اصفهان و شیراز و یزد تجهیزات کم و درحد انگشت شمار میباشد. اصفهان تا 20 مهر کار خواهد برد.نقل قول:
Printable View
اصفهان و شیراز و یزد تجهیزات کم و درحد انگشت شمار میباشد. اصفهان تا 20 مهر کار خواهد برد.نقل قول:
دوستان گوشی های دو سیم کارت که ساخت کشور چین هست، مانند هواوی، ZTE, آلکاتل، و مخصوصا گوشی های با پردازنده های مدیاتک که از اندروید 4.2 استفاده می کنند تنها رو سیم یک امکان استفاده از تری جی هست، ولی دو سیم کارته های شرکت های معتبر مثل سامسونگ، سونی و ال جی امکان استفاده در هر دو اسلات هست، البته شاید استثنایی هم موجود باشه
مگه تجهیزات اصفهان با بقیه فرق دارهنقل قول:
?
ما که امیدواریم تا بیست مهر بیاند حلش کنند
خب مشهد شلوغه نمیشه کاری کرد، تا جایی که می دونم تو شهرای دیگه ی خراسان هم کاری نشده، مثل نیشابور و سبزوار با جمعیت بالای خودش، چه بسا شهرهایی هم داریم که کارش با یکی دو فرستنده فعلا راه میوفته [emoji52]نقل قول:
خیلی ممنون باست اطلاع رسانینقل قول:
من یه سوالی که داشتم اینه که کدوم سایتها دارای 4G خواهند بود ؟
یا فقط همون 3 تایی که قبلا گفته بودید ؟
و یه سوال دیگه اون هم این که تجهیز شهرستانهایی مثل مراغه تا کی تموم خواهد شد ؟
خیلی ممنون از سرعت عمل و دقتی که در کار خودتون دارید :n12:
من سونی اکسپریا سی دارمنقل قول:
فقط رو سیم 1 با 3جی کار میکنه
نصب 4g تقریبا متوقف شده به دلیل هزینه زیاد . به دلایل امنیتی نمیتوانم محل دقیق ان را جواب دهم . ولی تعداد انها 12 سایت است. نصب تجهیزات مراغه / مرند/ سراب/ میانه / جلفا در حد دو یا سه سایت میباشد که به زودی سرعت میگیرد.نقل قول:
تو کاتالوگ اکثر گوشی ها به پشیبانی هر دو سیم اشاره نشده، من قبلا سامسونگ گالکسی وای داشتم رو هر دو ۳ جی داشت، فکر کردم سایر برندهای مطرح هم همینطورن [emoji52]نقل قول:
ایا یه سایت یا پیگاه خبری هستش که اخبار 3جی و 4جیُ بشه دنبال کرد؟؟ یه پایگاه خبری معطبرنقل قول:
البته به اخباری که دوستان میگن شکی نیست ولی هممون میدونیم خبر باید معتبر باشه
ایا یه سایت یا پیگاه خبری هستش که اخبار و 4جیُ بشه دنبال کرد؟؟ یه پایگاه خبری معطبرنقل قول:
البته به اخباری که دوستان میگن شکی نیست ولی هممون میدونیم خبر باید معتبر باشه