آره ... :18:نقل قول:
آره ... :18:نقل قول:
خب مشکل شما همینهنقل قول:
بازی های ntsc و pal روی دستگاه شما اجرا نمیشه
فقط بازی های ntsc/j و free روی دستگاتون اجرا میشه
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
البته میتونید تغیر ریجن بدیدنقل قول:
ریجن رو پال کنید تا بتونید بازی های ntsc. ntsc/uc. pal
رو اجرا کنید
هنوزم که هنوزه فیفا جز بهترین بازی های منه !!!نقل قول:
واقعا pes تو ظاهر و gameplay مشکلات واقعا فاحشی داره :2:
سلام پدرام جاننقل قول:
دیسک activator سالم هست سروش جان ؟
بازی چی ؟
راستش من 2 تا کانویکشن گرفتم یکی از بیرون :دی یکی هم از پیناتا
دیسک اکتیوتر هم از پیناتا گرفتم و چند تا بازی دیگه
من نمیدونم چطوری باید بفهم دیسک درسته
فقط اولش یه دمو میاد مثه آرم اول بازیهای یوبی سافت یه چی میاد میچرخه مثه برونکا:دی
بعد یه چی به ژاپنی نوشته
من دیسک و در میارم و بازیو میزارم دوباره بازیو نمیاره
:31:
سلام به دوستاي خوشگلو موشگله خودم....:31:
كسي اين داشبورد جديده رو نصبش كرده....؟؟؟؟مشكلي كه نداره....؟؟؟
من ميخوام بدم LT بريزن رو كنسول به نظرتون اول آپديت كنم بعد LT رو بدم بريزن روش....؟؟؟؟:13:
لطفا" به سوالهام هم نخنديدين چون يه مدتي نبودم اطلاعات كافي نداشتم.
با تشكر:11:
من می خواستم بدونم برای کنسول xbox360 بازی هایی مانند شورش و بازی هایی از این نوع تولید نمیشه که قبلا در پلی 1 بود
شورش در شهر که دو نفره هم میشد که سگا هم داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هست نام رو بگین چون خوراکمه کمباد چی یا تیکن ؟؟
چرا فکر میکنم پیدا بشه البته من سونیک رو دیدم فکر میکنم شورش در شهر هم تو همون دیویدیش بودنقل قول:
من می خواستم بدونم برای کنسول xbox360 بازی هایی مانند شورش و بازی هایی از این نوع تولید نمیشه که قبلا در پلی 1 بود
شورش در شهر که دو نفره هم میشد که سگا هم داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هست نام رو بگین چون خوراکمه کمباد چی یا تیکن ؟؟
نقل قول:
خوب کدام DVD
جدید تولید نمیشه براش
2010
این مدل بازی ها ماشین جنگی :41::41::41::19:
والا سروش جان Activator که من دارم اینطوری نبودنقل قول:
اگه اجراش میکردی فقط یک نوشته میاومد نوشته بود xbox 360
که اصلا لازم نبود اجراش کنی
وقتی بزاری تو درایو چند ثانیه بمونه مینویسه play dvd که همونجا dvd رو در میاری و بازی رو میگذاری و اجرا میکنی
به نظر من ببر بده LT بریزن که راحت بشی یک سره خرجش هم 6 تومان هست :31:
نه مشکلی ندارهنقل قول:
بله به نظر من بهتره اول UP کنی بعد LT بریزی بعد وصل شی به Live
از این بازی ها تا دلت بخواد هست همش هم از اون معروف هاشنقل قول:
ولی همش arcade هست و باید point خرج کنی و از live بخری
من درایوم رو کپی خور کردم و روش گفتم LT بریزن حالا می خوام ببینم چطوری میشه فهمید LT روش نصب شده یا نه ؟
نقل قول:
من درایوم رو کپی خور کردم و روش گفتم LT بریزن حالا می خوام ببینم چطوری میشه فهمید LT روش نصب شده یا نه ؟
سلام.
رفیق کار اسونی نیست باید با Jungle flasher کار کنید.
که باید دستگاه رو وصل کنید به PC با sATA و..... خیلی کار داره
از این بازی ها تا دلت بخواد هست همش هم از اون معروف هاش
ولی همش arcade هست و باید point خرج کنی و از live بخری[/QUOTE]
ببخشید من زیاد سر در نمیارم از point live بگیرم چطوری مگه مثل بازی ها این گونه تولید نمی شه روی dvd کمی توزیع بدین من بلد نیستم بازی live بگیرم ؟؟؟
مگه xbox360 arcade با elite تو مدل بازی فرق داره
اموزش بدین
شما یه بازی جدید که قفل جدید رو داره داخل بازی بزارید اگه بالا اورد خب یعنی نصبش کرده!نقل قول:
مثلا این دوتا بازی رو امتحان کن:
Drksiders
Just Cause 2
اینجوری نمیشه فهمید چون iXtreme 1.6 non-stealth هم این قابلیت رو داره که بازی هایی که قفل wave4 به بعد رو دارن اجرا کنه پس به این آسونی هم نمیشه فهمیدنقل قول:
آرکید با یه دستهنقل قول:
از فتحی خریدم
268 تومان:31:
جدیدترین تاریخ ساختی که الان تو بازار برای ارکید دیدید کی بوده؟دقیق بگید لطفا؟
کسی به من نمیگه چه جوری باید مارک یه DVD رو فهمید..؟(شاید اینجا نباید بپرسم ... ولی خوب هرچی گشتم ... دیدم اینجا بهتره ... شما به بزرگی خودتون ببخشید:31:)
مارک مضخرف ridata که اگه درست نگاه کنی وسط دیسک از پشت معلومهنقل قول:
مارک t-gate که ما هم از اون استفاده می کنیم توقسمت وسطش یه کد نوشته که 4 کاراکتر اولش معمولا
C 2 B T هست
بقیه مارک ها رو هم نمی دونم:31:
نه ... عکس بازی رو نشون می ده ...نقل قول:
بچه ها چطور بفهمم که دستگام درایوش مناسب فرم ویر LT هست یا نه ؟؟؟
دوباره سلام.بازم یه سوال؟این برچسب های ایکس باکس که تو سایت دکست جن زده قیمتش چنده؟هرچی زنگ میزنم به شماره ای که داده کسی جواب نمیده.پاسخ بدید ممنون میشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر چی ویدیو به ایکس باکس میندازم نمی خونه mp4 و divx رو ساپورت نمی کنه؟
شما codec مربوط رو از live گرفتید ؟نقل قول:
سلام...
1.میخواستم بدونم Frameware ها هر از چه مدتی ورژن جدیدترشون میاد؟
2.آپدیت های داشبورد هر از چه مدت " " " " " " " " " ..؟
قربان شما:46:
1- هر موقع مایکروسافت قفل جدیدی روی بازی ها بزاره هکر ها هم دست به کار میشن و برا قفله یه کلیدی پیدا میکنن:31: که معمولا به آپدیت فریور ختم میشهنقل قول:
2- آپدیت داشبورد رو هم خود مایکروسافت میده و انوم فکر کنم معمولا فصلی هستش یعنی برا بهار یکی برا پاییز یکی و ...
موفق باشید
نقل قول:na Cherie mitoonam in kar ro bokonam?
نقل قول:
دوست عزیز لطفا پارسی بنویسید.
باید وصل بشید به xbox live و فیلم مورد نظر رو اجرا کنید تا کدک مربوط دانلود بشه.
اموزش وصل شدن live و توضیح درباره ان
ایا xbox360arcade به live وصل میشه
بعد دوستان اینو جواب ندادن گرفتن بازی در live یعنی چی چطوریست بازی شورش و متفاوت غیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
آموزشنقل قول:
آرکید هم به لایو وصل میشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
تو لایو بازی هایی هستن که فکر کنم بهشون آرکید گیم میگن شما میتونید با داشتن points اونارو دانلود کنید وبازی کنید البته شایدم بعضی هاشون نیازی به points نداشته باشن
موفق باشید
دوست عزیز شما توجه داشته باشید که اگه کنسولتون هارد نداشته باشه نمیتونید بازی های ارکید رو دانلود کنید.نقل قول:
اموزش وصل شدن live و توضیح درباره ان
ایا xbox360arcade به live وصل میشه
بعد دوستان اینو جواب ندادن گرفتن بازی در live یعنی چی چطوریست بازی شورش و متفاوت غیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
البته اگه اپدیت کرده باشین دستگاهتونو با رو فلش هم میتونید بازی بریزید
نقل قول:
اگه میشه این سوال های مارو هم پاسخ بدید!:40:.یه سوال دیگه که خیلی فکرم رو مشغول کرده.این هارد 20 که من میخوام از پسر خالم بگیرم update اش خیلی قدیمیه:41:.ولی اپدیت دستگاه من جدیده.من اگه بخوام این هارد رو بزارم رو دستگاهم که ارکید هست.باید دوباره اپ کنم یا همینجوری بزارم رو دستگاهم؟در ضمن ما هیچ وقت به لیو وصل نشدیم.اگه پاسخ بدید خیلی خیلی ممنون میشم....:10:
من فقط میخوام به لایو وصل شم فقط برای دانلود کدک ، بن نمی شم ؟
نقل قول:
دوست عزیز...شما اگر قوانین ضد شناسایی رو رعایت نکنید در هر لحظه ایی که به لایو وصل هستید امکان قرار گرقتن در black list یا بن شدن رو دارید!!!
میشه بگین این قوانین چیا هستن ؟؟؟؟ :31:نقل قول:
چون من می خوام برای اولین بار وصل بشم ... فکر کنم خیلی لازم دارم ...
خیلی ممنون
1- ال تی بریزی برای فرمورتنقل قول:
2 - از دیسک های فول استلیث استفاده کنی
3 - یک بازی رو قبل از عرضه رسمی توی منطقه خودت بازی نکنی
4 - ار دیسک اکتیوتور برای اجرای بازی استفاده نکنی
5 - چیت نکنی
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
5 - چیت نکنی
Cheat - تقلب یا رمز زدن تو بازی هانقل قول:
مثه همین ---- هایی که تو mw2 زدن لایو مختل شد :دی ( لایو بازا اکثرا mw2 میزنن)
نه مشکلی پیش نمیاد....بهتره یه بار فرمت کنید.نقل قول:
جهت اطلاع بقیه دوستان:10: من به لایو وصل شدم ، کدک ها رو دانلود کردم حتی چند تا آواتور splinter cell دیدم :21:، خبر هارو خوندم ، بن هم نشدم . :26:
اگه کسی فقط برای همین کارا میخواد مثله من 2 ماه بهش فکر نکنه با خیال راحت وصل شه:12:
دوست عزیز خوب فریم ویر شما چی بود؟ ltبود دیگه درسته؟نقل قول:
جهت اطلاع بقیه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من به لایو وصل شدم ، کدک ها رو دانلود کردم حتی چند تا آواتور splinter cell دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خبر هارو خوندم ، بن هم نشدم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی فقط برای همین کارا میخواد مثله من 2 ماه بهش فکر نکنه با خیال راحت وصل شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه lt اصلا نصب نکرده بودمنقل قول: