به قول آقای علیرضا خارجی «ادمهای جدید شکایت های باد هوانقل قول:
دوباره از اول شروع شد»
وقتی ام ام اس رایگانه چطور میشه که اس ام اس بشه 60 تومن؟!!!!!!!1:18:
به قول آقای علیرضا خارجی «ادمهای جدید شکایت های باد هوانقل قول:
دوباره از اول شروع شد»
وقتی ام ام اس رایگانه چطور میشه که اس ام اس بشه 60 تومن؟!!!!!!!1:18:
شبكه راديويي تلفن همراه ايرانسل در شهرهاي اهواز، آبادان، دزفول و بخشهايي از خرمشهر به صورت آزمايشي فعال شد.
مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در اهواز روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا هدف از اين اقدام را رفع نقايص شبكه اعلام كرد.
"يوسف نيسي" افزود: در زمان حاضر مناطق ضعيف و نقاط كور شبكه در حال شناسايي است و آنتنهاي تقويت تلفن همراه( (btsنيز در حال نصب است.
شبكه راديويي تلفن دائمي ايرانسل بنا بود ۲۲بهمن ۸۵در شهر اهواز راهاندازي شود.
تاكنون حدود دو هزار سيم كارت تلفن همراه توسط ايرانسل در اهواز توزيع شده بدون آنكه مشتركان بتوانند خدمات مطلوب دريافت كنند و سه هزار متقاضي نيز منتظر دريافت سيم كارت خود هستند.
طبق برنامهريزيهاي شركت ايرانسل، قرار است از ۱۱خرداد تا ۹مرداد امسال شهرهاي ماهشهر، مسجدسليمان، ايذه، انديمشك، بهبهان، خرمشهر، آبادان و دزفول زير پوشش اين شبكه قرار گيرند.
شهرهاي بندر امام خميني، ماهشهر، اميديه، سوسنگرد، شوش، رامهرمز و شوشتر نيز از تاريخ ۹مرداد تا ۹شهريور زير پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.
تاكنون حدود پنج هزار نفر در اهواز براي دريافت سيم كارت تلفن همراه ايرانسل ثبت نام كردهاند.
نقل قول:
کي mms راه مي افته؟
عجله نکن
4-5 روز دیگه راه میافته
اين طرح تشويقي واقعآ چيز مزخرفيه چون دوباره شبكه رو ريخته بهم از وقتي شروع شده هر كي بهم زنگ مي زنه يا بالعكس صدا دائم قطع و وصل ميشه sms ها هم دير ميرسه پريروز شب خوابيدم صبح بيدار شدم ديدم 1000 تومن از اعتبارم كم شده :18: البته بعد از اينكه با هزار زحمت با 140 تماس گرفتم دوباره بعد از چند ساعت به حسابم برگردوندن ولي پول تلفني كه برا زنگ زدن به 140 خرج شد فكر كنم همون 1000 تومن شد! اما در مورد mms من فكر مي كنم به خاطر گيري كه رگولاتوري داده برا سانسور و كنترل ام ام اس ها احتمالآ دارن ديتا سنتر برا ذخيره ام ام اس ها درست ميكنن به نظر من ايرانسل به جاي اين همه تبليغات بهتره كيفيت خدمات وپوشش دهي شو بهتر كنه چون كيفيت بهترين تبليغه اونوقت ديگه كسي نميره آشغال مخابراتي رو با قيمت گزاف بخره. اين طولاني ترين پستي بود كه از اولين روز تاسيس اين تاپيك زدم اميدوارم سرتونو درد نياورده باشم
سعید جان خودتو عصبانی نکن.وقتی به 140 می زنگی فقط به اندازه یک دقیقه مکالمه ازت کم میشه چه 30 ثانیه صحبت کنی چه 30 دقیقه.در ضمن اون مشکلی که می گی برای منم پیش آمد خودش بعد از 24 ساعت درست شد بی تماس.نقل قول:
در ضمن در مورد کیفیت باهات کاملا موافقم.
موفق و پاینده باشی.:20:
چی شده ؟نقل قول:
انگار همه چیز امن شده ! تاپیک هم خلوت شده !
آقا وحید جون دلم خبر از اصفهان بده اهواز به چه درد منو شما می خوره !!؟؟
به خیلی مخلصیم بابا تو کجایی !؟ چرا پس نیستی ! راستش آخه خبر از اصفهان نیست فعلا جز اینکه ملت خفن دارن اعتباری دولتی می خرن و ایرانسله که داره بد جوری بابت این دیر کردش ضرر می بینه !نقل قول:
خبر از اهوازم میدم که بیشتر بسوزیم :31: ! ولی طبق وعده ی جدید انشا الله تا یه 2 ماه دیگه یه همچین پستی برا اصفهان هم میدیم :46: .
آره دیگه دعوا و تو سر مغز هم زدن فروکش کرده... یه زمان یادمه یه روز نبودی تو فروم یه 7-8 صفحه اضافه میشد اما الان به زور یکی اضافه میشه ....هی یادش به خیر هر دفعه یه خبری بود تو فروم یه مدت بحث کار کرد خطوط موبایل بالا گرفته بود یه مدت تو هر صفحه یه 10 تا عکس دکل بود !!!! یه مدت یکی میمد فحش می داد یه مدت Ecare ها بود که پر بود یه مدت دعوا و بد بیراه ... اگه این فروم تموم شه ما که بر و بچ فروم فراموش نمی کنیم ... :46:نقل قول:
دوستان من يه سيم كارت اعتباري خريدم ولي هنوز حسابم توي شبكه ايرانسل بسته نميشه هر چي هم با اپراتور تماس ميگيرم فاييده اي نداره كسي آدرس امور مشتركين ايرانسل رو تو كرج داره؟