تلاش ايتاليايى ها براى محروم كردن فرينگز مشت دردسرساز
در آستانه ديدار آلمان و ايتاليا در مرحله نيمه نهايى، ايتاليايى ها تلاش گسترده اى به كار بستند تا اوضاع روبه راه روحى آلمان را به هم بريزند. پخش تصوير چند ثانيه اى از پايان بازى آلمان و آرژانتين بهانه مناسبى دست مطبوعات ايتاليا داده تا شايد يكى از بازيكنان اصلى آلمان با فشار آنها بر فيفا از بازى دور بماند.شبكه ايتاليايى اسكاى (sky) ايتاليا يكشنبه شب و روز دوشنبه چندين بار تصوير ۴ثانيه اى از پايان جنجال برانگيز بازى آلمان و آرژانتين را پخش كرد و روى صحنه اى زوم كرد كه در شلوغى درگيرى آرژانتينى ها با اوليور بيرهوف مشت تورستن فرينگز به سمت خوليو كروز پرتاب شد. فشار رسانه هاى ايتاليا به فيفا باعث شد كه تصاوير تلويزيونى مجدداً بررسى شود و در صورت حكم فيفا محروميت فرينگز از دل كميته انضباطى فيفا بيرون بيايد.ديروز فدراسيون فوتبال آلمان موضع گيرى شفافى درباره حركت ايتاليايى ها و مقصر دانستن فرينگز نداشت. اما مى شد از حرف هاى سخنگوى فدراسيون آقاى اولى فويگت نظر رسمى آلمانى ها را دريافت كرد: «تصوير تلويزيونى را ديدم. به نظر من به هيچ وجه تورستن فرينگز به صورت كروز مشت نزده.» آلمانى ها تا ساعت ۱۳ ديروز فرصت داشتند كه اظهار نظر رسمى شان را بيان كنند اما ايتاليايى ها از تمام لحظات يكشنبه شب و ديروز براى جوسازى استفاده كردند. ديروز روزنامه لارپوبليكا در مطلبى از فيفا خواسته بود كه مانع بازى فرينگز شود و از سوى ديگر بيلد روزنامه پرتيراژ آلمانى ها هم نوشته بود كه اصرار بيش از حد ايتاليايى ها براى محروم كردن فرينگز به اين دليل است كه آنها از آلمان، فرينگز و لمن مى ترسند.با اين حال فيفا نهايتاً تحقيقات را به جريان انداخت. آنها در پايان بازى آلمان و آرژانتين بررسى صحنه هاى درگيرى را متوقف كرده بودند اما مدير ارتباطات فيفا گفته است كه كميته انضباطى تصميم گرفته كه فرينگز را در قضيه درگيرى دخيل بداند. ماركوس زيكلر البته راى لوبوس ميشل داور آن بازى فراموش نشدنى را هم مهم مى داند. او مى گويد: «اگر لوبوس ميشل صحنه را دقيق ديده باشد بعيد است كه مجازاتى در كار باشد.در تصاوير شبكه اسكاى لحظه اى هست كه دست چپ فرينگز به سمت كروز پرتاب مى شود، اما فرينگز مى گويد: «من درست در بطن درگيرى قرار داشتم و حتى دو ضربه هم به بدن من اصابت كرد. اما من دست هايم را براى محافظت از خودم باز كرده بودم و اصلاً به قصد ضربه زدن كارى نكردم.»خوليو كروز هم به حمايت از فرينگز برخاسته و به گاتزتا دلواسپرت گفته است كه بازيكن آلمانى هرگز به او مشت نزده است. حال بايد ديد اين اظهارات كمكى به حل مسئله مى كند يا نه؟ آنچه مسلم است در مورد بيرهوف هيچ مجازاتى در كار نيست اما داستان بازى كردن فرينگز كمى پيچيده شده است.
منبع : روزنامه شرق
تيم ملى بهترين چهره فوتبال ما ليپى :ايتاليا از خواب بيدار شده است
منتقدان لجباز ايتاليايى كجا هستند؟ ناپديد شده اند، رويشان را به سمت ديگرى كرده اند و حداقل اينكه ذهن شان را از تفكرات قبلى خالى كرده اند. كجا هستند مدعيانى كه در صف اول قرار داشتند و به دنبال مجازات ليپى بودند و او را جزيى از رسوايى فوتبال يوونتوس و همدستى با آژانس ورزشى «جه آ» مى دانستند و حتى در اين ميان فابيو كاناوارو را هم متهم مى كردند كه با لوچانو موجى در ارتباط بوده و رفتارى غيرحرفه اى را با اينتر و فاكتى داشت و با مشاوره موجى سر از يوونتوس درآورد. به نظر مى رسد كه همه آن منتقدان فرار كرده اند و احتمالاً كسى دوست ندارد روزهاى بحرانى گذشته را به ياد بياورد. حتى وقتى ايتاليايى هاى مقيم آلمان سه هفته قبل براى استقبال تيم ملى به فرودگاه دويسبورگ رفتند، ليپى و چند بازيكن را مورد انتقادات شديد خود قرار دادند و اعتراض شان را همانجا نشان دادند. عده اى از آنها مى گفتند: «چه طور برزيل بايد به طرفدارانش جواب پس بدهد اما ايتاليا نه؟» آنها مى خواستند تا رسوايى يووه را به تيم ملى انتقال دهند و در همان مرحله اول كار را تمام كنند، به همين دليل در همان فرودگاه دويسبورگ گفت وگوهاى ديپلماتيك رئيس فدراسيون شروع شد و جى جى ريوا هم مجبور شد توضيح بدهد. شب بازى مقابل اوكراين همه چيز رنگ ديگرى به خود گرفت. باورنكردنى بود. ايتاليا به دويسبورگ برمى گشت، خانه موقت تيم ليپى در آلمان. همه طرفداران آنها را دوره كردند و با بوق ها و پرچم هاى برافراشته خود، اتوبوس ايتاليا را تا هتل بدرقه كردند. خانواده كوچك فوتبال ايتاليا به يك خانواده بزرگ تبديل شده و ليپى هم از آن جهنم انتقادات بيرون آمده بود. بدين صورت صبح زيباى ليپى از راه مى رسيد و بعد هم بازى آلمان - ايتاليا، مادر انتقام هاى فوتبال. وقتى تيم تمريناتش را شروع مى كند، حدود ۳۰۰ پرچم كوچك و بزرگ دور تا دور زمين ديده مى شود، طرفداران فرياد مى زنند و همه با پيراهن هاى سفيد صلح جديد را نويد مى دهند. از اينديانا پوليس آمريكا، لاپو الكان صاحب يوونتوس و در جريان مسابقات فرمول يك پيغام خود را مى فرستد: «اين تيم ايتاليا بهترين چهره فوتبال ما را نشان داد.» يوونتوس برابر تمام رسوايى ها بايد جواب پس بدهد، اما بازيكنان يووه در تيم ملى ايتاليا نقش ديگرى دارند و بايد چهره زيباى فوتبال ايتاليا را ارائه دهند. ليپى هم گرچه دو سال است از اين تيم جدا شده اما پرونده جنجال برانگيز نام او را نيز همراه خود دارد. به همين دليل الكان مجبور مى شود كه با جملات گرم، فضاى بهترى را به وجود بياورد و سرمربى را از شر انتقادات خلاص كند. مسلماً هيچ كس نمى تواند ۴۰روز آتشين را پشت سر بگذارد و هنوز زنده بماند ولى براى ليپى روزها رفته رفته آرام شد و وقتى كه تيم ايتاليا به نيمه نهايى رسيد همه چيز عوض شد. وقتى جام جهانى پر از گل مى شود و دوئل هاى بزرگ را تيم بهتر مى برد، آن وقت حتى تيم دفاعى و بحران زده ايتاليا هم مى تواند خوب بازى كند و به نيمه نهايى برسد. جى جى ريوا شرايط امروزى ايتاليا را با دوران خود مقايسه مى كند و مى گويد: آن خاطره هاى شخصى روى ويدئوكاست ها باقى مانده است. ولى من روزهاى زيباى مشابهى را به چشم مى بينم. روزهاى اول تمرين بسيار سخت بود و مشكلات بسيارى داشتيم. هر روز يك نفر مى آمد و قرار بود از بازيكنان در مورد پرونده فوتبال يووه بازجويى كند. حتى بوفون هم در آن شرايط با پرونده ديگرى روبه رو بود و بايد به دادگاه مى رفت. مجبور بوديم به هر صورت كه شده تيم را حفظ كنيم و ليپى هم به درستى تصميم گرفت تا گروه را از شرايط فعلى دور كند و هيچ كس را به تمرينات راه ندهد و همه چيز را براى جام جهانى آماده كند. عمليات بازسازى تيم شروع مى شود و به رغم مصدوميت هاى متوالى يكى از مدعيان خود را به دويسبورگ مى رساند. ريوا مى گويد: «اين كابوس ها تمام نمى شد.» اما فوتبال مدرنى كه ايتاليا مقابل غنا از خود نشان داد، اولين لبخندها را بر لب نشاند و همه اميدوار شدند. مانع آمريكا و خروج توتى بار ديگر كابوس را به اردوى ايتاليا برگرداند و در نهايت ضربه پنالتى در آخرين ثانيه آن هم توسط توتى دلهره سقوط را به پايان رساند. آريگو ساكى مى گويد: «نقطه مشترك تيم ليپى و تيم ۹۴ در اين است كه با وجود توتى خودشان را در موقعيت درست پيدا كردند و اينكه باره زى و نستا هم مصدوم شدند. حالا همه مى جنگيم تا بهترين شرايط را بار ديگر مهيا كنيم. شانس اصلاً وجود ندارد و ما فقط توانايى خودمان را بايد نشان دهيم.» ليپى در اين شرايط راه خود را ادامه مى دهد و تيمش را به دورتموند مى برد، اما ديگر از آن كابوس هاى آتشين خبرى نيست. نه تنها آنها را اسكورت مى كنند بلكه با صداى بلند برايشان فرياد مى زنند. ليپى نمى خواهد در نيمه نهايى متوقف شود، تيم او از خواب بيدار شده است و آگاهانه قدم برمى دارد. «ما حالا مى توانيم بگوييم كه يكى از بهترين تيم هاى دنيا هستيم و با فداكارى به نيمه نهايى رسيده ايم براى اينكه تيم ما شخصيتى باورنكردنى دارد و مى داند كه چگونه در برابر مشكلات خود را نشان دهد و به برترى برسد.» ايتاليا بعد از ۱۲ سال به نيمه نهايى مى رسد. ليپى ادامه مى دهد: «من خوشحالم كه تونى توانسته است گل بزند و از شرايط سختى كه با آن روبه رو بود رها شود. من از تمام بازيكنانم راضى هستم، از بوفون و كاناوارو تا تونى و توتى. حتى بازيكنان جوانى مثل بارزالى هم براى اين رقابت هاى بزرگ خوب بازى كرده اند و از اين توانايى بزرگ شگفت زده شده ايم.» ليپى به اين تيم اميدوار است و در مورد نيمه نهايى مى گويد: «اينجا نقطه پايانى تيم ما نيست، اما امتياز بزرگى است كه به آن دست يافته ايم و حالا بايد با آلمان روبه رو شويم. اين بازى براى هر دو تيم سخت است. هر تيم شخصيت خاص خودش را دارد. ما هيچ وقت نمى توانيم مثل برزيل بازى كنيم، برزيل هم مثل ما نيست. من به آنچه كه اين تيم انجام مى دهد افتخار مى كنم و تكرار مى كنم كه اين تيم استثنايى است. با اين بازيكنان غيرممكن وجود ندارد، خصوصاً اينكه ستاره هاى ما برگشته اند و همه قدرت گل زدن را دارند. اين فرصت را از دست نمى دهيم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاطرات روسى از فينال كلاسيك ۱۹۸۲ از آلمان كارى ساخته نيست
اسپانياى ۸۲ براى تيم ملى ايتاليا هميشه با نام پائولو روسى عجين است و هرگاه از قهرمانى اين تيم صحبت مى شود بلافاصله نام روسى هم مطرح مى شود؛ گلزنى كه خيلى دير شروع كرد اما بهترين و زيباترين گل ها را به ثمر رساند. او حالا از بازى كلاسيكى حرف مى زند كه با آن خاطره زيباى قهرمانى مى تواند همراه باشد.
•••
•پائولو روسى دوباره ايتاليا - آلمان. آخرين بازى فينال جام ۸۲ بود؟
بله، يك مسابقه كاملاً كلاسيك بين دو تيم قدرتمند دنيا و دو مدرسه فوتبال كه براى انجام مهم ترين بازى آماده شده بودند. به نظرم اين بازى خيلى شبيه بازى دهه هفتاد است كه براى احياى تاريخ فوتبالمان تلاش مى كرديم.
•آيا شباهت هايى بين ايتالياى بيرزوت و اين تيم ليپى وجود دارد؟
هر جام جهانى داستان متفاوت خودش را دارد و نمى توانيم مقايسه اى داشته باشيم. اينجا چه كسى مثل برونو كونتى است؟ يا مثل كائوزيو؟ البته ليپى كمى شبيه بيرزوت است از روابط سختى كه با مطبوعات دارد تا انگيزه اى كه در بازيكنان به وجود مى آورد، حتى روش هاى فوتبال را هم نمى توان با يكديگر قياس كرد.
براى من تاريخ تمام شده است و حالا در دوره ديگرى هستيم و به شما اطمينان مى دهم كه وقتى يك جام جهانى شروع مى شود، فقط نمايش حال حاضر اهميت دارد و همه به آن توجه مى كنند.
•آيا قياسى بين روسى و تونى وجود دارد؟
مى تواند وجود داشته باشد؛ آن هم به خاطر سرعت و توانايى عكس العمل در لحظات حساس اما پائولو روسى بيشتر شبيه كلوزه است؛ مهاجم تيم ملى آلمان.
فكر نمى كنم كه شما از اين قياس ناراحت شويد. من از تونى كوتاه تر هستم و نمى توانستم مثل او ضربه سر بزنم. تونى قوى ترين مهاجم تيم ما است.
•طرفداران تيم ملى اميدوار هستند كه تونى همانند روسى در اسپانياى ۸۲ بازى كند.
من هم اميدوارم كه اين طور باشد. اگر مهاجمى گل بزند، مثل اين است كه به يك انسان اكسيژن نرسد. تونى تا به امروز خوب بازى كرده است، فقط احتياج به كمى شانس داشت كه حالا آن را به دست آورده.
البته فشارهاى مطبوعات هنوز كم نشده است. خب ما تيم ايتاليا هستيم نه تيم توگو يا ترينيداد كه صعود به جام جهانى برايشان يك پيروزى باشد. بعد از بازى به تونى گفتم اين گل ارزشمندترين گل دوران فوتبال است.
گل هاى بيشترى به ثمر مى رسانى اما هيچ كدام اهميت گل اول را ندارند. اين گل ها مثل بچه هاى تو هستند، شايد در اين جام به چهار يا پنج هم برسد.
هميشه عاشق آنها خواهى بود، ولى هميشه اولين آن خاطره انگيز است و از ياد نمى رود.
تونى حالا پايش به گل باز شده است، همه خواهند ديد كه بهتر از قبل بازى مى كند. او با اين شرايط براى فوتبال ما يك بازيكن بسيار مهم است.
•از آلمان چه خاطره اى داريد؟
به جز آن بازى زيبا كه با پيروزى سه بر يك قهرمانى را برايمان به وجود آورد بازى سال ۷۸ را هم به خاطر دارم. بايد با دو يا سه گل پيروز مى شديم اما بازى بدون گل تمام شد. ولى آلمان ها هميشه مقابل ما مشكل داشته اند و هر چه سعى مى كنم يك پيروزى آنها را به ياد بياورم به سال هاى خيلى دور برمى گردد. حتى وقتى كه من نوجوان بودم.
•و در مورد تيم كلينزمن چه نظرى داريد؟
وقتى آنها را در فلورانس ديدم حتى حاضر نبودم يك يورو روى آن شرط بندى كنم اما در جام جهانى تيم ديگرى را ديديم، تيمى كه خيلى سريع به دروازه حريف مى رسد و از نقطه نظر فيزيكى هميشه از تمام حريفان جلوتر است.
اما امروز فكر مى كنم آنها كمى خسته شده اند بازى در وقت اضافى مقابل آرژانتين انرژى بسيار زيادى را از آنها گرفته است و همين مى تـواند برايشان گران تمام شود. من هم ترجيح مى دادم مقابل آلمان بازى كنم تا اينكه بخواهم مقابل تيم هاى نفس گير آمريكاى جنوبى قرار بگيرم.
به نظر من اين بازى شرايط برابر دارد حتى اگر آنها از نظر تماشاچى داراى نقطه برترى باشند. براى شكست دادن آلمان بايد زحمت كشيد و من فكر مى كنم ايتاليا توان اين كار را دارد.
•و ايتاليا؟
يك گروه خوب و زيبا هستند. همه تيم ها وقتى مقابل ما قرار مى گيرند با مشكلات زيادى روبه رو مى شوند. تيم ايتاليا ضرباهنگ قوى تر و سريع ترى دارد و همين مى تواند باعث تضمين برترى در ميدان باشد و وقتى مجبور به بردن باشيم، آن وقت بازى براى حريفان سخت تر مى شود.
البته بايد اين را بدانيم اگر اينجا به آلمان ببازيم، آن وقت ايتاليايى هايى كه در آلمان زندگى مى كنند سنگينى اين باخت را بيشتر احساس مى كنند و در زندگى شان تاثير مى گذارد.
•از جام جهانى ۸۲ چه چيزى به خاطر مى آوريد؟
فقط فلاش هاى عكاسان و اولين گل مقابل برزيل. آن را بيشتر از اتفاقات فينال دوست دارم و به ياد مى آورم.
•آلمان ها با انتقادات و بحث هاى جدى از چند روز قبل جنگ با ايتاليا را شروع كرده اند.
اينكه آنها در سايت ها و روزنامه ها در مورد ما نوشته اند يك مسئله قديمى است، واقعاً قديمى است. در حقيقت آنها هميشه با ما مشكل داشته اند. شايد هم اين بحث ها و انتقادات را به راه انداخته اند چون مى دانند بايد با تيم ايتاليا روبه رو شوند و روز سختى برايشان رقم خواهد خورد.
ايتاليا هيچ وقت حريف آسانى نبوده است و هميشه براى پيروزى تلاش كرده است. حرف ها را فراموش كنيد، امشب در ميدان قدرت تيم ها مشخص مى شود.
ديدار پرسپوليس با لاتزيو قطعي شد
اعضاي تيم فوتبال پرسپوليس روز 24 تيرماه عازم اتريش مي شوند تا اولين اردوي تدارکاتي خود را درنزديکي شهر وين برپا کنند.
بخشي از مبلغ قرارداد باشگاه پرسپوليس با کمپ اشتايرمارک اتريش دو روز پيش پرداخت شد و قرار شد مابقي آن در زمان شروع اردوي سرخپوشان پرداخت شود.
طبق مذاکرات انجام شده پرسپوليس 19 جولاي(28 تير) به مصاف قهرمان ليگ برتر اسلواکي مي رود.
تيم مديا براتيسلاوا که فصل گذشته در ليگ قهرمانان اروپا و به خاطر تفاضل گل كمتر نسبت به اينتر ميلان ، پورتو و گلاسكو رنجرز حذف شده بود، اولين حريف تدارکاتي پرسپوليس به حساب مي آيد.
پرسپوليس 22 جولاي (31 تير) به مصاف يک تيم دسته دومي اتريش مي رود و روز 25 جولاي(3 مرداد) نيز جدال سرخپوشان پرسپوليس با نامداران لاتزيو ايتاليا برگزار
مي شود.
مذاكرات مسئوولان پرسپوليس با تيم ليگ برتري ويگان انگليس هم ادامه دارد و احتمال دارد سرخپوشان در اتريش با اين تيم نيز ديدار تداركاتي برگزار كنند.
تيم فوتبال پرسپوليس بعد از پايان اردوي اتريش مستقيماً راهي انگليس مي شود و ضمن برپايي اردوي ده روز دو ديدار تدارکاتي با تيمهاي دسته اولي برنلي و پرستون اين کشور برگزار کند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس طي روزهاي گذشته ضمن مكاتبه با صدا وسيما سعي کرده است امکان پخش مستقيم بازيهاي تيم فوتبال پرسپوليس مقابل لاتزيو ايتاليا و برنلي انگليس را فراهم کند.
ناگفته های برانکو از علت شکست تیم ملی ایران در مصاحبه با رادیو فردا
برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که در پی شکست تیم ملی در رقابت های جام جهانی فوتبال مورد انتقاد طیف وسیعی از اقشار مختلف مردم جامعه قرار گرفته است، در مصاحبه با رادیو فردا به این انتقادها پاسخ گفت.
متن مصاحبه برانکو ایوانکوویچ، سرمربی تیم ملی ایران با رادیو فردا در پی می آید:
چرا بسیاری از مردم ایران شما را یکی از عوامل اصلی شکست تیم می دانند؟
برانکو ایوانکوویچ: می دانید این در ایران چیز تازه ای نیست. انتقادها از من بعد از بازی با بحرین و قطعی شدن حضور ما در جام جهانی آغاز شد. سه روز بعد از بازی با بحرین انتقادهایی باورنکردنی از من و تیم ملی و همه چیز آغاز شد. و البته این انتقادها باعث از بین رفتن فضای کاری شد و اشتیاق برای ادامه راه را تخریب کرد. انتقادهای هرروزه و خواندن مطالب در روزنامه ها درباره اینکه مدیریت خوب نیست، مربی خوب نیست، بازیکنان خوب نیستند، خوشایند نیست. اما ما در 4 سال گذشته نتایج بسیار خوبی داشتیم . 75 درصد برد. حالا بعد از جام جهانی البته منتقدان منتظر چنین فرصتی بودند که بدون هیچ دلیلی شروع به انتقادهای بیشتری کنند.
اما اینها در ایران عادی است. هرچند من این روزها نمی دانم که موضوع انتقادها چیست. چون روزنامه ها را نمی خوانم و غیر از مترجمم ارتباط زیادی هم با ایران ندارم. با اینکه عادی بنظرم می رسد اما متاسفم که مردم قدر زحمت بازیکنان را برای تیم ملی ندانستند. برزیل محبوب ترین تیم جهان در نیمه نهایی حذف شد. این ورزش است و این جام جهانی است که اول 32 تیم در آن بودند.
4 بازیکن لژیونر تیم ملی ایران نتوانستند در فرصت دو سه ماهه پیش از بازیها در تمرین ها شرکت کنند. فریدون زندی در شش ماه گذشته تنها در دو یا سه بازی ظاهر شد و از دو روز قبل از شروع جام تمرین نداشت. وحید هاشمیان هم همینطور. علی کریمی سه ماه مصدوم بود و مهدی مهدوی کیا 15 روز نتوانست تمرین کند و تنها پیش از بازی با مکزیک تمرین کرد. ستار زارع سه روز پیش از بازی با مکزیک مصدوم شد و مجبور شد تحت عمل جراحی قرار گیرد.
ما شاید اشتباهاتی داشتیم اما خیلی مهم نبودند. بخصوص ما در مقابل مکزیک خیلی خوب بازی کردیم اما در همین بازی ما در سه ثانیه 4 اشتباه کردیم. اما باز هم می گویم این ورزش است و فکر می کنم باید راضی باشیم . ما تیمی مثل تیم صربستان مونته نگرو نیستیم. ما همه را تحت تاثیر قرار دادیم. همه از ما حمایت می کردند. البته منظورم غیرایرانی هاست.
چرا بعد از خذف تیم ملی ایران از بازهای جام جهانی به ایران باز نگذشتید؟
برانکو: برای انجام برخی کارهای شخصی با تیم به ایران بازنگشتم. هنوز دو ماه از قراردادش با ایران باقی مانده و برای همین بزودی شاید در دو هفته آتی به ایران باز گردم. مطبوعات ایران حقیقت را نمی پذیرند و آنها حقیقتی را باور می کنند که خودشان به آن باور دارند نه حقیقت واقعی را.
من دلیل این را می دانم. اما اشکالی ندارد. شغل من این نیست که بگویم چرا طرز فکر غالب در مطبوعات ایران اینست. من به فوتبال فکر می کنم. آنها باید یک چیزی را بدانند و آن اینکه ایران برزیل و آرژانتین نیست. ایران ایران است. پیش از این فقط دوبار در جام جهانی بوده و زمان زیادی لازم دارد که همطراز تیمهای برتر جهان شود.
نظرتان درباره انتقاد همیشگی به شما مبنی بر اینکه تحت تاثیر افرادی چون محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال و علی دایی کاپیتان تیم قرارداشتید، چیست؟
برانکو ایوانکوویچ: هروقت دیگر حرفی برای گفتن نداشتند سراغ من می آمدند و می گفتند که مثلا یک نفر مرا کنترل می کند و بر من نفوذ دارد. حتی از طرف دیگر افراد دیگری از طرف دادکان به من می گفتند که چرا نفوذی بر من ندارد. چرا مردم فکر می کنند من تحت نفوذ دادکان یا دایی بودم. دربازی با پرتغال علی دایی روی نیمکت ذخیره بود. نمی دانم که چرا بعضی ها فکر میکنند که علی دایی مثلا رئیس کل بود یا دادکان رئیس من بوده. البته من به دادکان احترام می گذارم و ما برای 4 سال موفق ترین تیم فوتبال ایران را داشتیم. حقیقت اینست. آقای دادکان هرگز بمن نگفت مثلا این بازیکن یا این یکی یا این دیگری. روزنامه ها حقایق را نمی نویسند.
از علی دایی بگویید!
برانکو ایوانکوویچ: علی دایی. علی دایی. علی دایی بازیکن مهمی در تیم ملی بود و من بخاطر همین ازش استفاده کردم. او کاپیتان بود. دایی و و هاشمیان بهترین حمله های ما بودند. علی دایی جوان نیست و بیش از سی سال سن دارد اما می خواهم بگویم من به خیلی از بازیکن های جوان شانس بازی دادم . مثلا تیموریان. برهانی، همینطور کعبی، نصرتی و مسعود شجاعی. ستار زارع می توانست بازی کند اما مصدوم بود.
برای مردم ایران چه صحبتی دارد.
برانکو ایوانکوویچ: فقط می خواهم از مردم ایران سپاسگذاری کنم. من 5 سال تجربه عالی و بیادماندنی در ایران دارم و رفتار مردم ایران همیشه منحصر بفرد وعالی بود. فقط می توانم از همه مردم ایران تشکر کنم و بگویم این خاطره همیشه در قلب من می ماند.
به خاطر پيوستن به رئال مادريد کاپلو از يوونتوس رفت
فابيو کاپلو سرمربي تيم فوتبال يوونتوس از سمت خود استعفا داد.
فابيو کاپلو سرمربي تيم فوتبال يوونتوس از سمت خود استعفا کرد تا بار ديگر به سانتيگو برنابئو بازگردد. کاپلو پنجشنبه کار خود را با رئال مادريد آغاز خواهد کرد.
وي که پيشنهادهاي گوناگون مبني بر ادامه همکاري با اين باشگاه ايتاليايي را رد کرده است، در حالي همکاري خود را با رئال مادريد آغاز خواهد کرد که باشگاه يوونتوس درگير مسائل رسوايي اخير مديران خود است.
ايتاليا در آخرين دقيقه فيناليست جام هجدهم شد
تيم ملي فوتبال ايتاليا با كسب پيروزي برابر آلمان در آخرين دقيقه وقت اضافه، فيناليست هجدهمين دوره جام جهاني شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، دو تيم آلمان و ايتاليا در نخستين بازي مرحله نيمه نهايي 2006 آلمان در حضور بيش از 65 هزار تماشاگر ورزشگاه جام جهاني دورتموند به مصاف هم رفتند كه جدال آنها در پايان 120 دقيقه تلاش، با پيروزي 2 بر صفر لاجوردي پوشان خاتمه يافت.
دو تيم در 90 دقيقه بازي دو چهره متفاوت را از خود به نمايش گذاشتند كه در نيمه نخست برتري از آن ايتاليايي ها بود و در 45 دقيقه دوم آلمانها برتري را از آن خود كردند.
اما با اين حال جدال دو تيم گلي را در بر نداشت و بازي با تساوي بدون گل در پايان 90 دقيقه به اتمام رسيد تا در دو وقت 15 دقيقه اي چهره تيم پيروز مشخص شود.
با شروع وقت اضافه اول مارچلو ليپي دست به تعويض زد، تعويض هايي كه به تيم ايتاليا چهره هجومي بخشيد و باعث شد تا تيم لاجوردي پوشان حملات يكپارچه اي را بر روي دروازه حريف داشته باشند.
در فاصله يك دقيقه مانده به پايان بازي گروسو با شوتي سركش از داخل محوطه جريمه اولين گل تيمش را به ثمر رساند.
پس از اين گل آلمان ها يكپارچه حمله شدند اما اين ايتاليا بودند كه در دقيقه 121 توسط آلساندرو دل پيرو تير خلاص را بر پيكر ژرمن ها شليك كرد و ايتاليا فاتح بزرگ نخستين بازي مرحله نيمه نهايي جام هجدهم شد.
قضاوت اين بازي بر عهده بنيتو آركونديا از كشور مكزيك بود.
وي در اين ديدار به تيم بروفسكي كريستف متزلدر از تيم آلمان و مائورو كامورانزي از تيم ايتاليا را با كارت زرد جريمه كرد.
تيم آلمان:
ينس لمن، آرنه فردريش، پرمرته ساكر، كريستف متزلدر، فيليپ لام، برند اشنايدر (ديويد اودونكور 83)، سباستين كهل، ميشائيل بالاك، تيم بروفسكي (باستين شون اشتايگر 73)، ميرسلاو كلوزه (اوليور نوويل 110)، لوكاس پودولسكي
سرمربي: يورگن كلينزمن
تيم ايتاليا:
جيان لوئيجي بوفون، جيان لوكا زامبروتا، فابيو كاناوارو، ماركو ماتراتزي، فابيو گروسو، مائورو كامورانزي (وينچنزو ياكوينتا 91)، جنارو گاتوزو، آدره پيرلو، سيمونه پروتا (آلساندرو دل پيرو 104)، فرانچسكو توتي، لوكاتوني (آلبرتو جيلاردينو 74)
سرمربي: مارچلو ليپي