی ها پیشکش !نقل قول:
سلام...
دوستان NGP امده یا نه؟
فکر میکنید PSP تا کی دیگه ساپورت میشه ؟
تو game spot و.. سایت ها که نگاه میکنم هنوز براش داره بازی های زیادی میاد...
اخه میخواستم بفروشم اینجوری تو شک افتادم..
چطوری میشه از بلوتوث برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده کرد؟
NGP هنوز تاریخ مشخصی برای ریلیز نداره چه برسه بخواد بیاد........نقل قول:
مطمئنن PSP تا یکی دو سال دیگه ساپورت میشه،چون پلتفرم محبوبی هستش،از یه طرف دیگه هم اینکه این سیاست سونی هستش که همیشه نوع قدیمی کنسول رو ساپورت میکنه تا کسانی رو هم که قدرت خرید نوع جدید رو ندارن هم خوشحال نگه داره......
مرسی از پاسختون.نقل قول:
دوست عزیز من گوشیمو کپی خور کردم با همین روشی که تو انجمن هست ولی فکر میکنم با بعضی بازی ها مشکل داره درسته؟
psp من 3004 PB هست.
میشه یک سایت برای دانلود بازی های PSP با لینک مستقیم و با فرمت ISO بدین...
مرسی.
چی تو کپی خور کردی:18::18::18:نقل قول:
نه،فریمور 6.35 با هیچ بازی مشکل نداره که هیچ تازه بازیهای PSX رو هم روون اجرا میکنه.......
اینم سایتی که خودم بازیهامو ازش دانلود میکنم:
کد:www.pspiso.com
سلامنقل قول:
ببخشید:31: منظورم psp بود.
مال من فریمور 6.35 هست. شاید مشکل از بازی بوده .
به هر حال ممنون.
دوستان یکی از اشناها گفته میخواد PSP بخره
الان بهترین و کم درد سر ترین مدلش کدومه ؟
یکی دو جا بهش گفتن PSP Go بگیره
پدرام جان بستگی داره منظورت از دردسر چی باشه.........نقل قول:
ولی اگه GO بخره با فریمور 6.35 هیچ دردسری نداره و تمام بازیها رو اجرا میکنه،ه.کش هم تند تند نمیپره.........
سلام من یه psp 2000 دارم الان 5.50 prometheus هست الان بخوام بازی چدید بریزم باید اپدیت کنم با لازم نیست؟
با تشکر
مرسینقل قول:
منظورم همین حک و اینا بود
راستی الان اخرین قیمتش چنده ؟
تهران میدونی کجا دارن ؟
دوستان یه نفر یه حرفی زده فکر منو مشغول کرده : چرا PSP Go زمانی که خبر PSP2 و حتی PSP Phone پخش شد ، هـک شد ؟ یعنی تا الان هـکر ها نمیتونستن هـکش کنن ؟
به نظرتون این هـک سیاست خود شرکت سونی نبوده ؟ میگفت چون سونی قراره NGP رو راهی بازار کنه از اینکه PSP GO فروش نکنه ، خودش هم یه دستی تو این کارا داشته ، چون مردم اونور آب
شاید به طرف PSP GO نرن هـکش رو برای کشور های جهان سومی ریلیز کرده تا PSP GO هم فروش داشته باشه !
کسی بلد نیست؟نقل قول:
بلوتوث Go فقط برای هندزفری هستش و نمیشه برای ترنسفر فابل ازش استفاده کرد......نقل قول:
اما سایت PSP hacks یکی دو هفته پیش یه خبر زده بود که انگار داره روش کار میکنه....
انگار میخوان IRshell که باهاش میشد با WI-FI فایل ترنسفر کرد رو تبدیل به یه برنامه بلوتوث محور بکنن
یا حق
خیر،با ه.ک شدن فریمور 6.35 دیگه Go هیچ دردسری نداره و تمام بازیها App ها رو اجرا میکنه عین آب خوردن........نقل قول:
قیمت هم فکر کنم با ه.ک براش 250 یا 240 بیوفته،بستگی داره از کجا بخره........
تهران هم که دیگه همه گیمرها میدونن سمت امام خمینی و پشت شهرداری معروف مرکز خرید و فروش گیم و کنسول هستش........
اگه آدرس دقیق تر خواستی بگو تا پ.خ کنم.........
من psp 2000 دارم الان ورژن gen d3 5.50 هست
باید به 6.35/6.37 اپدیت کنم یا نه؟
برای اجرای بازیهای جدید مثل GOW:GOS باید فریمور بالاتر از 6.20 داشته باشید،البته با برنامه Prometheus میشه روی همین فریمور هم اجرا کرد..........نقل قول:
اما خوب 6.35 یه چیز دیگست.....
فرق 5.50 و 6.35 چیه؟نقل قول:
اگه 6.35 بریزم هکش دایمه یا موقتی میشه؟
چند صفحه قبل گفتین رو 2000 میشه 6.37 ریخت اون چه فرقی میکنه؟
1-خوب روی 6.35 چندتا نرم افزار سونی مثل SensMe هستش که خیلی جالبه......نقل قول:
2-موقتی هستش،یعنی اگه خاموش کنی میپره،این فریمور بیشتر برای Go هستش که با پایین کشیدن دستگاه میره روی Standby و خاموش نمیشه،به همین دلیل ه.کش نمیپره.......
3-فکر کنم خودتون به جواب رسیدین،6.37 درسته دائمی هستش،اما هنوز مشکل داره،باید صبر کنید تا آپدیتاش بیاد........
من یک psp go دارم با ورژن 6.35 می خواهم بازیهامو با کد تقلب بازی کنم اما نمی دانم چطوری چند وقت پیش یک پوشه به نام CWCheats از اینترنت گرفتم اما نحوه استفاده از ان را نمی دانم اگر ممکن است کمکم کنید با تشکر از اساتید محترم
CWCheats به صورت پلاگین کار میکنه.........نقل قول:
باید پلاگین رو هم دانلود میکردی و توی پوشه ی SePlugins میریختی.
وقتی پلاگین رو فعال کنی،تمام Cheat های توی پوشه CWCheat هم باهاش فعال میشن...
یا حق